Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:37:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Naslibovali ti super fotbal a tohle je všechno, co dávají?

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 14.06.2016


Satelitní operátor DIGI CZ, provozovatel Nové DIGI TV, startuje marketingovou kampaň „Chceš vidět super fotbal? Jdi na DIGI TV!“ Kampaní oslovuje všechny fanoušky fotbalu, kteří chtějí v nové sezóně vidět nejlepší fotbalové soutěže vysílané exkluzivně už jen na Nové DIGI TV.


Konkrétně jde o anglickou Premier League, španělskou La Ligu a také o atraktivní 2. anglickou ligu Sky Bet Championship. DIGI CZ získala vysílací práva k těmto soutěžím na několik následujících let pro ČR i Slovensko.

Od začátku nové sezóny, která startuje již v polovině srpna, uvidí fanoušci na obrazovkách Nové DIGI TV nejprestižnější ligové soutěže světa s nejsilnějšími kluby a nejlepšími fotbalisty planety. Už teď mají fanoušci jistotu následujících tří sezon pro Premier League a nejméně dvou pro La Ligu. Nová DIGI TV si zajistila exkluzivní práva i na tři následující sezony na zápasy Sky Bet Championship. Více informací pro zájemce na www.superfotbaldigitv.cz

Součástí kampaně „Chceš vidět super fotbal? Jdi na DIGI TV!“, kterou provází webová stránka www.superfotbaldigitv.cz, je také akční cenová nabídka programového balíčku SPORT Nové DIGI TV, s exkluzivními fotbalovými a dalšími sportovními soutěžemi. Balíček SPORT spolu se ZÁKLADNÍM balíčkem obsahuje 80 kanálů, z toho 17 sportovních, a včetně pronájmu set-top boxu pro příjem satelitního signálu stojí v rámci nynější cenové akce 497 Kč měsíčně. (ZÁKLADNÍ balíček 299 Kč + balíček SPORT za akční cenu 149 Kč + set-top box 49 Kč, celkem 497 Kč). Akce je časově omezená a platí pouze do 15. července 2016. V případě objednání Nové DIGI TV spolu s DSL pevným internetem zákazník získá satelitní televizi s exkluzivním sportovním obsahem a celkem 80 televizními kanály se slevou 200 Kč, tedy za pouhých 297 Kč měsíčně. Stávající zákazníci Nové DIGI TV, kteří balíček SPORT dosud nemají, si jej můžou v rámci této kampaně pořídit za 149 Kč měsíčně. Službu i sportovní balíček lze jednoduše objednat na webové stránce www.superfotbaldigitv.cz

Vedle exkluzivního fotbalového a sportovního obsahu, který jiné televize v ČR nemohou nabízet, lze na Nové DIGI TV sledovat i další fotbalové soutěže a sportovní události. Pokud jde o neexkluzivní sportovní nabídku, platí, že všechny sporty, které má konkurence v základní nabídce, má DIGI TV v základní nabídce také a tedy bez jakéhokoliv příplatku. Fanoušci tak uvidí přenosy z mistrovství Evropy, vybraná utkání Ligy mistrů včetně finále, vybraná utkání Evropské ligy, ale také například zápasy německé Bundesligy, české Synot ligy, ale i francouzské a italské fotbalové ligy. Na své si přijdou i fanoušci dalších sportů, kterým Nová DIGI TV již v ZÁKLADNÍM balíčku nabízí kanály s pestrým sportovním programem, který pokrývá většinu nejdůležitějších sportovních událostí.

Marketingová kampaň „Chceš vidět super fotbal? Jdi na DIGI TV!“ začíná 14. června 2016 a bude probíhat především na internetu. Základem kampaně jsou dva 30ti vteřinové videospoty s fanoušky, kteří sledují fotbal doma nebo na stadionu, doprovázené bannerovou kampaní na sportovních serverech. Vše doplní komunikace na webu, Facebooku a dalších sociálních sítích.


O DIGI CZ

DIGI CZ je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI CZ je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Daniel Potocký, mediální zastoupení DIGI Czech Republic, PP Partners Prague, 14. 6. 2016



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.06.2016 • Regionalnitelevize.cz posiluje
14.06.2016 • Skupina Nova uzavřela dohodu se SAKT o podmínkách distribuce stanic NOVA International a NOVA Sport [ 1 ]
04.06.2016 • Průzkum ukázal, že HD představuje nový standard a UHD se jím brzy stane
12.05.2016 • Nová DIGI TV vyhlašuje slevovou akci Černý pátek
19.04.2016 • Slovensko: Najpopulárnejší spôsob TV príjmu na základe zmluvy je cez satelit
19.04.2016 • Televízne satelitné vysielanie je na Slovensku čoraz populárnejšie

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist