Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:26:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Podzim na TV Kinosvět: svět, jeho tajemství a lidé

  Autor: Československá filmová společnost , e-mail: info@csfilm.cz Přidané: 07.09.2016


Co uvede TV Kinosvět v podzimní televizní sezóně září–prosinec 2016? Jako vždy mnoho překvapujícího, alespoň co se týče dokumentárních i hraných sérií. Americká tajná akta, ruský kultovní seriál Apoštol, s MUDr. Jonášem o zdraví, Češi okolo světa a mnoho dalšího… Chybět nebude ani Vladimír Putin!


Dokumentární série USA poodhalí tajemství archívů včetně UFO, ale i přírody a vesmíru, kultovní ruský dramatický seriál se vrátí k druhé světové válce a protože média jsou plná Vladimíra Putina, nemůže samozřejmě chybět ani na obrazovce TV KINOSVÉT.


Programové schéma, v němž dochází k drobným změnám:

V pondělí nabídne TV Kinosvět převážně cestopisy, např. seriál Výpravy a expedice a především dokumentární sérii USA Úžasný život.

Úterní večer se ponese ve znamení konspiračních teorií.

Středa je již tradičně zasvěcená válkám a military – kromě dokumentů z válečných bojišť bude odvysílán i hraný ruský seriál Smrt špiónům.

Čtvrtek věnuje TV Kinosvět jednak naší planetě, jednak vesmíru – připravena je série dokumentů z produkce NASA o životě na mezinárodní vesmírné stanici ISIS, nové díly kanadské série Rozzuřená planeta, ale i dokumentární série USA Přísně tajné.

Pátek se ponese ve znamení záhad a paranormálních jevů – hlavním pořadem budou nové díly osvědčené kanadské série Noční můry.

Na sobotu připravila TV Kinosvět zlatý hřeb své podzimní nabídky: televizní premiéru kultovního ruského válečného a špionážního seriálu Apoštol. Doplní ho dokumentární série USA Záhadné objevy: úžasná planeta a nová řada kanadské série Konspirační teorie: kde je pravda?

Nedělní večer nabídne opět záhady – tentokrát dokumentární sérii USA věnované UFO a Záhady vesmíru.


TV Kinosvět nezapomene ani na ženy:

Těm mimo jiné nabídne seriál S doktorem Jonášem o zdraví, aktuální módu s Fashion TV, novou řadu Magazínu záhad a další sérii Mista Fashion. Zpěvačka Mista navíc nově připravila pro své příznivce talk show pod názvem Pocity. Ženy i muži budou moci navíc pravidelně moci prostřednictvím obrazovky Kinosvět cestovat po světě spolu s dalšími Čechy v sérii S Čechy okolo světa. V říjnu pak TV Kinosvět odvysílá dokument Prezident z produkce televize Rossija 1, který je věnován Vladimíru Putinovi.


Výběr z hlavních dokumentárních a hraných seriálů:

Úžasný život (Coolest Places on Earth: od 19. 9. PO, 20:30 hod.). Jeden z nejpopulárnějších amerických dokumentárních seriálů zavádí diváky do nejúžasnějších míst na planetě. Ti navštíví nejen fantastická města, festivaly a akce, ale i přírodní a historická místa a také báječné lidi po celém světě. Průvodci pak nabídnou vysvětlení, proč si právě to či ono zaslouží být nazýváno jako nejlepší na zemi. USA 2013

S MUDr. Jonášem o zdraví (září: PO, 19:00 hod.). Pozoruhodný lékař a léčitel, zastánce přírodní a celostní medicíny s tisíci pacienty z celého světa se rozhodl v pravidelném pořadu nabídnout své poznatky o tom, jak co nejlépe pečovat o své tělesné i duševní zdraví. ČR 2016.

Apoštol (Apostol, od 17. 9. SO, 20:30 hod.). Pohnuté osudy Pavla Kovala, ruského agenta v německém týlu s krycím jménem Apoštol. Jeho otec pracuje v zahraničí proti Sovětskému svazu, matku umučila Stalinova KGB, která také drží na Sibiři jeho ženu a dítě. „Apoštol“ je nucen vydávat se za svého zastřeleného bratra kriminálníka, „sloužit“ Němcům a věřit, že jeho život a život rodiny neskončí tragicky. Výjimečný válečný ruský seriál, který se dnes stal už kultovním. Ruský dramatický seriál, 2008

Smrt špiónům (SMERŠ, říjen ST, 20:30 hod.) Boj všech proti všem na sovětsko-polské hranici těsně po druhé světové válce. Vraždy, loupeže, masakr na svatbě. Teroristé rozsévající strach a smrt. A také láska a nově se rodící vztahy. Čtyři členové zvláštního oddílu NKVD ve střetu s vnitřním nepřítelem. Ruský dramatický seriál z roku 2007.

Přísně tajné (Unsealed: Conspiracy File: od 19. 9. PO a ČT, 21:30 hod.). Možná je všechno jinak! Ovládání lidské mysli, tajná uskupení snažící se ovládnout svět, brány do vesmíru, klonování člověka, cestování časem, zombie a… nechte se překvapit! Nově zpřístupněné dokumenty z amerických archivů šokují! Dokumentární seriál USA 2012.

Akta UFO (Unsealed: Alien Files: od 18. 9. NE, 20:30 hod.). Nepřátelé z vesmíru a jejich pozemské stopy. Utkali se s nimi Američané? Co nám bylo až dosud tajeno? Závažné informace o mimozemšťanech nyní vystupují na povrch. Dokumentární seriál USA 2012.

Záhadné objevy: Úžasná planeta (Xploration: Awesome Planet: od 10. 9. SO 20:30 hod). Konečně dokumentární seriál určený pro celou rodinu! Co všechno skrývá naše planeta? Prohlídka pozemských zázraků komentovaná Phillipem Cousteauem mladším se dočkala mnoha mezinárodních ocenění a pozitivních hodnocení odborníků. Dokumentární seriál USA 2014.

Záhadné objevy: vesmír (Xploration: Outer Space: od 11. 9. NE, 20:30 hod). Další dokumentární seriál určený pro celou rodinu! Jaká tajemství se ukrývají ve vesmíru a co jsme o něm nevěděli. Neuvěřitelné putování kosmickým prostorem s populární vědkyní Emily Calandrelli. Dokumentární seriál USA 2014.

Prezident (President: od 1. 11. ÚT, 20:30 hod). Dokumentární série o přibližně posledních patnácti letech působení Vladimíra Putina ve funkci premiéra a prezidenta Ruské federace. Dokument se věnuje jeho úspěchům a problémům, se kterými se musel vyrovnávat, jeho vnímání světa a v neposlední řadě i jeho názorům. V dokumentu vystupují mnohé známé osobnosti Ruska a současného světa – s nimi vedené rozhovory se odehrávají na pozadí ústředního rozhovoru, který vede moderátor právě s Vladimírem Putinem.

Život na vesmírné stanici (od 22. 9. ČT, 20:00 hod.). Jak se žije a pracuje na jediné trvale obydlené mezinárodní vesmírné stanici obíhající kolem Země ve výšce 400 km a rychlostí 27 720 km za hodinu... Vzrušující záznamy z produkce NASA, které připravuje pravidelně se obměňující šestičlenná posádka. Připravila TV Kinosvět v roce 2016.

S Čechy okolo světa (od 23. 9. PÁ, od 20:30 hod.). Na pionýru po Skotsku. Češka v novozélandském Hobitíně. Thajsko jinak. Český pár objevuje Vietnam. Cestování po Kanadě. Praktické rady pro Afriku. Grónsko, Nepál, Brazílie a další zem. Vše očima českých cestovatelů a cestovatelek všeho druhu. Necenzurováno, neupravováno! Připravila TV Kinosvět v roce 2016.


PhDr. František Malina, Československá filmová společnost


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2016 • MS ve futsalu od 11. září do 1. října na Eurosportu
06.09.2016 • Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild
05.09.2016 • Zářijové programové tipy E! Entertainment
05.09.2016 • Dinosauři a UFO na Prima ZOOM
04.09.2016 • Nalaďte si v září na National Geographic Channel
04.09.2016 • Zářijové poznávání s Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist