Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 14:06:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červen na Universal Channel

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 31.05.2016


Diváci se mohou i v červnu těšit na nové díly populárního seriálu z právnického prostředí Dobrá manželka - každou středu ve 21:20 hod. Diváky jistě potěší i černá komedie s Benem Stillerem a Drew Barrymore Bába na zabití (4. června ve 21:00 hod.) nebo romantická komedie 40 let panic (25. června ve 21:00 hod.), drsná kriminálka Noc patří nám (12. června ve 21:00 hod.) anebo akční drama z prostředí stíhacích pilotů 1. světové války Rytíři nebes (23. června ve 21:20 hod). S Universal Channel si zkrátka vyberete...



DOBRÁ MANŽELKA 7. ŘADA - PREMIÉRA V ČR A SR

Nové díly oblíbeného dramatického seriálu z právnického prostředí. Alicia, nyní, bez své politické kariéry, která skončila dříve než začala a bez své vlastní firmy, začíná sama praktikovat právo, pouze za pomoci Jasona Crouse, klidného, zkušeného vyšetřovatele, kterého si sama najme. Alicia musí najít způsob, jak se dostat zpět na scénu, zatímco se Peter stává guvernérem státu Illinois a zvažuje kandidaturu na Prezidenta, což může Alicii dostat zpět dopopředí.

Každou středu ve 21:20 hod.



Bába na zabití

Pan Kenneth nabízí krásný dům za rozumnou cenu manželům Alexovi a Nancy. Je v tom jen jeden háček. V domě je nájemnice – stará žena paní Connellyová. Alex a Nancy se rozhodnou a dům kupují. Seznamují se s paní Connellyovou. Alex je spisovatel, který píše hlavně doma, ale to mu stará paní začíná znepříjemňovat. Nejenže ho neustále ruší hlukem, ale využívá ho přes den, jak jen to jde. Jednou jsou to opravy, pak zase nákupy. Paní Connellyová dokonce ignoruje i jejich soukromí. Jak se s tím poperou? Je na seznamu I vražda?

Komedie
USA / Německo, 2003, 85 min
Režie: Danny DeVito
Hrají: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell, Swoosie Kurtz, Robert Wisdom, Michelle Krusiec, John Hamburg, Maya Rudolph a další

Sobota 4. června ve 21:00 hod.



40 let panic

Přerostlý panic Andy se nejprve stává terčem posměchu svých kolegů, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit, než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti.

Komedie / Romantický
USA, 2005, 111 min
Režie: Judd Apatow
Hrají: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks a další

Sobota 25. června ve 21:00 hod.



Noc patří nám

Drsný krimi thriller, který jde ve stopách oscarové Skryté identity. Policie v New Yorku čelí rostoucí vlně zločinu. Ruský gang má seznam policistů, které chce odstranit. Šéf nočního klubu (Joaquin Phoenix) má šanci zachránit svého bratra (Mark Wahlberg) a otce (Robert Duvall), kteří jsou další na řadě. Hvězdné obsazení doplňuje Eva Mendes. Film byl uveden v soutěžní sekci MFF Cannes 2007.

Krimi / Thriller / Drama
USA, 2007, 117 min
Režie: James Gray
Hrají: Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Robert Duvall, Antoni Corone, Moni Moshonov, Oleg Taktarov, Alex Veadov a další

Neděle 12. června ve 21:00 hod.



Rytíři nebes

Akční drama z atraktivního prostředí stíhacích pilotů 1. světové války. Dobrodružství Lafayettovy eskadry, tvořené mladými americkými piloty, kteří se dobrovolně přihlásili do boje ve Francii. Film je nabitý bojovými leteckými scénami a nechybí ani milostná zápletka.

Válečný / Drama / Akční / Dobrodružný
Velká Británie / USA, 2006, 139 min
Režie: Tony Bill
Hrají: James Franco, Martin Henderson, Mac McDonald, Jean Reno a další

Čtvrtek 23. června ve 21:20 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International:

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24 a plánuje zařazení kanálu KidsCo. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 31. 5. 2016 podle podkladů Martiny Zvířecí, Manažerky distribuce TV Consulting, zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SK, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2016 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu
29.05.2016 • Letní dokumentární podívaná na Prima ZOOM ve 22. týdnu
28.05.2016 • HBO představuje podzimní premiéry nových seriálů WESTWORLD, DIVORCE, INSECURE a HIGH MAINTENANCE
27.05.2016 • Objevujte v červnu přírodu na Nat Geo Wild
26.05.2016 • Červnové seriálové tipy HBO3
26.05.2016 • V júni Arena Sport prináša pestrú ponuku prenosov

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist