Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 16:40:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV se dohodla s Eurosportem na smlouvě o sublicenci US Open 2016 a Australian Open 2017

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 23.08.2016


Zástupci Eurosportu a O2 TV oznámili smlouvu o sublicenci na US Open 2016 a Australian Open 2017, která navíc k rozsáhlému vysílání na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2 exkluzivně přináší zákazníkům O2 v České republice extra stopáž zaměřenou na české tenisové hráčky a hráče. Od konce srpna se tedy čeští fanoušci mohou těšit na více tenisových duelů českých sportovců z prestižního US Open.


Navíc v lednu 2017 odstartují nový kanál O2 TV Tenis přímé přenosy z Australian Open. Diváci budou moci sledovat výkony českých zástupců již od prvního kola až po případné finále.

Nejprve přijde na řadu tenisové US Open, které vypukne na legendárních dvorcích ve Flushing Meadows už 29. srpna a O2 TV bude vysílat od prvního týdne všechny souboje českých hráčů. Díky funkcím multidimenze se může živě přenášet až pět souběžně hrajících zápasů.

"Sublicenci jsme získali od Eurosportu, který vysílá vždy duely z hlavního kurtu. My se zaměříme na zápasy českých tenistů a tenistek, kteří by se normálně na obrazovky nedostali a dosud je tak nemohl nikdo sledovat. Diváci O2 TV tak dostanou možnost vidět kompletní českou stopu na těch nejlepších turnajích světového tenisu," prozradil další podrobnosti ředitel O2 TV David Duroň.

"V souladu se Strategií "Rozpal svou vášeň" je dlouhodobým závazkem Eurosportu přinášet ten nejlepší divácký zážitek místnímu publiku a propojit tak fanoušky a sportovce po celém světě ve sportu, který milují. Proto jsme rádi za toto partnerství s O2, které přináší české tenisty na US Open 2016 a Australian Open 2017 blíže k českým divákům," vysvětluje Victoria Davies, VP Country Manager Discovery CEE.

Letošní US Open doprovodí hlasem čtveřice zkušených komentátorů ve složení Jiří Baumruk, Jan Homolka, Libor Basík a Milan Štěrba. Model s českou stopou vysílanou na O2 TV bude platit až do osmifinále. Pak stanice O2 TV Sport odvysílá tři zápasy ze čtvrtfinále, dvě semifinále a souběžně s Eurosportem také finále grandslamových turnajů.

"Intenzivně vnímáme, že tenis v České republice nabírá na popularitě. Určitě k tomu pomáhají skvělé výsledky našich tenistů a tenistek. Tři hráčky máme v elitním TOP 20 žebříčku WTA, Tomáš Berdych patří mezi osm nejlepších v ATP a zisk tří bronzových medailí v Riu hovoří za vše," okomentoval rostoucí zájem o bílý sport Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Informace o nákupu televizních práv potěšila i samotné účastníky grandslamových turnajů. "Mám z toho radost, tento krok je pozitivní zprávou po celý český tenis. Vím z vlastní zkušenosti, jaký byl vždy problém pro moji rodinu či kamarády najít živý přenos. Těším se, že nám fanoušci budou teď fandit už od prvních kol," neskrývala radost Denisa Allertová, talentovaná tenistka a členka českého fedcupového týmu.


O O2TV Tenis:

Nový kanál O2TV Tenis, který bude spuštěn 1. ledna 2017, nabídne největší tenisový obsah na českém televizním trhu. Kromě zmiňovaných přenosů z grandslamů v USA a Austrálii O2 TV Tenis odvysílá exkluzivně kompletní okruh WTA, který obsahuje až dva tisíce zápasů ze všech tenisových turnajů žen, včetně finále Turnaje mistryň v Singapuru. Své místo si zde najdou i vybrané turnaje z mužského okruhu ATP World Tour, kterých bude dohromady 19.


O společnosti Eurosport:

Eurosport je evropská sportovní destinace číslo 1, která spojuje fanoušky a sportovce při největších sportovních akcích. Jeho kanály Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosportnews dosahují celkově až k 228 milionům diváků z 93 zemí v Evropě, Asii a Tichomoří, Africe a Středním východě. Eurosport.com je evropská jednička mezi sportovními portály s průměrnou návštěvností 14 milionů jednotlivých uživatelů měsíčně. Eurosport Player je komplexní vstupenka na největší akce. Je k dispozici kdykoli a na kterémkoli zařízení v 52 zemích. Eurosport Events se zaměřuje na management a propagaci mezinárodních sportovních akcí. Více informací naleznete na corporate.eurosport.com.


O společnosti O2 Czech Republic:

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.08.2016 • V Liberci hostí mistrovství světa ve freestyle fotbalu - finále Super Ballu uvidí diváci O2 TV Sport
16.08.2016 • České týmy v boji o Evropu: Zápasy Plzně, Sparty i Liberce uvidí exkluzivně diváci O2 TV
15.08.2016 • Bitva o Ligu mistrů: O2 TV Sport odvysílá 18 přímých přenosů včetně souboje mezi Ludogorcem Razgrad a Viktorií Plzeň!
11.08.2016 • 12 lidí ze sta běžně nakupuje přes mobil
05.08.2016 • Telekom prináša tie najlepšie momenty z olympiády v 4K UHD
30.07.2016 • Boj Sparty o Ligu mistrů a 380 milionů korun bude vysílat exkluzivně televizní stanice O2 TV Sport!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist