Aňa Geislerová po úspěchu v New Yorku míří na londýnskou premiéru filmu Anthropoid
Autor: 2media , e-mail: info@2media.cz Přidané: 16.08.2016
Česká filmová star Aňa Geislerová se 30. srpna v Londýně projde po červeném koberci po boku hvězdy megahitu 50 odstínů šedi Jamieho Dornana, Cilliana Murphyho, Charlotte Le Bon a dalších známých hollywoodských herců. Stane se tak na úvod londýnské premiéry válečného dramatu Anthropoid, přibližujícího jednu ze zásadních událostí československé historie, atentát na říšského protektora Reinharda Heydricha. Účast na slavnostním večeru potvrdila řada významných hostů.


Nový koprodukční film Anthropoid britského režiséra a scenáristy Seana Ellise měl světovou premiéru 1. července v rámci zahajovacího večera 51. ročníku MFF Karlovy Vary. Začátkem srpna následovala mimořádně vydařená americká premiéra v newyorském kině Loews, kde Aňa Geislerová vzbudila pozornost nejen exkluzivní černou róbou Valentino, kterou při této výjimečné příležitosti oblékla.

Příznivé ohlasy sklidil především její herecký výkon v roli partnerky výsadkáře Josefa Gabčíka, například podle slov kritika deníku New York Times Andy Webstera je Aňa ve filmu přímo neodolatelná…

Londýn tak bude po New Yorku další metropolí světové kinematografie, kde se Anthropoid představí a následně vstoupí do distribuce. „Jsem ráda, že jsem zažila atmosféru newyorské premiéry. Byl to další splněný sen a já si toho hluboce vážím. Bylo to dojemný, divoký, krásný a velký! Prostě New York. No a teď už se těším do Londýna!“ říká Aňa Geislerová.


Simona Andělová, Account manager, 2media.cz, 16. 8. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23579/ana-geislerova-po-uspechu-v-new-yorku-miri-na-londynskou-premieru-filmu-anthropoid/