Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 17:58:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Vávra Hradilek i Kristýna Kolocová míří do Ria - s Českou televizí

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 29.06.2016



V komentátorském týmu České televize pro letní olympijské hry v Riu se představí pět bývalých i současných sportovních osobností. Jedná se o nejvyšší počet expertů v historii olympijského vysílání u nás.


„Náš program obohatí postřehy skvělých sportovců, kteří nám umožní ještě lépe uvést diváka do atmosféry velké sportovní události. Trojnásobná olympijská medailistka Kateřina Emmons, hvězda londýnské olympiády Kristýna Kolocová, stříbrný medailista Vavřinec Hradilek, finalistka víceboje nejlepších gymnastek olympiády v roce dva tisíce Jana Komrsková a stálý expert České televize, bývalý vynikající cyklista Lubor Tesař. Každý z nich bude nejenom komentovat své sportovní disciplíny, ale zároveň bude spolu s námi uvádět olympijský program ze studia v Riu,“ upřesňuje Robert Záruba, který bude v roli redaktora olympijského studia znovu působit spolu s Jaromírem Bosákem.

Vysílání z Rio de Janeira, které bude od 5. do 21. srpna hostit nejen stanice ČT sport, ale i Dvojka České televize, nabídne divákům kompletní program letních olympijských her, ve kterém se letos rozdělí 306 sad medailí v osmadvaceti sportovních disciplínách.

Vybranými sporty tentokrát kromě komentátorů České televize provedou diváky také odborníci z řad profesionálních sportovců. „Přímo z Ria budu komentovat gymnastické sporty. Zejména se těším na vystoupení Davida Jessena, jež nás bude na olympiádě reprezentovat poprvé v kariéře. A samozřejmě jsem zvědavá na to, zda pomyslný trůn opět ovládnou závodníci z Číny nebo Japonska či zda překvapí někdo zcela jiný. V olympijském studiu pak budu, jako jistě všichni diváci v Česku, především přát štěstí a držet pěsti našim,“ slibuje členka týmu České televize a několikanásobná účastnice olympijských her, sportovní gymnastka Jana Komrsková.

Komentování sportovní střelby se ujme spolu s Michalem Dusíkem trojnásobná olympijská medailistka Kateřina Emmons: „Role komentátorky bude mým dalším splněným snem. Od Michala Dusíka vím, kolik času zaberou přípravy, abychom my, diváci, měli ze sportovních událostí co nejlepší zážitek. A jelikož nechci být pátým kolem u vozu, začínám se také připravovat. A třeba i přemýšlet nad historkami ze zákulisí, kterými se pokusím komentáře oživit,“ avizuje Kateřina Emmons.

Cyklistické zákulisí divákům přiblíží divákům bývalý reprezentant a pátý muž olympiády v Barceloně Lubor Tesař, Jiřího Hölzela doplní při vodním slalomu a kanoistice Vavřinec Hradilek a komentátorovi Jiřímu Rejmanovi bude při provázení plážovým volejbalem sekundovat Kristýna Kolocová. „Na olympiádu se připravuji, jak jen mi čas a možnosti dovolí. Komentovala jsem s Jirkou Rejmanem mistrovství Evropy, při kterém jsme si doladili, jak nám co vyhovuje a načerpala jsem od něj cenné rady. Samozřejmě i více sleduji týmy, které se na olympiádě představí, abych měla co nejaktuálnější informace. A co se studia týče, doufám, že se nám spolu s ostatními experty podaří udělat vysílání díky našim poznatkům, názorům, zkušenostem a zážitkům ještě zajímavější,“ dodává Kristýna Kolocová.


Karolína Blinková, tiskové oddělení, Česká televize, 29. 6. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.06.2016 • Show Jana Krause – letní hosté 2016
30.06.2016 • Slovensko predsedá Rade EÚ. RTVS zabezpečí signál do celého sveta
28.06.2016 • Historická výročí na Prima ZOOM
28.06.2016 • Na jaře se na každý díl Ulice průměrně dívalo 1,115 milionu diváků
27.06.2016 • Show Jana Krause – 29. 6. 2016
25.06.2016 • Superchlapi překonají sami sebe

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist