M&M‘s a Telekom prinášajú jedinečný zážitok zo sledovania filmov
Autor: Magio TV , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 13.09.2016
Najpredávanejšie čokoládové bonbóny na svete M&M’s z portfólia spoločnosti Mars sa dlhodobo spájajú so svetom filmu. Tento rok prichádzajú s unikátnou kampaňou zameranou na filmovú zábavu doma pri televízii. V spolupráci s partnerom, spoločnosťou Slovak Telekom, chcú podporiť zážitok zo sledovania vybraných snímok. Videopožičovňa digitálnej televízie Magio TV ponúkne vďaka M&M's každý piatok od 16. 9. 2016 počas siedmich týždňov až do 3. 11. vybraný film zadarmo.


Telekom v spolupráci so značkou M&M's ponúkne svojim zákazníkom od 16. 9. do 3. 11. vo videopožičovni Magio TV každý týždeň jeden film zadarmo. Filmový výber nájdu diváci v špeciálnej sekcii "Zábava s M&M's". Spoluprácu značiek zdôrazní, direct mail komunikácia na zákazníkov Magio TV, ako aj spoločná online komunikácia na webových stránkach a Facebooku partnera Slovak Telekom.

Úplne prvýkrát prichádza na slovenské obrazovky nový spot značky M&M's, ktorý sa vo videopožičovni Magio TV prehrá ako zábavné "intro" pred samotným filmom.


Vďaka značke M&M‘s bude možné vo videopožičovni Magio TV sledovať filmy:

o Iluzionista (16. 9.)
o Gangster Ka (23. 9.)
o Vykúpenie z väznice Shawshank (30. 9.)
o Stratení v Mníchove (7. 10.)
o Obsluhoval som anglického kráľa (14. 10.)
o Američan (21. 10.)
o Tri dni k slobode (28. 10., film bude dostupný do 3. 11.)


"Celá kampaň má slovenským divákom predstaviť obľúbené bonbóny M&M's ako ideálnu čokoládovú pochúťku, ktorú si môžu vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek, napríklad v pohodlí domova pri sledovaní svojho obľúbeného filmu. Magio TV je otvorená inováciám rovnako ako značka M&M's, globálna jednotka na trhu čokolád. Táto príležitosť je pre nás ideálna pre ďalší krok k budovaniu spojenia značky M&M's s filmom," dodáva Jaroslava Kapitánová, brand manažerka značky M&M’s pre strednú Európu.

Pri tejto príležitosti ponúkne 30 vybraných predajní Slovak Telekom po celej Slovenskej republike vzorky čokoládových bonbónov M&M's. Kampaň podporia v rámci digitálneho prostredia komunikácie na lokálnom facebookovom profile M&M`s SK v réžii agentúry Triad. Nechýbajú ani sprievodné in-store aktivity vrátane paletového vystavenia v predajniach Tesco, špeciálnych permanentných stojanov v tvare hrdinov značky Červeného a Žltého na nezávislom trhu, stojanového vystavenia a cenového proma. Za PR podporu je zodpovedná agentúra AMI Communications.

Viac na www.m-ms.sk a na facebookovom profile značky M&M’s.


M&M’s, Lenka Dolinajová, Account Executive AMI Communications
Peter Gálik, Špecialista komunikácie, Slovak Telekom


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23702/m-m-s-a-telekom-prinasaju-jedinecny-zazitok-zo-sledovania-filmov/