Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:26:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červencové programové tipy E! Entertainment

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 07.07.2016


I v červenci pokračuje televizní stanice E! Entertainment ve vysílání oblíbených seriálů: uvidíme reality show Držte krok s Kardashians, plastické chirurgy Terry Dubrow a Paul Nassif v sérii Zpackané operace a od 8. července v novém pořadu EJ ve městě se nám představí hvězda seriálu Richkids of Beverly Hills - EJ Johnson, syn proslulého basketbalisty Earvina "Magic" Johnsona. EJ, který v nedávné době shodil 90 kilo, má specifický módní styl, který, díky nové figuře nabírá odvážnější směr. Dále se diváci mohou těšit na nový seriál Slavní a single - exkluzivní podívanou do soukromí 8 populárních amerických celebrit … zhrzených láskou.



EJ ve městě

EJ Johnson exceluje v seriálu Richkids of Beverly Hills. Syn proslulého basketbalového hráče Earvina “Magic” Johnsona zhubl 90 kilo a pro své fanoušky má nový seriál, díky kterému mohou nahlédnout do jeho soukromí, kam patří zejména jeho sestra Elisa, dcera LL Cool J Samaria a perská developerka nemovitostí Sanaz Panahi. S novou figurou mu vzrostlo sebevědomí a tak i jeho módní styl nabírá nový, odvážnější směr. Cílem EJ, je udávat rytmus módě a dosáhnout toho, že každý bude nosit to, co bude chtít a bude se cítit dobře a svůj.

Od 8. července každý pátek ve 20:00 hod.



Slavní a single

Exkluzivní podívaná do soukromí 8 populárních amerických celebrit … zhrzených láskou. Jsou slavní, jsou bohatí a jsou chronicky single. 8 dílný seriál odhalí pravdu o jejich rozchodech, rozvodech a nevydařených partnerských vztazích. Podaří se jim, díky týmu expertů, identifikovat své partnerské problémy, obavy a nejistoty a navždy je vyřešit? Poslechněte si, přímo od zdroje, proč tito slavní a bohatí, jež mají vše, nemohou najít pravou lásku.

Každý pátek ve 21:00 hod.



Držte krok s Kardashians

Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s dalšími díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců. Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném. Zatímco Kim má dvojité mateřské povinnosti a navíc hledá nové útočiště, než se dokončí rekonstrukce jejího “paláce", její sestra Khloe je v nejlepší fyzické formě a získává si čím dál tím více mediální pozornosti. Kendall je na vrcholu, reprezentuje prestižní módní značky a kosmetické firmy, její tvář je doslova na každém rohu. Cait Jennerová sdílí se světem své zkušenosti se svým novým já a transgender komunitou. Sledujte dramata, radosti, pády a úspěchy klanu Kardashianových!

Nové díly každou neděli ve 20:00 hod.



Zpackané operace

Zkušenosti doktorů Nassifa a Dubrowa prochází další zatěžkávací zkouškou, když se jejich ordinace plní známými i neznámými obličeji. Ve třetí řadě populárního pořadu, ve kterém tito umělci napravují zpackaná díla jiných “doktorů”, uvidíte šokující příběhy těch, jejichž operace se hrozivě vymkla z rukou. Touha vypadat perfektně, může některé lidi zanechat s překvapivým až katastrofálním výsledkem. Sledujte, jak extrémní plastická chirurgie může obrátit perfektní zákrok v nejhorší noční můru.

Premiérová 3. řada každou neděli ve 21:00 hod.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Ivana Finlay-Notman, PR & Marketing manažerka TV Consulting,
zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 7. 7. 2016, foto: E! Entertainment Television







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.07.2016 • Letní dokumentární podívaná na Prima ZOOM ve 28. týdnu
06.07.2016 • Dobrodruhy na Discovery postihne Kletba zamrzlého zlata
03.07.2016 • Červencové seriálové tipy HBO3
03.07.2016 • Červencové dobrodružství s Prima ZOOM ve 27. týdnu
02.07.2016 • Červencové filmové lahůdky na Cinemaxu
01.07.2016 • Červencové programové tipy HBO GO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist