Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:01:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpnové programové tipy E! Entertainment

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 01.08.2016


Na horký srpen jsme Vám namíchali svěží koktejl plný inspirace a zábavy. Nebude chybět romantika, tajemno, plastická chirurgie, módní policie, slzy a smích, hádky a udobřování či každodenní nejnovější zprávičky o celebritách.



Diváci se mohou těšit na nové pořady o plastické chirurgii:

Zpackané operace: Pohled do zákulisí

Oblíbení chirurgové pokračují v „opravování“ těch nejsložitějších případů a zároveň si do každé epizody zvou hosta, se kterým diskutují vždy poslední episodu a naslouchají jeho pohledu na věc. Podívejte se do zákulisí Zpackaných operací a nenechte si ujít detailní pohled na pacienty, jejich životy a interakci s doktory Nassifem a Dubrowem.

Od 19. srpna každý pátek ve 22:00 hod.


Když plastika pomáhá

Inspirativní pořad, ve kterém se lékaři Dubrow a Nassif snaží pomoci těm, jež se narodili s deformací nebo si prošli životním traumatem. Podaří se jim navrátit tyto zoufalé lidi do normálního života?

Od 19. srpna každý pátek ve 21:00 hod.



Jasnovidec Tyler Henry je zpět:

Hollywoodské médium

Jeho dar je mezi celebritami natolik úspěšný, že Tyler nevím, kam dříve. Tyler je médium a jasnovidec. Svým darem chce pomáhat. Klientela mu roste ze dne na den. Hollywoodské hvězdy si ho zvou k sobě domů a doufají, že si prostřednictvím jeho schopností dořeší neuzavřené události se svými milovanými, jež zemřeli. V každé epizodě předvede svůj nepopiratelný dar, když předává zprávy z onoho světa. Překvapí, potěší, šokuje. Dokáže rozbrečet i nahnat husí kůži. Poznejte svět Tylera, který vidí, slyší a cítí to, co vy ne.

Od 28. srpna, každou neděli ve 21:00 hod.



Až do 12. srpna na diváky čekají nové díly seriálů EJ ve měste & Slavní a single:

EJ ve městě

EJ Johnson exceluje v seriálu Richkids of Beverly Hills. Syn proslulého basketbalového hráče Earvina “Magic” Johnsona zhubl 80 kilo a pro své fanoušky má nový seriál, díky kterému mohou nahlédnout do jeho soukromí, kam patří zejména jeho sestra Elisa, dcera LL Cool J Samaria a perská developerka nemovitostí Sanaz Panahi. S novou figurou mu vzrostlo sebevědomí a tak i jeho módní styl nabírá nový, odvážnější směr. Cílem EJ, je udávat rytmus módě a dosáhnout toho, že každý bude nosit to, co bude chtít a bude se cítit dobře a svůj.

Každý pátek ve 20:00 hod. (finále 12. srpna)


Slavní a single

Exkluzivní podívaná do soukromí 8 populárních amerických celebrit … zhrzených láskou. Jsou slavní, jsou bohatí a jsou chronicky single. 8 dílný seriál odhalí pravdu o jejich rozchodech, rozvodech a nevydařených partnerských vztazích. Podaří se jim, díky týmu expertů, identifikovat své partnerské problémy, obavy a nejistoty a navždy je vyřešit? Poslechněte si, přímo od zdroje, proč tito slavní a bohatí, jež mají vše, nemohou najít pravou lásku.

Každý pátek ve 21:00 hod. (finále 12. srpna)



Fanoušky módy jistě potěší:

Módní policie: MTVC Video Music Awards 2016

Středa 31. srpna ve 21:00 hod.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Ivana Finlay-Notman, PR & Marketing manažerka TV Consulting,
zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 1. 8. 2016, foto: E! Entertainment Television






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.08.2016 • První polovina léta přinesla zastupitelství Atmedia letošní maxima
01.08.2016 • Srpnové programové tipy HBO a HBO HD
31.07.2016 • Srpnové programové tipy HBO GO
31.07.2016 • Druhá půlka léta s Prima ZOOM
29.07.2016 • Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild
28.07.2016 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist