Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 23:52:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Viasat History uvede dokumentární seriál Soukromý život Tudorovců

  Autor: Chillicom , e-mail: info@viasathistory.cz Přidané: 21.07.2016


Na kanálu Viasat History bude již brzy možné prozkoumat detaily ze života Tudorovců, jednoho z nejvýznamnějších královských rodů v anglické historii. Jak žili a jaká byla jejich tajná přání a touhy, ale i rutina každodenního života včetně pikantností z ložnic i míst, kam i císař pán chodil pěšky a sám? Sledujte dokumentární seriál Soukromé životy Tudorovců!


Role průvodkyně v třídílném dokumentárně-historickém seriálu se chopila Tracy Bormanová, která se nechce spokojit s tím, že o soukromí slavných zpěváků a fotbalistů toho víme často více než o panovnících, kteří byli důležitými postavami v dějinách Albionu. Ať už jde o Jindřicha VIII. nebo Alžbětu I., pátrá Bormanová společně se štábem po detailech ze života privilegovaných, které byly často skryty nejen nám, ale i běžným smrtelníkům jejich doby.

V jednotlivých epizodách seriálu se diváci dozvědí třeba o stravovacích návycích členů královské rodiny, jejich postoji k sexu, zdravotním stavu, hygieně či dvorských rituálech; o šoku poměrně prudérního Jindřicha VIII. ze světáctví a zkušeností jeho ženy Anny Boleynové; o tom, jaké ženy figurovaly v životě Alžběty I.

Dokument, v němž jsou situace řazeny pěkně chronologicky, dovede zájemce o historii za zavřené dveře ložnic i toalet krále Jindřicha VII. a jeho půvabné manželky Alžběty z Yorku, jejich mladšího syna, který byl čtyřikrát ženatý – i díky tomu, že založil anglikánskou církev, která ho na rozdíl od té katolické rozvedla – i vnučky, oficiálně nelegitimní, z níž se v průběhu života stala jedna z nejvlivnějších královen Anglie a Irska Alžběta I.

Hampton Court, asi nejzajímavější sídlo tudorovského rodu, je veřejnosti z velké části uzavřen. Štáb natáčející Soukromé životy Tudorovců jej ovšem prošmejdil křížem krážem a díky tomu mají diváci poprvé možnost prozkoumat, jak to uvnitř vlastně vypadá. A rozhodně je na co se těšit – labyrint tajných chodeb a schodišť, nacházející se uvnitř, slibuje spoustu pikantností.

Soukromé životy Tudorovců, trochu bulvární dokumentárně-historický seriál o významném panovnickém rodu, vysílá televizní kanál Viasat History od čtvrtka 21. července do čtvrtka 4. srpna ve 21:00 hod.


Pro více informací o televizním kanálu Viasat History navštivte profil na Facebooku s názvem Viasat History nebo webovou stránku www.viasathistory.cz.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Karel Kapinus, Managing Director, CHILLICOM


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.07.2016 • Arena Sport získala nové športové práva, iné predĺžila
19.07.2016 • Celovečerní filmy na Prima ZOOM
17.07.2016 • Užívejte si světa s Prima ZOOM v 29. týdnu
14.07.2016 • Prima COOL ve spolupráci s ESL odvysílala rekordní turnaj v Counter-Strike: Global Offensive
12.07.2016 • Dajto prinesie napínavé súboje z prestížnej Ligy majstrov!
12.07.2016 • Atraktivní přátelské fotbalové zápasy na stanici Sport1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist