Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 09:16:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV vstupuje do hokejového světa - začíná se Znojmem a EBEL ligou

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 15.09.2016


Digitální televize O2 TV přidává do své nabídky další úspěšný hokejový klub. Vedle exkluzivních přenosů Sparty a Liberce z české extraligy, které budou k vidění od roku 2018, zakoupila stanice O2 TV Sport vysílací práva na vybrané zápasy klubu Orli Znojmo hrající prestižní EBEL ligu.


Přímé přenosy odstartují již v pátek 16. září od 16.55 hodin, kdy se Znojmo utká v repríze loňského finále s mistrovským Salcburkem. Prvním utkáním sezony provede fanoušky komentátorské duo Jan Homolka, Richard Tesař.

Diváci televize O2 TV se nyní vedle fotbalu, tenisu či bojových sportů dočkají také ledního hokeje. V příštím roce bude rovněž spuštěn speciální hokejový kanál O2 TV Hokej, jenž nabídne navíc další atraktivní obsah. "EBEL liga bude takovou přípravou na naši novou stanici O2 TV Hokej. Dáváme tím jasný signál, že se chceme věnovat hokeji i v budoucnu," říká Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport, a hned vzápětí doplnil: "Znojmo předvádí každoročně atraktivní hokej, patří k favoritům soutěže. Máme zakoupená práva i na play off, včetně případného finále."

Jihomoravský celek začal hrát mezinárodní Erste Bank Eishockey Ligu od sezony 2011/2012 a zatím se pokaždé probojoval do vyřazovacího play off. Avšak v minulém ročníku přišel úspěch největší. Pod vedením kouče Jiřího Režnara se znojemský výběr dostal až do finále, kde v napínavé sérii podlehl EC Red Bullu Salzburg 2:4 na zápasy. Mezinárodní EBEL hrají kromě Znojma a rakouských týmů také mužstva ze Slovinska, Maďarska nebo Itálie.

"Jsme nesmírně rádi, že se nám ještě před startem ligy podařilo dotáhnout a podepsat víceletou smlouvu o spolupráci, a Orli Znojmo se tak zařadí do balíčku exkluzivního sportovního obsahu, který O2 TV nabízí. Stává se naším hlavním mediálním partnerem a zároveň významným partnerem klubu," podotýká Petr Veselý, manažer Orlů Znojmo.

"Fanoušci se mohou těšit na nejméně 10 přímých přenosů domácích zápasů, plus případné play off, v nejvyšší HD kvalitě, ale také na vybraná utkání z venkovních kluzišť. O2 TV je jedním z nejsilnějších hráčů na mediálním poli v České a Slovenské republice a díky vzájemné spolupráci získáváme významnou platformu pro propagaci našeho klubu," uvedl Petr Veselý.


Úvodní zápasy znojemských Orlů v EBEL na O2 TV Sport:


Den Datum Zápas Čas vysílání

Pátek 16. 09. 2016 HC Orli Znojmo - EC Red Bull Salzburg 16:55 - 19:30
Pátek 30. 09. 2016 HC Orli Znojmo - UPC Vienna Capitals 18:25 - 21:00


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport, 15. 9. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.09.2016 • M&M‘s a Telekom prinášajú jedinečný zážitok zo sledovania filmov
12.09.2016 • Další sezona Ligy mistrů začíná! O2 TV nabídne každý týden 15 exkluzivních přenosů, atraktivní studia a řadu známých hostů
12.09.2016 • LTE využívalo na pripojenie k internetu 1,1 mil. užívateľov
06.09.2016 • Společnost DIGI CZ spouští reklamní kampaň na novou internetovou televizi DIGI2GO
02.09.2016 • Společnosti LAMA ENERGY GROUP a itself majetkově vstoupily do 4NET.TV solutions
23.08.2016 • O2 TV se dohodla s Eurosportem na smlouvě o sublicenci US Open 2016 a Australian Open 2017

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist