Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:30:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Kiki a Maki opět v jednom týmu, vybojují postup do Ria? Kontinentální pohár poběží živě na O2 Sport

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 22.06.2016


Digitální televize O2 TV nabídne od čtvrtka ostře sledovaný Kontinentální pohár v beachvolejbale, ze kterého se vítěz kvalifikuje na olympijský turnaj v Riu de Janeiru. Mezi velké favority se řadí také české beachvolejbalistky Markéta Sluková a Barbora Hermannová, které na nedávném evropském šampionátu vybojovaly senzační stříbro. Čtvrtfinálové souboje začínají již ve čtvrtek od 10.00 hodin, finálové zápasy pak diváci stanice O2 Sport uvidí v sobotu i v neděli.


Kontinentální pohár je týmovou soutěží podobně jako například tenisový Davis Cup. Ženský výběr tvoří nově složený pár Sluková, Hermannová, který je jasnou jedničkou, roli dvojek pak představuje Kolocová s Kvapilovou. Pikantní vztah v české reprezentaci panuje právě mezi Kristýnou Kolocovou a Markétou Slukovou, jelikož populární Kiki a Maki mají za sebou v nedávné době poměrně emotivní rozchod. Pokud bude stav po dvou zápasech 1:1, tak následuje tzv. golden match, kde se proti sobě postaví většinou jedničky z obou zemí.

"Celkový vítěz poháru získá pro federaci místo na letní olympiádě, což je pro všechny velká motivace. Navíc zápasy se hrají v atraktivním prostředí, v přístavu norského Stavangeru. Diváci se můžou těšit na špičkový evropský beachvolejbal," uvedl k turnaji Jiří Baumruk, komentátor stanice O2 Sport. Země, které skončí na druhé a třetí příčce, postoupí do závěrečné světové kvalifikace v Soči, kde se bude hrát v červenci o poslední dvě místa na olympijský turnaj na pláži Copacabana.

Své želízka v ohni bude mít na Kontinentálním poháru samozřejmě také mužská reprezentace, kde bude český tým bojovat ve složení Dumek, Kubala a Perušič, Schweiner. K největším favoritům na celkový triumf budou patřit v mužské části výběry Německa, Ruska nebo Norska.

Všechny zápasy finálového turnaje Kontinentálního poháru vysílá od čtvrtka přímým přenosem stanice O2 Sport. Turnaj bude komentovat dvojice Jiří Baumruk a Václav Pilný, jako spolukomentátoři se představí Stanislav Mitáč a Marek Pakosta.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport, 22. 6. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.06.2016 • Průzkum ČRa: Třetina internetové populace v Česku má televizi připojenou k internetu, nejčastěji lidé sledují v TV YouTube
20.06.2016 • Mobilný internet aktívne využíva 68% obyvateľov Slovenska
17.06.2016 • Prima PLAY získala ocenění Nejlepší tabletová aplikace roku
07.06.2016 • Štvrtina obyvateľov je pripojených k pevnému rýchlemu internetu
04.06.2016 • Videopůjčovna Banaxi zahájila spolupráci s T-Mobile Czech Republic
03.06.2016 • Sledovanie mobilnej televízie Horizon Go vzrástlo trojnásobne

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist