Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 10:03:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AXN opět v nabídce Skylink

  Autor: Skylink/PRAM , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 17.06.2016


Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení filmového kanálu AXN do nabídky Skylinku. Od 1. 7. 2016 se programová nabídka Skylinku opět rozšíří o další filmový kanál – do placených balíčků Smart, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet nově přibyde filmový kanál AXN.


AXN je filmovým kanálem, který nabízí dynamické a moderní filmy a seriály plné akce. Vysílá mimo jiné oblíbené americké seriály a filmy s primárním zaměřením na kriminálky. Kanál AXN dokáže diváky velmi dobře zapojovat a neustále překvapovat. „Dlouhodobě se nám daří přilákat a zároveň si udržet věrné fanoušky našich pořadů. AXN má v České republice jedny z nejlepších výsledků z hlediska průměrného sledovacího času ve své kategorii (filmy a seriály), naši diváci stráví průměrně více než 46 minut denně sledováním našich pořadů,“ říká John Rossiter, generální manažer Sony Pictures Television. Mezi nejpopulárnější pořady na AXN se řadí NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, Myšlenky zločince a Tělo jako důkaz.

„Poskytovatel digitální satelitní televize Skylink je největší hráč v oblasti satelitní distribuce v České republice a na Slovensku, takže jsme velmi rádi, že se nám podařilo přidat AXN do jeho programové nabídky, a opět tak nabídnout populární seriály AXN předplatitelům Skylinku,“ říká Erika Luzsicza z mediální společnosti AXOCOM, která kanál AXN v ČR a SR exklusivně distribuuje.


Technické parametry pro naladění AXN:


Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 12 207 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 5/6
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON

Programy jsou vysílány v kompresním formátu MPEG-4, pro jejich příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures je jedním z největších televizních producentů a distributorů TV pořadů všech žánrů po celém světě. Kromě jednoho z největších archivů oceněných filmů a televizních pořadů, se SPT může chlubit stávající programovou nabídkou, která zahrnuje vysoce hodnocené televizní filmy a televizní soutěže, kultovní seriály, původní animované seriály a kritikami vysoce ceněné celovečerní snímky, komedie a televizní filmy. Mezinárodně SPT produkuje více než 6 000 hodin programové zábavy ročně ve více než 70 zemích. Mezinárodní televizní portfolio SPT zahrnuje 120 kanálů dostupných ve 159 zemích, s dosahem více než 543 milionů domácností. SPT také vytváří původní obsah a řídí streamingovou síť Crackle. Kromě toho SPT vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je částečným vlastníkem kabelové stanice Game Show Network (GSN). SPT patří k předním americkým prodejcům inzerce, zisky generují také přidružené společnosti SPT, jako jsou Rural Media Group a DoctorOZ.com.


O SPOLEČNOSTI AXOCOM

AXOCOM je mediální společnost zaměřená na televizní trh, vizuální obsah a mobilní aplikace ve střední a východní Evropě. Od svého vzniku roku 2013 poskytuje řadě regionálních i globálních televizních společností široké spektrum služeb včetně distribuce, marketingu, analýz, obchodní podpory a vývoje aplikací pro monetizaci obsahu. Mezi stávající klienty patří Viacom (MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Live HD, MTV EUR, Nickelodeon, Nick Jr, VH1, VH1 Classic), AETN (Crime and Investigation, H2, History), English Club, JOJ Group (JOJ Cinema), Tematic Media Group (DOQ, The Fishing and Hunting, SuperOne), Sapphire Media (Hustler, Private TV, Redlight) a AXN (AXN, AXN HD, AXN White, AXN Black, AXN NOW).


PR M7 Group S.A., Marek Němec, Account Manager, PRAM Consulting, 17. 6. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2016 • Skupina SES si zajistila nový obsah pro demokanál UHD na družici Astra 1 na pozici 19,2° východně
16.06.2016 • EBC z družice Eutelsat Hot Bird 13C
11.06.2016 • Top Calcio 24 a Nuvolari FTA volně z družice Eutelsat 12 West B
09.06.2016 • Manoto HD z družice Hot Bird 13B
09.06.2016 • Discovery posiluje vedení sportovního vysílání ve střední Evropě, včetně Česka
05.06.2016 • TV 25 už nevysílá z družice Türksat 3A

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist