Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 10:06:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

UPC MAX kino zahájilo léto s českými filmy

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.06.2016


Herci známí z oblíbených českých filmů a seriálů a moderátoři televize Prima se vypravili do letního kina. Na střeše OC Černý Most se spolu s několika stovkami návštěvníků podívali na film Padesátka. Diváky přivítal i jeden z hlavních protagonistů této „zimní komedie“, herec Ondřej Pavelka.


Ondřej Pavelka už film samozřejmě viděl, ale neodolal a zůstal i na část promítání pod širým nebem. „Chtěl jsem zažít tu atmosféru, bezprostřední reakce diváků. Když jsem byl v zimě na chalupě, tak mě kamarádi pozvali a šli jsme na Padesátku celá vesnice do kina v Karlových Varech, byl to úžasný zážitek. Jaké mám plány na léto? Vždycky si říkám, že budu relaxovat, protože jsem docela línej. Ale pokaždé to dopadne jinak, letos jsem například začal natáčet jeden seriál, takže volna budu mít asi málo. Tak snad budu línej příští rok,“ smál se Ondřej Pavelka.

Moderátor Láďa Hruška už Padesátku taky viděl, ale ani on si ji nenechal ujít. „Myslím, že je to ideální zimní komedie do letního kina. Rád jsem se na ni podíval znovu. Zrovna nedávno mě napadlo, že u nás v Městci Králové bychom mohli letní kino zřídit, protože letňáky mají úžasnou atmosféru, která k prázdninám prostě patří.“

Moderátorka Eva Perkausová se přiznala, že v letním kině ještě nikdy nebyla. Herec Jakub Štěpán sice ano, ale naposled prý před čtyřmi lety, proto se na promítání obzvlášť těšil. „Padesátku jsem viděl poměrně nedávno, ale to nevadí, rád jsem se na ni podíval znovu pod širým nebem, je tu úplně jiná atmosféra než v normálním kině,“ řekl.

Herečka Eva Čížkovská zavzpomínala, že naposledy byla v letním kině před mnoha lety. „Viděla jsem tam Sexmisi. To je opravdu hodně dávno. Jaký je můj nejoblíbenější film, který můžu vidět pořád dokola? Asi romantické komedie Láska přes internet a Pretty Woman,“ řekla. Herečka Kristýna Janáčková se vyznala z toho, že může pořád dokola vidět všechny filmy s Louisem de Funésem.

Designérka z pořadu Jak se staví sen, Martina Pištěláková, se přiznala, že když řeší nějaké vztahové problémy, z deprese jí pomůže Sex ve městě, ale ráda se kdykoli podívá třeba i na Pulp Fiction. Její kolegyně ze stejného pořadu, Kamila Douděrová, má ráda Amélii z Montmartru. Režisér a producent Petr Jákl, který tu za čtrnáct dní představí svůj film Ghoul, se přiznal, že se může pořád dokola dívat na Statečné srdce s Melem Gibsonem.

Touto „zimní“ komedií televize Prima zahájila sérii promítání deseti nejoblíbenějších českých filmů loňského roku, které vybrala odborná porota.

Kromě filmového zážitku přinese UPC MAX kino divákům i jedinečnou možnost rozhodnout o historicky prvním držiteli MAX Ceny 2015. Po celou dobu fungování letního UPC MAX kina může veřejnost hlasovat, který z desítky nominovaných snímků získá MAX Cenu 2015, a to na webu www.maxkino.cz.


Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR, FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.06.2016 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR dňa 21. 6. 2016
24.06.2016 • Studentská Thálie 2016 má své vítěze!
24.06.2016 • Tisková zpráva z 12. zasedání RRTV, konaného dne 21. 6. 2016
23.06.2016 • Jan Souček povede brněnské studio další čtyři roky
22.06.2016 • Stredoeurópski regulátori diskutovali o ochrane maloletých aj novej právnej úprave
17.06.2016 • Parta maraton vybrána mezi nejzajímavější evropské projekty

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist