Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:19:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zářijové programové tipy E! Entertainment

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 05.09.2016


Nejzářivější událostí měsíce na stanici E! Entertainment jsou populární televizní ceny Emmy 2016. I v září však nebude chybět ani romantika, tajemno, plastická chirurgie, módní policie, slzy a smích, hádky a udobřování či každodenní nejnovější zprávičky o celebritách.



E! Živě z červeného koberce: Emmy 2016

V neděli 18. září od 24:00 mohou diváci sledovat živé zpravodajství z červeného koberce, rozhovory s hvězdami, jejich pocity a přípravy na daný večer a hlavně jejich róby a doplňky. Tým moderátorů E! Vám zprostředkuje jedinečný přehled, co se na červeném koberci bude dít, jaké róby si hvězdy oblékli tentokrát, jak se na tento večer připravovali a s jakými pocity přicházeli. Těšit se můžete na celou řadu rozhovorů s největšími světovými celebritami a díky 20 kamerám rozmístěným po červeném koberci i na spoustu módních detailů! E! Živě z červeného koberce: Emmy 2016 poběží i následující den v repríze v 17:00 a 19:00 hodin.


Módní policie: Emmy 2016

21. září ve 21:00 bude následovat pořad Módní policie: Emmy 2016. Nenechte si ujít vtipné i drsné komentáře moderátorů a upřímný verdikt při přehlídce kreativních rób uznávaných návrhářů při příležitosti předávání populárních televizních cen Emmy 2016, kam dorazí ty nejpopulárnější televizní a filmové hvězdy. Kdo zazářil a komu to tentokrát nevyšlo?


Když plastika pomáhá

Pokračujeme ve vysílání nových dílů dokumentárního seriálu Když plastika pomáhá, každý pátek ve 21:00, ve kterém doktoři Dubrow a Nassif pomáhají lidem, jež mají deformace kvůli prodělané rakovině, zásahu bleskem a podobně. Inspirativní pořad, jež sleduje plastické chirurgy na jejich cestě po Americe, v každém díle se seznámí s pacienty, poznají jejich příběh, jejich bolest a pokusí se vyhodnotit jejich situaci před tím, než je pozvou do LA, aby se jim pokusili pomoci a navrátit je zpět do normálního života. Tento emotivní pořad poukazuje na to, jak pomocná může být plastická chirurgie těm, kteří si prošli rakovinou, byli zasaženi bleskem či zažili jiné životní trauma, jež je tragicky poznamenalo.


Hollywoodské médium

Sledovat můžete také nové díly seriálu Hollywoodské médium s Tylerem Henrym, každou neděli ve 21:00, který se setkává s Hollywoodskými celebritami, aby jim pomohl vyřešit neuzavřená dilema s lidmi, kteří již nejsou mezi námi. Tyler je médium a jasnovidec. Svým darem chce pomáhat. Klientela mu roste ze dne na den. Hollywoodské hvězdy si ho zvou k sobě domů a doufají, že si prostřednictvím jeho schopností dořeší neuzavřené události se svými milovanými, jež zemřeli. V každé epizodě předvede svůj nepopiratelný dar, když předává zprávy z onoho světa. Překvapí, potěší, šokuje. Dokáže rozbrečet i nahnat husí kůži. Poznejte svět Tylera, který vidí, slyší a cítí to, co vy ne.


Rob & Chyna

E! přináší nový seriál Rob & Chyna, od 18. září každou neděli ve 20:00. Nahlédňete do soukromí Roba Kardashiana, bratra sester Kardashianových a jeho snoubenky Blac Chyna. Po jejich vášnivém románku přichází zasnoubení a radostné očekávání prvního dítěte. Svoje štěstí vyhlásili do světa pomocí Instagramu a i přes Robův neustálý boj s váhou, se pár těší na to, že budou své štěstí sdílet s ostatními. Sledujte, jak se tito dva stále teprve poznávají, jak se těší na nový přírůstek a jak vycházejí s Robovou početnou Kardashian/Jenner rodinou.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Ivana Finlay-Notman, PR & Marketing manažerka TV Consulting,
zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 5. 9. 2016, foto: E! Entertainment Television



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.09.2016 • Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild
05.09.2016 • Dinosauři a UFO na Prima ZOOM
04.09.2016 • Nalaďte si v září na National Geographic Channel
04.09.2016 • Zářijové poznávání s Prima ZOOM
03.09.2016 • Prima ZOOM: Všude samý led
02.09.2016 • Vuelta s Königem i Vakočem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist