Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 01:06:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

DIGI2GO: Objednávat za zvýhodněnou cenu lze jen do konce září

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 15.09.2016


DIGI CZ, dosavadní provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, od počátku září nabízí zákazníkům sledování programu Nové DIGI TV prostřednictvím internetového připojení pod názvem DIGI2GO. Za prvních 14 dnů si televizi objednalo tisíc nových zákazníků a přicházejí stovky dalších registrací. Zájem roste a provozovatel nechce nikoho zklamat, proto se rozhodl prodloužit zaváděcí ceny do konce září 2016.


Každý zákazník, který si do konce měsíce koupí případně závazně objedná DIGI2GO nebo kombinaci satelitní Nové DIGI TV s mobilní službou DIGI2GO získá ji za zvýhodněnou zaváděcí cenu, která je garantována po celou dobu platnosti smlouvy, tj. 24 měsíců. Od října pak bude platit nový ceník.

Až do konce září platí, že ZÁKLADNÍ balíček k internetové televizi DIGI2GO si mohou zákazníci objednat za sníženou zaváděcí cenu 299 Kč, MAXI balíček pak za 749 Kč. Cenová nabídka platí při objednání do 30. 9. 2016 a při uzavření smlouvy na 2 roky, cena je garantována po celé období. Internetový set-top box k televizi doručí zákazníkům kurýrní služba do 2 pracovních dní od závazného objednání. Internetovou televizi DIGI2GO je možné objednat i bez set-top boxu a zákazník pak může sledovat svou televizi jen na mobilních zařízeních. Akční ceník platný do 30. 9. 2016 najdete v příloze tiskové zprávy.

„Původně jsme chtěli zaváděcí cenu držet jen do poloviny září, ale velký zájem zákazníků nás přesvědčil, že bychom cenu měli ponechat až do konce měsíce. Nechceme zklamat zákazníky, kteří si naší nabídky všimli později anebo nestihli udělat všechny kroky nutné k objednání televize. Prostě pro své rozhodnutí potřebují ještě trochu času,“ vysvětli důvody prodloužení cenové akce Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Od října pak bude pro nově příchozí zákazníky platit nový ceník, ve kterém ZÁKLADNÍ balíček v internetové televizi DIGI2GO bude za 349 Kč, MAXI balíček za 799 Kč. Noví zákazníci, kteří si objednají satelit a k němu přiberou mobilní službu DIGI2GO, zaplatí za kombi ZÁKLADNÍ balíček 399 Kč a za kombi MAXI balíček 849 Kč. Ceny platí při uzavření smlouvy na 2 roky, cena je garantována po celé smluvní období.

V ceně internetové televize DIGI2GO je vždy i mobilní služba pro sledování všech pořadů na mobilních zařízeních - počítačích, tabletech či mobilních telefonech.


O televizi DIGO2GO

Internetová televize DIGI2GO kopíruje stávající nabídku satelitní Nové DIGI TV, ale s větším počtem programů v HD kvalitě. Do konce září se v nabídce internetové televize objeví 40 HD kanálů. Zákazníci mají k dispozici ZÁKLADNÍ balíček a k němu rozšiřující balíčky SPORT, EXTRA a HBO nebo kompletní nabídku MAXI. Internetová televize DIGI2GO přináší vedle běžného sledování pořadů v reálném čase i všechny výhody současné moderní internetové televize – přehrání pořadu od začátku, archiv pořadů, tj. sledování pořadů až 72 hodin zpětně, posun pořadu v čase či pozastavení pořadu nebo nahrávání pořadů v celkovém rozsahu 30 hodin na dobu 30 dnů. Další nadstavbové služby a funkce jako je například půjčovna filmů/videotéka budou postupně přibývat. Více informací o internetové televizi DIGI2GO najdete na www.digi2go.cz, kde ji můžete zároveň i objednat.

Internetovou televizi DIGI2GO bude možné sledovat až na 4 zařízeních a to i bez set-top boxu. K jedné smlouvě na internetovou televizi DIGI2GO si lze objednat maximálně dva set-top boxy. Podle počtu set-top boxů (0 až 2) pak může zákazník internetové televize DIGI2GO navíc bezplatně využívat ke sledování programu další 2 až 4 mobilní zařízení (s operačním systémem Android či iOS) včetně PC. Aplikace DIGI2GO je již nyní k dispozici ke stažení zdarma na portálech Google Play a App Store.

Do programové nabídky DIGI2GO patří filmy, seriály, dokumenty, zpravodajství a sport včetně exkluzivních přenosů z anglické Premier League a Sky Bet Championship i španělské La Ligy a také tenisových turnajů ATP.

„Zákazníci, kteří si pořídí internetovou televizi DIGI2GO spolu s DIGI internetem, budou cenově dále zvýhodněni a mohou ušetřit až 200 Kč měsíčně, podobně jako je tomu již dnes pro kombinaci satelitu a DIGI internetu. Není to však podmínkou, naše internetová televize bude fungovat všem zákazníkům s kvalitním internetovým připojením nezávisle na jeho poskytovateli,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.


O DIGI CZ

DIGI CZ je jediný televizní operátor v Česku, který programy mnoha televizních stanic přináší zákazníkům dvěma cestami – prostřednictvím internetového připojení i přes satelit. Společnost na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou, exkluzivními programy a výhradními právy k řadě prestižních sportovních soutěží. DIGI CZ je jediným čistě českým televizním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 15. 9. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.09.2016 • SES bude vysílat Ultra HD (UHD) s vysokým dynamickým rozsahem (HDR)
05.09.2016 • JOJ Family HD – nový program pro české zákazníky Skylinku
03.09.2016 • Kabel Eins Doku a Kabel Eins Doku Austria testují na družicích Astra 1L a 1N
01.09.2016 • Cinemax a Cinemax 2 - změna struktury filmového kanálu od 1. 9. 2016
26.08.2016 • Čeští diváci se mohou těšit na novou televizní stanici JOJ Family
26.08.2016 • Nová DIGI TV rozšiřuje nabídku televizních HD kanálů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist