Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 12:00:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

DOD 2016: Okrúhle 20. narodeniny prišlo s Markízou osláviť fantastických 28-tisíc divákov!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 21.08.2016


Znie to neuveriteľne, ale je to tak - televízia Markíza oslavuje jubilejných 20 rokov od štartu svojho vysielania a pri tejto príležitosti pripravila pre svojich divákov fantastickú narodeninovú párty. Tradičný Deň otvorených dverí (DOD) prilákal v sobotu 20. augusta 2016 do areálu dlhodobo najúspešnejšej slovenskej televízie v Záhorskej Bystrici takmer 28-tisíc návštevníkov z celého Slovenska.


Čakali tu na nich najväčšie herecké a moderátorské hviezdy, atraktívny program na pódiu, množstvo zaujímavých atrakcií a najmä všadeprítomná fantastická atmosféra.

DOD ráno slávnostne otvoril generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele, ktorý potvrdil známe príslovie o tom, že kde sa dvaja bijú, tretí víťazí. O toto privilégium sa totiž krátko predtým pred budovou Markízy hádali také celebrity ako Peter Nagy a dokonca Enrique Iglesias. V skutočnosti však išlo o dokonale zamaskované hviezdy megaúspešnej šou Tvoja tvár znie povedome Andreja Bičana a Viktora Vinczeho.

Obrovský záujem už tradične vyvolala veľká autogramiáda hercov z obľúbených pôvodných seriálov Búrlivé víno, Horná Dolná, ako aj z blížiacej sa komediálnej novinky Atletiko Cvernofka. Svoje podpisy rozdali tisíckam záujemcov napríklad Petra Polnišová, Zuzana Šebová, Nela Pocisková, Helena Krajčiová, Monika Hilmerová, Barbora Švidraňová, Ivan Letko, Marek Majeský, Peter Nádasdi, Vlado Černý, či Michal Kubovčík.

Davy priaznivcov trpezlivo čakali aj na autogramy moderátorov a redaktorov známych z markizáckych relácií, za všetkých spomeňme Zlaticu Švajdovú Puškárovú, Patrika Švajdu, Jara Zápalu, Kvetku Horváthovú, Danicu Kleinovú, Viktora Vinczeho, Janku Hospodárovú, Petra Varinského, Patrika Hermana, Miriam Šmahel Kalisovú, či Eriku Judínyovú.

Podpisy rozdávali aj účastníci obľúbenej reality šou Farma, či súťažiaci z fenomenálnej šou Tvoja tvár znie povedome, ktorej druhá séria na Markíze odštartuje už v nedeľu 4. septembra 2016. So svojimi fanúšikmi oslavovali tiež najväčšie milovníčky Rakúska Cuky Luky, najznámejšia televízna svokra Gizka Oňová, a nechýbali ani moderátorka hudobno-zábavnej Chart Show Adela Banášová, čoraz obľúbenejší moderátor zábavnej kvízšou Dobre vedieť! Rasťo Sokol, či Marián Mitaš, ktorý túto jeseň ovládne obrazovky ako sprievodca najväčšou dobrodružnou súťažou Ostrov. Naši najmenší diváci sa zas mohli na DOD osobne stretnúť s Mášou a Medveďom.

O bohatý program na pódiu a skvelú zábavu sa postarali hudobné vystúpenia Dary Rolins, Zuzany Smatanovej, Celeste Buckingham, Lukáša Adamca s kapelou Horská Chata, Emmy Drobnej, Martina Haricha, Dominiky Mirgovej, či skupín IMT Smile, Tubalatanka, La Gioia a Peter Bič Project.

Návštevníci si tiež vychutnali prehliadku štúdií ich obľúbených relácií, spoznali zákulisie televízie, zúčastnili sa vysielania živých televíznych vstupov, zahrali si stolný futbal v stane seriálovej novinky Atletiko Cvernofka, naživo si obzreli a odfotili sa s kultovou červenou rapidečkou z megaúspešného seriálu Horná Dolná a využili množstvo dostupných atrakcií pre deti aj dospelých. Nechýbala ani adrenalínová zóna s možnosťou rope jumpingu, zdolania nefalšovanej adrenalínovej veže, či vyhliadkovej jazdy vrtuľníkom, ktorá predznamenávala blížiaci sa štart dobrodružnej šou Ostrov. Zoskok z vysokého žeriavu si vyskúšal dokonca aj jej moderátor Marián Mitaš.

Spoznali sme tiež šťastného výhercu novučičkého auta Kia Sportage, ktorý bol vyžrebovaný zo všetkých, čo sa aspoň raz zapojili do narodeninovej súťaže Výročný kalendár 20 rokov spolu.

„Deň otvorených dverí je pre nás všetkých v Markíze každoročne veľkým sviatkom. Dnešok bol však skutočne mimoriadny, keďže sa niesol v duchu osláv 20. narodenín našej televízie. Je úžasné vidieť všetkých tých ľudí, ktorí zavítali do Záhorskej Bystrice a oslávili s nami toto okrúhle jubileum. Je to pre nás veľkou cťou a zároveň záväzkom robiť naďalej všetko pre to, aby bola Markíza najobľúbenejšou televíziou aj počas ďalších rokov,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.08.2016 • Nadace Nova vyzývá diváky k zasílání příběhů dětí
16.08.2016 • Aňa Geislerová po úspěchu v New Yorku míří na londýnskou premiéru filmu Anthropoid
12.08.2016 • Skupina Slovak Telekom zvýšila výnosy na 373 milionov eur a EBITDA stúpol medziročne o 5%
10.08.2016 • Slovak Telekom získal ocenenie Best in Test za mobilné siete na Slovensku už štvrtý raz po sebe za dva roky
09.08.2016 • Prima COOL a televize ÓČKO připravují první ročník festivalu Vodafone YOU FEST
05.08.2016 • Nadace Nova se zaměří na pomoc dětem, patronkou je Kristina Kloubková

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist