Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:13:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

JOJ Group spustí novú českú stanicu JOJ Family

  Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 26.08.2016



Televízna skupina JOJ Group pripravuje spustenie novej voľne šírenej stanice na českom trhu. JOJ Family bude plnoformátová, multižánrová, rodinná televízia, ktorá bude pre českých divákov vysielať to najlepšie z programovej štruktúry TV JOJ.


JOJ Group, podobne ako ostatné slovenské a české televízne skupiny, reaguje na aktuálne snahy o zrušenie nelegálneho šírenia televízií na našom i českom území a rokuje s operátormi o vypnutí TV JOJ v Česku. Slovenské komerčné televízie majú v súčasnosti na území ČR svojho stáleho českého diváka, preto sa JOJ rozhodla ponúknuť českému publiku plnohodnotnú alternatívu, a tou bude práve nová stanica JOJ Family, ktorej vysielanie odštartuje už v septembri.

JOJ Family bude voľne šírená ako DVB-T stanica, zaradená do 4. českého multiplexu a postupne dostupná tiež v ponuke českých satelitných, káblových či IPTV operátorov. JOJ Family bude v komerčných aktivitách zastupovať spoločnosť Atmedia, do ktorej portfólia v rámci mediálneho zastupiteľstva od augusta patrí aj JOJ Cinema. Z distribučného hľadiska bude JOJ Family voči operátorom zastupovať mediálna spoločnosť AXOCOM, ktorá distribučne zastupuje v ČR a SR tiež filmovú stanicu JOJ Cinema.

Už v názve novej stanice JOJ Family je zakódované jej cielenie na rodinného diváka, pre ktorého bude televízia vysielať predovšetkým spoločné česko-slovenské formáty s tradíciou, akou je napríklad lokálna verzia najúspešnejšej talentovej show na svete Česko Slovensko má talent. Po prvýkrát túto show nebude v Čechách vysielať TV Prima, ale práve nová JOJ Family.

Českí diváci sa tiež môžu tešiť na scripted reality formát Soudní síň, ktorý sa nakrúca špeciálne pre JOJ Family v českom jazyku a s českými protagonistami.

V programovej ponuke nebudú chýbať ani úspešné slovenské seriály predabované do češtiny, napríklad súčasný komediálny hit Naši, českému publiku už známy Dr. Dokonalý či Doktorka Ema, v hlavných úlohách s herečkami Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou, ktoré sú často obsadzované do českých televíznych a filmových diel.

V slovenčine bude JOJ Family vysielať seriály, v ktorých si zahrali v Česku rovnako známi herci, ako napríklad ZOO (Tomáš Hanák, Ján Koleník, Táňa Pauhofová), Keby bolo keby (Aňa Geisslerová, Roman Luknár, Ján Koleník, Zuzana Fialová) a ďalšie.

JOJ Family ponúkne divákom tiež najnovšiu súťažno-zábavnú show Uhádni môj vek či slovenské sitkomy Hoď svišťom, Svet podľa Evelyn alebo Dvojičky. Samozrejmosťou v rámci vysielania českej stanice budú aj úplné novinky, ktoré v najbližšej sezóne odpremiéruje spolu s TV JOJ na Slovensku - za všetky spomeňme nové seriály Za sklom, Pravá tvár alebo Hotel.

Českí diváci budú sledovať program JOJ Family z časti v pôvodnom slovenskom alebo českom znení a z časti v dabovanej češtine. Obsah vysielacej štruktúry bude vo veľkej miere zhodný so slovenskou televíziou JOJ, vrátane spravodajských relácií vo večernom prime time, konkrétne Krimi a Noviny.

Stanica bude mať vlastnú webovú stránku jojfamily.cz a takisto fanpage na Facebooku v češtine.


PR TV JOJ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.08.2016 • Výluka rozhlasového vysílání dne 22. a 23. 8. 2016 z vysílače Liberec/Ještěd
17.08.2016 • O2 Slovakia získala ďalšie frekvencie v pásme 3,5 GHz
12.08.2016 • Výberové konania na lokálne frekvencie v pásme 3,7 GHz
09.08.2016 • Výluka televizního vysílání ve čtvrtek 11. 8. 2016 z vysílače Jíloviště/Cukrák
08.08.2016 • Výluka televizního a rozhlasového vysílání ve středu 10. 8. 2016 z vysílače České Budějovice/Kleť
03.08.2016 • Výluka televizního a rozhlasového vysílání dnes, ve středu 3. 8. 2016 z vysílače Jeseník/Praděd

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist