Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:54:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nová DIGI TV rozšiřuje nabídku televizních HD kanálů

  Autor: Nová DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 26.08.2016


Společnost DIGI CZ rozšiřuje počet televizních kanálu s vysokým rozlišením standardu HD v nabídce satelitní televize Nová DIGI TV. Nově tak kanály v HD tvoří téměř 20 procent programové skladby Nové DIGI TV. Od dnešního dne, pátku 26. 8. 2016 přibydou v programovém portfoliu satelitní televize Nová DIGI TV další dva kanály vysílající v rozlišení HD.


Kanál National Geographic Wild HD nahradí stávající National Geographic Wild SD a Filmbox Premium HD nově zastoupí dosavadní Filmbox Premium SD. Počet HD kanálů se tak zvýší na 19 a tento trend bude i nadále pokračovat.

Zákazníkům Nové DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky. HD kanály uvidí na stejných pozicích, kde dosud sledovali verze s nižším rozlišením (National Geographic Wild HD na 65. pozici, Filmbox Premium HD na 46. pozici). Uživatelé CA modulů musí provést naladění kanálů ručně, pro National Geographic Wild HD zadáním následujících parametrů: frekvence 12 034MHz, Vertical, 3/4, 30000, Service ID 30501.

Pro Filmbox Premium HD pak zadáním těchto parametrů: frekvence 11 977MHz, Horizontal, 3/4, 30000, Service ID 2019. Přesný návod, jak naladit nové kanály, diváci najdou v manuálech svých TV přijímačů. Kompletní seznam technických parametrů Nové DIGI TV je k dispozici na www.cz.digi.tv/technicke-parametry-kanalu.

Nová DIGI TV zákazníkům v současnosti nabízí až 100 televizních kanálů (balíček MAXI). Nechybí mezi nimi kanály filmové, jako jsou HBO HD, HBO 2, HBO 3, HBO GO, Nova Cinema, Prima Cool, Prima MAX, AMC, AXN CZ, Film Europe, sportovní, například DIGI Sport 1, 2 a 3, všechny v HD rozlišení, ČT Sport HD, Eurosport 1 HD a 2 HD, Sport 1HD a 2 HD či Nova Sport, dokumentární zahrnující kanály jako Discovery, Discovery Science, History, National Geographic, Spektrum atd., ale i kanály dětské, hudební, lifestylové, zpravodajské a erotické.

Nová DIGI TV má mimo jiné i velmi atraktivní sportovní obsah, jehož vlajkovou lodí jsou přímé přenosy z anglických nejvyšších fotbalových soutěží Premier League a Sky Bet Championship nebo španělské nejvyšší ligy La Liga, či mistrovství světa na ploché dráze. Nezapomíná však i na diváky jiných žánrů, proto také zařazuje další zábavné a naučné HD kanály do svého portfolia.


O DIGI CZ:

DIGI CZ je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI CZ je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Daniel Potocký, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.08.2016 • Čeští diváci se mohou těšit na novou televizní stanici JOJ Family
25.08.2016 • Telekom rozšíri ponuku Magio Sat o najvyšší XL variant
18.08.2016 • Arirang World ve Full-HD z družice Astra 2G
13.08.2016 • N24 Doku z družice Astra 1N - ostrý start 17. 9. 2016
03.08.2016 • Zvláštní olympijské kanály BBC volně z družic Astra 2E a 2F
- aktualizováno
[ 3 ]
30.07.2016 • Zee One s řádným vysílání z družic Astra 1KR a Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist