Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:30:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Stylové babí léto na stanicích Travel Channel, Food Network a Fine Living

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 08.09.2016


Naše podzimní sezóna nabírá na intenzitě. V polovině září Travel Channel uvede v premiéře nový seriál Život ve srubu a diváci Nové DIGI TV se budou moci těšit na soutěž o pobyt ve stylovém srubu v srdci České Kanady. V říjnu se na filmovém a rozhlasovém festivalu Znojemský hrozen představí originální, někdy trochu výstřední, ale vždy zaručeně zábavný pořad Bizární jídla s Andrew Zimmernem. 3denní VIP pobyt na tento festival plný chutí a lahodných gastroshow budou mít šanci získat zákazníci O2TV.


Zatímco Food Network se v říjnu s pořadem Za Donalem… do Evropy bude ucházet o přízeň odborné festivalové poroty nejen ve Znojmě, ale také na cestovatelském festivalu Tourfilm v Karlových Varech, televizní program nabídne nejrůznější pečené dobroty.

Fine Living přinese tip, jak si pořídit nemovitost pro nespoutaný Život na ostrově.




ŽIVOT VE SRUBU

Budeme sledovat rodiny, které chtějí vyměnit rušný městský život za život ve srubu. Budou schopni se orientovat na tomto neobvyklém realitním trhu, nechat za sebou luxus a usadit se v novém a samotářském životním stylu? Vášniví rybáři Joe a Katie loví svou vysněnou nemovitost u slavného Lake of the Woods v Minnesotě, rodina Sarratoriových statečně čelí výšinám hor Great Smoky Mountains a Justin a Leah se rozloučí s Havají a dají aloha Iowě. Dobře se oblečte a sledujte výzvy životů ve srubu!

Dvojitá premiéra v pátek 16. září ve 21:00 hod. (13x30´)



BIZARNÍ JÍDLA S ANDREW ZIMMERNEM¨

Andrew Zimmern se vydává na další kulinářské dobrodružství, aby ochutnal další podivnosti světových kuchyní, od syrového kozího masa po kachní játra. V této sérii ochutná v Japonsku vejce mořských hadů vodnářů a v Šanghaji shání hadí žluč. V Okinawě pak Andrew vyzkouší nakládané prasečí uši, a později jedovatého čtverzubce a oči tuňáka. A nakonec zamíří do Číny ochutnat želvu, kuřecí srdce a šnečí ulity. Pochutná si Andrew, nebo se mu udělá špatně? Zjistíte ve zcela nové sérii Bizarních jídel.

Premiéra v úterý 4. října ve 21:00 hod. (8x60’)



PAUL HOLLYWOOD: PEKAŘ VE MĚSTĚ

Oblíbený britský pekař Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby ochutnal nejlepší pochoutky, jež utvářely kulturu a dědictví jedněch z největších a nejúchvatnějších měst na zemi. Od Paříže po Miami se Paul setká s vynikajícími pekaři a jejich kulinářskými klasikami, a pak zkusí vlastní variace těchto nadčasových receptů, s novými příchutěmi. V New York City objeví čerstvou inovaci chutných koblížků, která opět zažehne jeho vášeň pro těsto, pak vyzkouší jednoduchou techniku pečení chleba vynalezenou pro domácí pečení. Za velkou louží, v rušných ulicích Paříže Paula osloví tradiční croissanty a bagety v opravdovém pařížském stylu. Podívá se do nejstarší pekárny ve městě, kde složí z kousků neuvěřitelný Choux Eiffel Tower - úchvatný zákusek pro zvláštní příležitost! V Petrohradu Paul statečně čelí teplotám pod bodem mrazu, kde si získá jeho srdce zvláštní ruské pečivo. Je stále co objevovat, a tak Paulova cesta pokračuje, exkluzivně na Food Network.

Premiéra ve čtvrtek 22. září ve 20:00 hod. (10x30)



ANNA OLSON: PEČENÍ

Pekařská virtuozka Anna Olson je zpět, aby předvedla své dovednosti, jež nejsou z tohoto světa. V této nové sezóně představí Anna úchvatná jídla, která inspirují jak mistry, tak začínající pekaře, od jednoduchých pochoutek po komplikovanější plundry. Anna představí své nejlepší recepty. V menu najdeme italský dort se sirupem z krvavého pomeranče, křupavé a jemné biscotti, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle, a poté následují mistrovské kousky s marcipánem a dekadentní dort Battenberg. Zakousněte si do Anniných chutných a lahodných výtvorů, když otevře dveře do své kuchyně a provede vás problematikou pečení jako nikdo jiný.

Premiérové díly každé pondělí v 17:00 hod. (20x30)



ŽIVOT NA OSTROVĚ

V pořadu Život na ostrově převádějí realitní agenti sny běžných rodin v realitu, když jim pomáhají najít ideální dům na ostrově, obklopený sluncem, pískem a mořem. Je jedno, jestli mají rodiny omezený rozpočet nebo si chtějí připlatit za něco více luxusního, pro každého se při hledání dokonalého života na ostrově něco najde. V této čtvrté sezóně hledá pár z Atlanty, Chiffon a Mervin, dům u vody, kde by se cítili, že mají prázdniny po celý rok. Zamilovali si ostrovy poblíž Charlestonu v Jižní Karolíně. Zatímco Debbie a David se rozhodli k velkému stěhování na ostrov Galveston v Texasu poté, co sem léta jezdili na dovolenou.

Pondělky od 12. září ve 21:55 hod. (14x30’)



Připravila Eva Sedláčková, Channels, zastoupení stanic společnosti Scripps Network International - Travel Channel, Food Network a Fine Living, foto: archiv Channels





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2016 • Podzim na TV Kinosvět: svět, jeho tajemství a lidé
07.09.2016 • MS ve futsalu od 11. září do 1. října na Eurosportu
06.09.2016 • Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild
05.09.2016 • Zářijové programové tipy E! Entertainment
05.09.2016 • Dinosauři a UFO na Prima ZOOM
04.09.2016 • Nalaďte si v září na National Geographic Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist