Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 07:54:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít volný víkend s programy Cinemax a Cinemax 2

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 09.09.2016



Možnost poznat blíže programový obsah filmových kanálů Cinemax a Cinemax 2 dostanou diváci během víkendu od 10. od 6:00 hod. do 11. září do 6:00 hod., kdy bude jejich sledování zpřístupněno zdarma.



Během víkendu odvysílá Cinemax např. nový seriál z vlastní tvorby Quarry podle besteselleru Maxe Allana Collinse. Logan Marshall-Green (Prometheus) se představí v hlavní roli Maca Conwaye, přezdívaného Quarry, který se snaží znovu začlenit do společnosti po návratu z Vietnamu – neschopnost vyrovnání se s hrůzami války a špatná finanční situace jej ale nakonec přiměje zaplést se s podsvětím. Režisérem a producentem všech osmi dílů je Greg Yaitanes, držitel ceny Emmy za seriál Banshee, taktéž z vlastní produkce Cinemaxu.

Ve stejný den Cinemax odvysílá také drama Ashby s Mickeym Rourkem a Natem Wolffem. Druhý den uvede například psychologický thriller Partyzán v hlavní roli s hypnotizujícím Vincentem Casselem nebo kriminální drama Bena Afflecka Gone, Baby, Gone v hlavních rolích s Caseym Affleckem, Morganem Freemanem, Edem Harrisem a Michelle Monaghanovou.


Artová nabídka kanálu Cinemax 2 bude 10. září zastoupena například ceněným dramatem 45 let s Charlottou Ramplingovou a Tomem Cournenayem. Hlavní premiérou dne bude islandský snímek Fúsi od režiséra Dagura Káriho – příběh osamělého muže, který potkává atraktivní ženu, což mu nečekaně změní život. Film získal cenu na filmovém festivalu Tribeca.

11. září budou milovnici filmu moci zhlédnout kritikou uznávaný film Mandarinky, příběh dvou Estonců žijících ve válečné Abcházii v roce 1992. Film byl nominován jak na Oscara, tak na Zlatý glóbus.





Dne 1. září 2016 proběhla změna struktury obou filmových kanálů, která nabízí divákům větší možnost užít si různorodé programové nabídky. Cinemax a Cinemax 2 přináší filmovým fanouškům nejkvalitnější výběr filmů všech žánrů – od známých filmů s mimořádným obsazením, po prestižní, cenami ověnčené a kritikou uznávané tituly z celého světa.

Oba kanály vysílají 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a bez reklam, a mají nyní také nové logo.


Cinemax, jakožto mainstreamový program orientovaný na americké a mezinárodní filmy, nabízí seriály z vlastní produkce Cinemaxu, dále také dramata, komedie, akční, dobrodružné a kriminální filmy, horory, fantasy, sci-fi a historické filmy. Programová struktura obsahuje několik premiérových bloků – každou neděli večer mohou diváci čekat velkou filmovou premiéru, v sobotu zase premiéru seriálu. Pátky budou vyhrazeny žánrovým snímkům, zatímco středy vždy nabídnou jedno oceňované drama nebo thriller.

Cinemax 2 se jako artový program oproti hlavnímu kanálu zaměřuje na evropské i mezinárodní tituly od nezávislých studií, festivalové snímky, artové počiny, inspirativní i emotivní příběhy. Své místo zde mají také romantické filmy založené na skutečných příbězích, filmy o výjimečných osobnostech, filmy o vztazích s důrazem na detail i hloubku. Mezi hlavní premiérové bloky patří neděle večer, kde diváci najdou nejlepší nezávislé snímeky z mezinárodní produkce, dále sobota, která nabídne hlavní filmovou premiéru týdne, nebo pondělí, které se zaměří na oceňované klasiky.


Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.


Placené filmové kanály Cinemax a Cinemax 2 vysílají v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink (zde pouze Cinemax), Flix TV, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat W16 na pozici 16,0 st. východně, Thor 5/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálů Cinemax a Cinemax 2 si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


Připraveno s využitím podkladů Pavly Brožkové, PR & Marketing HBO Europe, 9. 9. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.09.2016 • Tajemství podsvětí nabídne pohled na záhady uzavřených spolků
08.09.2016 • Stylové babí léto na stanicích Travel Channel, Food Network a Fine Living
07.09.2016 • Podzim na TV Kinosvět: svět, jeho tajemství a lidé
07.09.2016 • MS ve futsalu od 11. září do 1. října na Eurosportu
06.09.2016 • Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild
05.09.2016 • Zářijové programové tipy E! Entertainment

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist