Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 02:39:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Discovery posiluje vedení sportovního vysílání ve střední Evropě, včetně Česka

  Autor: Ewing PR , e-mail: info@ewingpr.cz Přidané: 09.06.2016


Společnost Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA), divize společnosti Discovery Communications, která je předním světovým poskytovatelem zábavy, oznámila, že do nově vytvořené pozice ředitele sportovního vysílání ve střední a východní Evropě byl jmenován Mircea Medaru. Medaru bude vykonávat svoji funkci z Bukurešti a bude podřízeným Victorie Davies, viceprezidentky a regionální ředitelky pro střední a východní Evropu.


Bude úzce spolupracovat s vedením stanice Eurosport a stanic Discovery Networks. Jeho jmenování je důkazem vytrvalé snahy kanálu Eurosport vycházet vstříc místním divákům. Medaru bude mít strategickou a provozní odpovědnost ve 13 zemích, mimo jiné v České republice, Rumunsku, Maďarsku, Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku a Srbsku. Jeho úkolem bude maximálně využít stávající příležitosti a hledat pro společnost Discovery, která vlastní sportovní kanál Eurosport, nové oblasti růstu ve světě sportu.

Před nástupem do vedení společnosti Discovery pracoval Mircea Medaru přes 15 let v oblasti obchodního poradenství a řízení televizního programu, výroby, prodeje a marketingu na národní a regionální úrovni v mediálních společnostech jako Prima TV/SBS Broadcasting, TV Sport/ Realitatea TV nebo Pro TV/Central European Media Enterprises (CME). Jako člen týmu CME byl Medaru odpovědný za obchodní rozvoj v zemích bývalé Jugoslávie, za nákup místních a mezinárodních vysílacích práv ke sportovním událostem pro Sport.ro a Pro TV a za proces rebrandingu stanic CME v Bulharsku.

„Od převzetí kanálu Eurosport společností Discovery se povaha naší obchodní činnosti mění a já věřím, že Mirceovy rozsáhlé zkušenosti z oblasti sportu budou neocenitelným přínosem při nastavování naší sportovní nabídky trhům střední a východní Evropy a pomohou nám rozvíjet naše sportovní produkty do budoucna. Naší prioritou je vybudovat a provozovat atraktivní místní sportovní byznys, který bude zvyšovat dlouhodobou hodnotu portfolia kanálů Eurosport pro diváky i obchodní partnery,“ uvedla Victoria Davies, viceprezidentka a regionální ředitelka pro střední a východní Evropu společnosti Discovery Networks CEE.

„Jsem nesmírně rád, že mohu přivítat Mirceu Medaru ve vedení sportovního sekce Discovery a těším se na naši spolupráci! Mircea je odborník s mnoha prokazatelnými úspěchy v řízení vysílání a jeho úloha bude mít zásadní význam při tvorbě a zavádění olympijské strategie společnosti Discovery i při dalším rozvoji kanálu Eurosport v našem regionu,“ řekl Sascha Kojic, viceprezident pro sport v regionu střední a východní Evropy, Blízkého východu a Afriky.

„Bude mi ctí podílet se na vedení společnosti Discovery v oblasti sportu v této dynamické době. Jako člen jednoho z nejuznávanějších týmů sportovních odborníků v Evropě budu úzce spolupracovat s našimi místními týmy na rozvoji strategií a produktů, abychom dosáhli maximálního rozšíření a relevance kanálu Eurosport v regionu střední a východní Evropy,“ uvedl Mircea Medaru.


O společnosti Discovery Networks CEEMEA

Společnost Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je předním světovým poskytovatelem zábavy s kumulativním počtem diváků dosahujícím 3 miliardy ve více než 220 zemích a teritoriích. Cílem společnosti Discovery je uspokojovat zvídavost diváků, bavit je a inspirovat obsahem špičkové kvality prostřednictvím celosvětových televizních sítí, z nichž mezi nejvýznamnější patří Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Science a Turbo/Velocity a společný podnik OWN: Oprah Winfrey Network, a prostřednictvím digitálních médií Discovery Digital Networks jako Seeker nebo SourceFed. Discovery vlastní kanál Eurosport, nejvýznamnější regionální sportovní kanál v Evropě a jihovýchodní Asii. Discovery je rovněž předním výrobcem vzdělávacích produktů a služeb pro školství, například oceňované série digitálních učebnic pro základní a střední školy. Ve střední a východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe nabízí Discovery 19 kanálů s obsahem ve 21 místních jazycích, který sleduje na 619 milionů zákazníků (kumulativně) ve 109 zemích a teritoriích. Další informace naleznete na adrese www.discoverycommunications.com.


O společnosti Eurosport

Vysílací společnost Eurosport, kterou vlastní společnost Discovery, je nejvýznamnějším poskytovatelem sportovního vysílání v Evropě. Propojuje sportovce a jejich příznivce při největších sportovních událostech. Její kanály Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosportnews dosahují kumulativně 236 milionů diváků v 93 zemích Evropy, jihovýchodní Asie, Afriky a Blízkého východu. Eurosport.com je nejnavštěvovanější evropský zpravodajský server zaměřený na sport, na který každý měsíc zavítá v průměru 14 milionů unikátních návštěvníků. Služba Eurosport Player nabízí v 52 zemích neomezený přístup k největším sportovním událostem roku, kdykoli a z jakéhokoli zařízení. Divize Eurosport Events se zabývá organizací a propagací mezinárodních sportovních událostí. Další informace naleznete na internetových stránkách corporate.eurosport.com


Tereza Holá, Ewing Public Relations


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.06.2016 • Manoto HD z družice Hot Bird 13B
05.06.2016 • TV 25 už nevysílá z družice Türksat 3A
02.06.2016 • Ťuki oslavuje prvé narodeniny
30.05.2016 • SES spustil testovací Ultra HD kanál s vysokým dynamickým rozsahem, který poběží non stop
28.05.2016 • Life Mantra volně z družice Astra 2G
26.05.2016 • Česká televize prodlouží satelitní vysílání v SD o čtyři měsíce

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist