Televize Nova a společnost Albi dnes vydávají kvízovou hru Víkend!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 31.08.2016
Televize Nova a společnost Albi uvádí dnes, 31. srpna na trh novou kvízovou hru Víkend vycházející ze stejnojmenného publicistického pořadu. „Víkend patří mezi programové stálice televize Nova, vysílá se již jedenáctý rok a právě desková hra je rozšíření značky, které si pořad rozhodně zaslouží. Věříme, že si diváci hru užijí, stejně jako si užívají pořad Víkend každý týden už jedenáct let,“ říká ředitelka komunikace televize Nova Anna Suchá.


Víkend je oddechová kvízová hra pro všechny hráče, kteří se rádi dozvídají cokoli nového a zajímavého ze světa kolem nás. Otázky čerpají z pořadu Víkend, jehož reportáže se týkají prakticky všech oborů lidské činnosti i přírody. Na hráče čeká celkem 900 různorodých otázek rozdělených do kategorií, které byly inspirovány rubrikami pořadu Víkend. Jednoduchý herní princip a možnosti odpovědí u otázek jsou nedílnou součástí této hry, u které můžete krásně relaxovat. Nová rodinná hra bude k dostání v síti obchodů Albi za cenu 499 Kč.


Hra Víkend:

Balon je symbolem romantiky, dobrodružství, touhy po objevech, ale také známého televizního pořadu Víkend, na základě kterého vznikla tato kvízová hra. Hráči se v ní, stejně jako diváci pořadu, seznámí s populárními i méně známými příběhy štěstí i tragédií, výher i proher, objevů i nezdarů. Hra Víkend obsahuje mix 900 zajímavých otázek z mnoha různých oborů lidské činnosti, které jsou rozděleny do 4 kategorií: Osobnosti, Lifestyle, Zajímavosti a Různé. Nejčastější témata se týkají osudových momentů moderních lidských dějin, přírody, techniky, medicíny nebo sportu. Víkend je hra pro celou rodinu, která vás bude těšit, bavit a inspirovat a při které si odpočinete jako o víkendu.


Martin Šnýdr, PR a brand Koordinátor, CET 21, 31. 8. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23641/televize-nova-a-spolecnost-albi-dnes-vydavaji-kvizovou-hru-vikend/