Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 00:09:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 31. 8. 2016

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.08.2016



Kajakář Josef Dostál, herečka Simona Babčáková a bioložka Helena Fulková se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 31. srpna ve 21.35 hod. na Primě.


Josef Dostál – český sportovec, který se z olympijských her v Riu vracel jako největší hrdina. Jako jediný český sportovec si totiž odvážel dvě medaile. Nejdříve vybojoval na singl kajaku stříbro, pak na čtyřkajaku obhájil společně s dalšími bronz z Londýna. Že si z Ria veze hned dvě medaile, to je pro něj na jednu stranu velká čest, na druhou stranu mu chybí zlatá medaile, o kterou se bude muset prát na dalších olympiádách. „Mám obrovskou motivaci i do her v Tokiu,“ říká. Do kajaku prý poprvé vlezl už jako malý kluk. „Ze začátku mě to vůbec nebavilo, zato honit kachny s kachňátky jo. Tak jsem si na pádlování zvykl a nakonec mi přirostlo k srdci. Čím víc jsem rostl, tím jsem pádloval rychleji. A protože mám teď přes dva metry, dokážu to valit sakra rychle,“ píše na svých stránkách. Usměvavý sympaťák, který kromě pádlování miluje i rybaření a po své mamince, bývalé skvělé volejbalistce a nyní jazzové zpěvačce Evě Emingerové, zdědil i talent na zpívání.


Simona Babčáková – herečka a moderátorka, kterou diváci momentálně nejvíce vídají v seriálu Ohnivé kuře. Znají ji většinou z kladných rolí zábavných žen, ale v seriálu překvapivě hraje ředitelku hotelu, která příliš sympatií nebudí. „Takovou mrchu jsem zatím ještě nehrála, takže mě baví. Zároveň se snažím pochopit, co jsou její motivace,“ říká Simona, která navzdory výrazným rolím v seriálech Čtvrtá hvězda, Neviditelní či v sitcomu Comeback zdaleka není jen televizní herečkou. Je členkou souboru Dejvického divadla a uvádí i své improvizační večery. Nepřehlédnutelné postavy zahrála i v mnoha filmech, např. Vybíjená, Díra u Hanušovic, Rodina je základ státu, Nestyda, Nuda v Brně, Ve stínu. Animovanou postavou ve filmu Alois Nebel se jí prý splnil jeden z jejích životních snů.


Helena Fulková – česká bioložka, během stáže v Japonsku „vytvořila“ šest myších klonů. Dosáhla úspěchu, který mají na svém kontě zatím jen asi čtyři laboratoře na světě, a nikdo v České republice. Samotné naklonování myší je sice mediálně velmi atraktivní, ale Heleně Fulkové nešlo ani tak o vytváření klonů. „Zajímá mě, co se děje, když buňka ztratí původní informaci o své identitě a stane se z ní embryo,“ vysvětluje. Klonování má v rodině Heleny Fulkové tradici. Její dědeček Josef Fulka byl zakladatelem oboru reprodukční biologie u nás a otec se jako první v Česku vrhl na klonování. S italskými kolegy vytvořil klon muflona. Helena se nedávno stala laureátkou prestižní Ceny Neuron pro mladé vědce 2016.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 31. srpna ve 21.35 na Primě.

Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.08.2016 • První kreslený seriál i 39 nových dílů Pata a Mata - Déčko slaví třetí narozeniny prací
26.08.2016 • Týden dárků na ČT art - dva přímé přenosy a devět premiér oslaví 1097 dní kulturního programu
25.08.2016 • Marta a Věra se vracejí!
24.08.2016 • Tři premiéry krátkých filmů, s Mišíkem, Vagnerovou i Kotkem, nabídne v pátek večer ČT2
23.08.2016 • Alice Nellis režisérkou ČT sport
23.08.2016 • Zpátky do Beskyd – Doktor Martin se vrací na televizní obrazovky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist