Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:50:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Startuje internetová televize DIGI2GO

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@digi2go.cz Přidané: 02.09.2016


DIGI CZ, dosavadní provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, začal nabízet zákazníkům sledování programu Nové DIGI TV prostřednictvím internetového připojení pod názvem DIGI2GO. DIGI CZ je tak prvním televizním operátorem v Česku, který stejný obsah nabízí zákazníkům dvěma způsoby. Celkem 87 televizních stanic, 37 v HD rozlišení a exkluzivní sport od Nové DIGI TV nyní i přes internet.


Bohatou programovou nabídku Nové DIGI TV s filmy, seriály, dokumenty, zpravodajstvím a sportem včetně exkluzivních přenosů z anglické Premier League a Sky Bet Championship i španělské La Ligy a také tenisových turnajů ATP, můžete v nejvyšší kvalitě dostat do vaší televize prostřednictvím internetového připojení přes set-top box stejně jako přes satelit. V ceně internetové televize DIGI2GO je i mobilní služba pro sledování všech pořadů na mobilních zařízeních - počítačích, tabletech či mobilních telefonech.

Internetovou televizi DIGI2GO od společnosti DIGI CZ si mohou zákazníci objednat poprvé 1. září za sníženou akční cenu 299 Kč za ZÁKLADNÍ balíček. Cena platí při objednání do 15. 9. 2016 a při uzavření smlouvy na 2 roky. Internetový set-top box k televizi doručí zákazníkům kurýrní služba do 2 pracovních dní od závazného objednání. Internetovou televizi DIGI2GO je možné objednat i bez set-top boxu a zákazník pak může sledovat svou televizi jen na mobilních zařízeních. Aktuální akční ceník a příklady nejběžnějších služeb jsou uvedeny v příloze tiskové zprávy.

Internetová televize DIGI2GO kopíruje stávající nabídku satelitní Nové DIGI TV, ale s větším počtem programů v HD kvalitě. Do konce září se v nabídce internetové televize objeví 40 HD kanálů. Zákazníci mají k dispozici ZÁKLADNÍ balíček a k němu rozšiřující balíčky SPORT, EXTRA a HBO nebo kompletní nabídku MAXI. Internetová televize DIGI2GO přináší vedle běžného sledování pořadů v reálném čase i všechny výhody současné moderní internetové televize – přehrání pořadu od začátku, archiv pořadů, tj. sledování pořadů až 72 hodin zpětně, posun pořadu v čase či pozastavení pořadu nebo nahrávání pořadů v celkovém rozsahu 30 hodin na dobu 30 dnů.

Další nadstavbové služby a funkce jako je například půjčovna filmů/videotéka budou postupně přibývat. Více informací o internetové televizi DIGI2GO najdete na www.digi2go.cz, kde ji můžete zároveň i objednat.

Internetovou televizi DIGI2GO bude možné sledovat až na 4 zařízeních a to i bez set-top boxu. K jedné smlouvě na internetovou televizi DIGI2GO si lze objednat maximálně dva set-top boxy. Podle počtu set-top boxů (0 až 2) pak může zákazník internetové televize DIGI2GO navíc bezplatně využívat ke sledování programu další 2 až 4 mobilní zařízení (s operačním systémem Android či iOS) včetně PC. Aplikace DIGI2GO je již nyní k dispozici ke stažení zdarma na portálech Google Play a App Store.

Zákazníci, kteří mají (či si v budoucnu nově pořídí) hlavní připojení Nové DIGI TV přes satelit a nemají zájem o sledování TV přes internet pomocí set-top boxu, mohou využívat internetovou televizi DIGI2GO ve verzi pouze pro mobilní zařízení (tzv. mobilní služba DIGI2GO). Stačí, když si provedou změnu a přejdou na ZÁKLADNÍ balíček pro „kombinované vysílání“, který stojí 349 Kč měsíčně. Rozšíření satelitního příjmu Nové DIGI TV o možnost sledování na mobilních zařízeních tak bude stávající zákazníky stát pouze 50 Kč měsíčně.

„Zákazníci, kteří si pořídí internetovou televizi DIGI2GO spolu s DIGI internetem, budou cenově dále zvýhodněni a mohou ušetřit až 200 Kč měsíčně, podobně jako je tomu již dnes pro kombinaci satelitu a DIGI internetu. Není to však podmínkou, naše internetová televize bude fungovat všem zákazníkům s kvalitním internetovým připojením nezávisle na jeho poskytovateli,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.





Příklady, modelové situace:

1. Nový zákazník - Chci televizi sledovat přes internetové připojení na velké obrazovce v HD kvalitě.

Objednáte si internetovou televizi DIGI2GO se set-top boxem telefonicky na 533 427 533 nebo na internetu www.digi2go.cz. V obou případech se Vám ozve operátor, který s Vámi dořeší technické a obchodní podmínky. Poté Vám kurýr do 2 pracovních dní doručí smluvní dokumenty, set-top box s návodem k instalaci a přihlašovací údaje. Kromě televize, kterou připojíte k internetu přes doručený set-top box, můžete zdarma využívat mobilní službu DIGI2GO a sledovat současně program Nové DIGI TV i na dalších třech mobilních zařízeních vč. PC.

CENA při objednání do 15. 9. 2016

Základní balíček: 299 Kč
1. NET STB: 69 Kč
Celkem měsíčně: 368 Kč


2. Nový zákazník - Jsem fanoušek fotbalu a chci DIGI2GO, abych mohl sledovat anglickou Premier League a španělskou La Ligu, které jinde než na Nové DIGI TV nedávají. Chci je vidět v HD kvalitě na televizi.

Objednáte si internetovou televizi DIGI2GO podle příkladu 1. Navíc si objednáte k základnímu balíčku rozšiřující balíček SPORT, kde Nová DIGI TV vysílá i všechny exkluzivní sportovní soutěže. Anglické fotbaly Premier League, Sky Bet Championship, španělskou La Ligu, seriál mistrovství světa na ploché dráze Speedway Grand Prix, tenisové turnaje nejvyšší kategorie ATP (od ledna 2017) a další exkluzivní sporty, které DIGI CZ v budoucnosti případně získá. Kurýr Vám doručí smluvní dokumenty a set-top box s návodem k instalaci a můžete se začít dívat. Kromě televize máte v ceně i sledování programů na dalších třech mobilních zařízením včetně PC v rámci mobilní služby DIGI2GO.

CENA při objednání do 15. 9. 2016

Základní balíček: 299 Kč
Balíček SPORT: 149 Kč
1. NET STB: 69 Kč
Celkem měsíčně: 517 Kč



3. Nový zákazník - Chci sledovat sport jen na počítači, případně na tabletu a telefonu. Televizi doma nemám a nepotřebuji proto ani set-top box.

Žádný problém. Objednáte si internetovou televizi DIGI2GO podle příkladu 1 bez set-top boxu, za který tedy neplatíte. Navíc si objednáte k ZÁKLADNÍMU balíčku rozšiřující balíček SPORT. S operátorem telefonicky uzavřete objednávku a další technické a obchodní podmínky. Poté od nás dostanete emailem přihlašovací údaje a přístupové heslo. V rámci mobilní služby DIGI2GO můžete sledovat program na celkem čtyřech mobilních zařízeních včetně PC.

CENA při objednání do 15. 9. 2016

Základní balíček: 299 Kč
Balíček SPORT: 149 Kč
Celkem měsíčně: 448 Kč


4. Stávající zákazník - Mám už satelit od Nové DIGI TV, jsem s ním spokojený a nechci přecházet na internetovou televizi. Rád bych ale využíval mobilní služby DIGI2GO a sledoval příležitostně program i na počítači a dalších mobilních zařízeních.

Máme pro Vás řešení. Objednáte si na telefonním čísle 533 427 533 nebo na internetu www.digi2go.cz. „kombinované vysílání“. V praxi jde o přechod z ceny 299 Kč za ZÁKLADNÍ balíček pro satelitní televizi na cenu 349 Kč za ZÁKLADNÍ balíček „kombinovaného vysílání“, tj. za příplatek 50 Kč získáte rozšíření Vašeho Základního balíčku o mobilní službu DIGI2GO. Poté, co si s naším operátorem potvrdíte technické a obchodní podmínky, dostanete přihlašovací údaje a přístupové heslo a můžete začít využívat mobilní službu DIGI2GO až na 4 mobilních zařízeních.

CENA

Základní balíček: 349 Kč (stávající zákazník, kombinované vysílání)
1. SAT STB: 49 Kč
Celkem měsíčně: 398 Kč



O DIGI CZ

DIGI CZ je jediný televizní operátor v Česku, který programy mnoha televizních stanic přináší zákazníkům dvěma cestami – prostřednictvím internetového připojení i přes satelit. Společnost na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou, exkluzivními programy a výhradními právy k řadě prestižních sportovních soutěží. DIGI CZ je jediným čistě českým televizním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Daniel Potocký, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.07.2016 • FLIX TV přesouvá SPEKTRUM do základního balíčku Dobrá TV
23.06.2016 • Volné vysílání NOVA Sport 1 HD a NOVA Sport 2 HD
26.05.2016 • Novinky v programové nabídce Skylink - víkend s AMC a Sport1, plánovaný konec balíčku MINI, návrat AXN
24.05.2016 • Eurosport představí během French Open inovativní VR aplikaci
10.05.2016 • TV KINOSVĚT spouští zkušební provoz HbbTV
20.04.2016 • FLIX TV spustil vylepšené webové stránky s úplně novými funkcemi pro své zákazníky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist