Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 22:07:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 28. 9. 2016

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.09.2016



Herečka Hana Holišová, režisér Slávek Horák a vývojář IT Jakub Pavlík se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 28. září ve 21.35 hod. na Primě.


Hana Holišová – zpívá, tančí, hraje v televizi i v divadlech. A vše se této talentované a všestranné herečce daří. Za roli papežky Jany v muzikálu Papežka získala Cenu Thálie pro rok 2012. Nominaci na tuto cenu získala i za roli Aleny v muzikálu Noc na Karlštejně. Odborná porota ji vyhlásila i nejlepší muzikálovou herečkou od roku 1989. Celkem již Hana ztvárnila přes čtyřicet činoherních a muzikálových rolí.


Slávek Horák – režisér, který začal ve dvaceti letech natáčet reklamy a většinu života se tím živil. Velmi úspěšně točil reklamy po celém světě. Pak se rozhodl realizovat film Domácí péče, který byl nominován na amerického Oscara. Film Domácí péče sám napsal, režíroval i produkoval. A jaký je podle něj rozdíl mezi natáčením reklamy a velmi osobního filmu, jakým pro Slávka Horáka Domácí péče nepochybně je? „Rozdíl tam je. U reklamy by to mohlo být poměrně jednoduché, jde o třicet vteřin. Ale rozhoduje o tom opravdu milion lidí, mluví se o tom tři měsíce, a tak je příprava vypiplaná do posledního detailu. Film má dvě hodiny, ale na jeho přípravu není o moc víc času než zase těch pár měsíců – aspoň u mého technicky nenáročného filmu tomu tak bylo. Ale zvládá se to, protože o všem rozhodují většinou jen tři lidé – režisér, kameraman a vedoucí produkce. Diktatura tady funguje mnohem lépe než demokracie, paradoxně pro všechny,“ říká režisér, který má už prý v hlavě plány na další projekt. „Mám pár nápadů, pořád o nich přemýšlím, hraju si s nimi, vozím je na výlety a promýšlím, se kterým z nich bych chtěl strávit další dva roky života. Ale ve výsledku to nechám na intuici, který nápad bude mou součástí, přiroste ke mně, najde si mě.“


Jakub Pavlík – tvůrce nové mobilní aplikace, která radí a pomáhá mužům, jak oslovit dívku, jak se s ní bavit a zaujmout ji. Aplikace aspiruje na vítězství v soutěži Aplikace roku. Seznamovací aplikace nabízí tisíce různých hlášek. Jejím cílem je podle autora, následující: „Chceme, aby ženy dostaly lepší muže.“ Sám Jakub přiznává, že má problém se seznamováním. „Jednou jsem čekal na šalinu a opodál stála krásná holka, pokukovala, ale než bych něco vymyslel, přišel by konec světa. V tu chvíli bych uvítal mít někoho na drátě, kdo by mi poradil, co říci na začátek,“ přiznává Jakub. Chystají se expandovat do Ameriky a do Španělska. „Původně jsme aplikaci vyvíjeli hlavně pro Ameriku, nechtěli jsme ani do Česka nebo na Slovensko. V Americe jsme měli domluvenou i velkou investici. Ta nakonec nedopadla, a tak jsme to trochu natruc udělali na vlastní náklady. Za dva roky a 536 eur.“ Obsah aplikace bude ve Španělsku i v Americe jiný – nelze prý kopírovat, co je v češtině, protože jde o úplně jiné kultury. „Počet oslovení se zvýší, bude jich kolem 5000.” Přestože přiznává, že chlapi jsou, co se týče seznamování, povrchní: „Jde jim o vzhled, pak o vzhled, pak možná zase o vzhled,“ tak aplikace má prý za cíl, aby spolu lidé více komunikovali. „Máme 1137 hlášek, sto otázek na rande a deset reálných konverzací a několik teoretických článků. Do placeného obsahu pak přibydou situační seznámení, řeč těla a další.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 28. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.09.2016 • Romeo a Julie z Jihlavy - na ČT art v pondělí 26. září
22.09.2016 • Nová show Hvězdná párty s Petrem Rychlým od 13. října na Nově!
22.09.2016 • Festival politické písně se vrátil do severních Čech - ve Světě pod hlavou
20.09.2016 • Pevnost Boyard – 4. díl
19.09.2016 • Láska za času internetu - nový dokument Víta Olmera o životě single v premiéře na ČT2
18.09.2016 • Show Jana Krause – 21. 9. 2016

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist