Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 12:49:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 Sport se změní na O2 TV Sport

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 14.07.2016


Exkluzivní sportovní kanál digitální televize O2 TV oslaví začátkem srpna roční působení na trhu. Vzhledem k velké míře nových akvizic a s tím spojenému vzniku nových kanálů se změní název stanice O2 Sport na O2 TV Sport. Dále společnost představila loga nových stanic, které se zaměří výhradně na fotbal, tenis a hokej.


Jako první odstartuje O2 TV Fotbal, který zahájí provoz již 8. srpna. Na začátek roku 2017 se plánuje spuštění O2 TV Tenis a na podzim příštího roku bude následovat O2 TV Hokej.

"Změna souvisí s celkovým posílením značky a především množstvím nového obsahu. Na stanici O2 TV Sport najdou diváci vždy výběr toho nejlepšího ze všech sportů. Další specializované kanály pak budou zaměřené pro opravdové fajnšmekry," prozradil David Duroň, ředitel O2 TV.

Novou grafickou podobu vyrobila společnost Department, která vsadila na přímočaré tvary a snadno zapamatovatelné barevné rozlišení. Logo stanice O2 TV Fotbal bude doprovázet barva zelená, O2 TV Tenis bude zahalen do oranžové a O2 TV hokej do modré.

"Velké investice a vznik několika nových kanálů nás přivedly k tomu, že se musíme podívat celkově na naši rodinu kanálů a na budoucí práci s nimi. Proto se O2 Sport mění na O2 TV Sport a celková grafická výbava bude reflektovat novou strukturu našeho sportovního obsahu," uvedl k rebrandingu Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Se změnami souvisí také úpravy stávajícího studia v pražské O2 Aréně, které bude rozšířeno o dalších 100 metrů čtverečních. Do konce roku 2016 by měla být vybudována například další maskérna, nová zasedací místnost či další prostory pro komentátory sportovních přenosů.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport, 14. 7. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.07.2016 • Průzkum ČRa: 8 z 10 Čechů nikdy neslyšelo pojem Internet věcí. Povědomí o IoT by mohla zvednout soutěž Czech IoT Summer Jam 2016, která startuje dnes
23.06.2016 • Průzkum ČRa: Třetina internetové populace v Česku má televizi připojenou k internetu, nejčastěji lidé sledují v TV YouTube
22.06.2016 • Kiki a Maki opět v jednom týmu, vybojují postup do Ria? Kontinentální pohár poběží živě na O2 Sport
20.06.2016 • Mobilný internet aktívne využíva 68% obyvateľov Slovenska
17.06.2016 • Prima PLAY získala ocenění Nejlepší tabletová aplikace roku
07.06.2016 • Štvrtina obyvateľov je pripojených k pevnému rýchlemu internetu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist