Markíza International už aj v ponuke Skylink
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 08.07.2016
Satelitná platforma Skylink zaradila stanicu Markíza International do svojej ponuky.

Zákazníci Skylinku v Českej republike môžu od štvrtka 7. júla 2016 sledovať to najlepšie z ponuky najsledovanejšej slovenskej televíznej stanice.


„Sme veľmi radi, že môžeme divákom v Českej republike prinášať programovú ponuku, ktorá Markíze na Slovensku už od roku 1996 zaisťuje pozíciu najsledovanejšej televízie na trhu. Okrem kvalitného spravodajstva a publicistiky sa tak môžu tešiť na ďalšie formáty vlastnej tvorby ako najúspešnejší komediálny seriál posledných rokov – Horná Dolná, skeč šou Kredenc s obľúbenými postavičkami ako Cuky a Luky, Hesso Jašterák alebo miesiči, ale aj rodinné seriály ako napríklad Búrlivé víno. Markíza International v Česku, rovnako ako Markíza na Slovensku, ponúka divákom mix programov, v rámci ktorého si každý nájde to, čo má rád,“ povedal generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.


Technické parametre príjmu:

satelit: Astra 23,5°E
transpondér: 3.214,
kmitočet: 11 973 MHz
polarizácia: vertikálna
symbolová rýchlosť: 29 900 kS/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2/8PSK
pilot: OFF


Markíza International vstúpila na český televízny trh od 1. februára 2016 ako medzinárodná verzia najsledovanejšej slovenskej stanice - TV Markíza. Programová ponuka stanice Markíza International je koncipovaná podobným spôsobom ako štruktúra TV Markíza, využívajúc všetky obľúbené programy z portfólia vlastnej tvorby, pri ktorých skupina Markíza disponuje právami na ich šírenie v zahraničí.


Tatiana Tóthová, Vedúca PR a Online Editorial, MARKÍZA - SLOVAKIA, 8. 7. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23450/markiza-international-uz-aj-v-ponuke-skylink/