AMC nabídne od 16. srpna unikátní, bohatší programovou nabídku pro Českou republiku a Slovensko
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 08.08.2016
Společnost AMC Networks – Central Europe přichází v České republice a na Slovensku s atraktivní novinkou. Díky novému, specializovanému feedu pro tyto dvě země nabídne na svých stanicích divákům již od 16. srpna 2016 unikátní programovou nabídku. Tento krok nabídne předplatitelům stanic z nabídky AMC komfortnější divácký zážitek a širší portfolio prémiových filmů než dosud.


Nový specializovaný signál AMC v České republice a na Slovensku nahradí ten dosavadní, který od roku 2014 pokrýval celou Střední Evropu.

„Tato významná změna, umožní jedinečné programové schéma. Nabízený obsah bude bohatší a především uzpůsoben specifickým potřebám místních diváků. Ti se mohou těšit na pohodlnější, plně lokalizovanou nabídku,” říká o změně jednatel AMC Networks International – Central Europe v České republice Evžen Chlanda.

Mezi hlavní změny, na které se lidé v České republice a na Slovensku mohou těšit, patří infografiky a předěly mezi filmy kompletně v českém a slovenském jazyce. Změna bude plně automatická, parametry nového feedu budou totožné s těmi dosavadními. Zákazníci ani operátoři tedy nebudou muset dělat žádné technické úpravy na svých přijímačích nebo distribučních sítích.

Z hlediska programové nabídky čeká diváky stanic spadající pod AMC Networks též změna k lepšímu. Což ostatně dokládá seznam filmů a seriálů, které na ně čekají v následujících týdnech na stejnojmenné stanici AMC.

Těšit se mohou například na Noční jízdu s Tomem Hardym, Rumový deník s Johny Deppem nebo Šestý den s Arnoldem Schwarzeneggrem, a především na pokračování druhé sezony populárního seriálu Fear the Walking Dead.


O AMC Networks International – Central Europe:

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager AMC Networks International CE, 8. 8. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23560/amc-nabidne-od-16-srpna-unikatni-bohatsi-programovou-nabidku-pro-ceskou-republiku-a-slovensko/