Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:25:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AMC nabídne od 16. srpna unikátní, bohatší programovou nabídku pro Českou republiku a Slovensko

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 08.08.2016


Společnost AMC Networks – Central Europe přichází v České republice a na Slovensku s atraktivní novinkou. Díky novému, specializovanému feedu pro tyto dvě země nabídne na svých stanicích divákům již od 16. srpna 2016 unikátní programovou nabídku. Tento krok nabídne předplatitelům stanic z nabídky AMC komfortnější divácký zážitek a širší portfolio prémiových filmů než dosud.


Nový specializovaný signál AMC v České republice a na Slovensku nahradí ten dosavadní, který od roku 2014 pokrýval celou Střední Evropu.

„Tato významná změna, umožní jedinečné programové schéma. Nabízený obsah bude bohatší a především uzpůsoben specifickým potřebám místních diváků. Ti se mohou těšit na pohodlnější, plně lokalizovanou nabídku,” říká o změně jednatel AMC Networks International – Central Europe v České republice Evžen Chlanda.

Mezi hlavní změny, na které se lidé v České republice a na Slovensku mohou těšit, patří infografiky a předěly mezi filmy kompletně v českém a slovenském jazyce. Změna bude plně automatická, parametry nového feedu budou totožné s těmi dosavadními. Zákazníci ani operátoři tedy nebudou muset dělat žádné technické úpravy na svých přijímačích nebo distribučních sítích.

Z hlediska programové nabídky čeká diváky stanic spadající pod AMC Networks též změna k lepšímu. Což ostatně dokládá seznam filmů a seriálů, které na ně čekají v následujících týdnech na stejnojmenné stanici AMC.

Těšit se mohou například na Noční jízdu s Tomem Hardym, Rumový deník s Johny Deppem nebo Šestý den s Arnoldem Schwarzeneggrem, a především na pokračování druhé sezony populárního seriálu Fear the Walking Dead.


O AMC Networks International – Central Europe:

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager AMC Networks International CE, 8. 8. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.08.2016 • Televize E! přináší seriál o populární zpěvačce Mariah Carey
07.08.2016 • Prima ZOOM přináší ve 32. týdnu pravdu o světě
02.08.2016 • První polovina léta přinesla zastupitelství Atmedia letošní maxima
01.08.2016 • Srpnové programové tipy HBO a HBO HD
01.08.2016 • Srpnové programové tipy E! Entertainment
31.07.2016 • Srpnové programové tipy HBO GO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist