Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:27:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Boj o pevnost Boyard začíná – kultovní adrenalinová soutěž na Primě

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.08.2016


Na obrazovkách televize Prima se již brzy rozpoutají boje o dobytí pevnosti Boyard. Adrenalinovou soutěž Pevnost Boyard vůbec poprvé s českými osobnostmi začne Prima vysílat již v sobotu 3. 9. ve 20.15. Původně francouzská soutěž Pevnost Boyard byla realizována již ve 35 zemích světa, a nyní se diváci konečně dočkají české verze!


Vždy pětičlenný tým známých českých osobností bude plnit nejrůznější úkoly s cílem uhodnout heslo k otevření trezoru. Nechybí samozřejmě otec Fura, Paklíč nebo tygří žena. Jak zvládnou známé osobnosti všechny nástrahy nedobytné pevnosti?

Soutěží provází moderátor Libor Bouček, v roli otce Fura se představí Jan Rosák. Diváci se mohou těšit na celou plejádu známých tváří, jako například na Vojtu Kotka, Jakuba Prachaře, Leonu Machálkovou, Kateřinu Neumannovou, Vandu Hybnerovou, Jakuba Koháka, Taťánu Kuchařovou, Ondřeje Brzobohatého, Kristýnu Leichtovou, Moniku Leovou, Jana Čenského, Petra Vacka a mnoho dalších.

„Je to pro nás samozřejmě radost, že právě naše televize divákům tuto dnes již kultovní soutěž přináší vůbec poprvé v českém obsazení, a to hned v obsazení doslova hvězdném. Všichni soutěžící mají nejen můj osobní obdiv, protože skutečně mnohokrát museli překonat sami sebe, ale chtěl bych jim i za celou Primu moc poděkovat. Svojí účastí totiž pomohli dobré věci. Každý tým soutěžil pro jednu konkrétní charitativní organizaci a ve finále se opravdu získaly slušné částky, které právě na projekty různých nadací a fondů půjdou,“ říká Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

Soutěž samotná je rozdělena na tři části – souboj o klíče, souboj o indicie a závěrečná část u pokladnice. V úvodu gong oznámí začátek limitovaného času, během kterého je zapotřebí sesbírat dostatečný počet klíčů a pak indicií. Čas je stanoven na 50 minut. Na závěr, pokud tým sesbírá dostatečný počet klíčů, indicií a správně určí klíčové slovo, je pokladnice na omezený čas otevřena k nasbírání peněz. K dosažení pokladnice tým potřebuje 5 klíčů. Tyto klíče jsou sbírány za úspěšné vyřešení, zdolání výzev v jednotlivých celách pevnosti nebo za úspěšné zodpovězení hádanky od otce Fura ve věži.

K otevření pokladnice musí tým určit správně heslo. Klíčové slovo musí tým uhodnout z nasbíraných indicií. Pokud tým v určeném čase 50 minut sesbírá dostatečný počet klíčů a indicií a shromáždí se před Pokladnicí, moderátor vyzve Felindru, obyvatelku Pevnosti, aby zahnala tygry do klece, otevře se mříž a soutěžící jsou povinni během 3 minut otevřít schránky se získanými indiciemi, uhodnout slovo a rozmístit se na příslušná písmena na podlaze pokladnice. Když je uhádnuté slovo správné, z pokladnice se začnou sypat mince. Soutěžící se snaží přemístit maximální množství mincí do určené nádoby.

První díl soutěže Pevnost Boyard, ve které vyzkouší svou sílu, odvahu a také smysl pro dobrodružství české celebrity, uvidí diváci již v sobotu 3. 9. ve 20. 15 na Primě.


Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR, 16. 8. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.08.2016 • Česká televize připomene srpen 1968: Němcova Holka Ferrari Dino, Milotův Zmatek i Strachovy Osmy
13.08.2016 • Rozhodlo sa o postupujúcich piesňach v súťaži Košický zlatý poklad 2016
12.08.2016 • Já, Mattoni se vrací k tradici velkých historických seriálů
11.08.2016 • Hynek Čermák je Rapl - detektiv Kuneš se vrací na televizní obrazovky
08.08.2016 • Minulý týden dosáhla skupina Nova průměrně 32,79% share
06.08.2016 • Nový seriál České televize z prostředí prvorepublikového četnictva byl dotočen

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist