Zpravodajský portál TN.cz přináší nový magazín autoTN.cz
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 30.09.2016
Součástí internetového portálu TN.cz je nově také magazín věnovaný automobilovým fanouškům. Nabízí čtyři hlavní sekce: Za volantem, Kupte si, Na okruhu a Zábava. Čtenáři se zde mohou těšit na novinky ze světa motorů, recenze automobilů, užitečné rady a tipy, adrenalin ze závodních tratí a na spoustu zábavy. Magazín nabídne nejen psané reportáže, ale i videa, žebříčky a zákulisní informace ze světa motorismu.


„Rádi bychom, aby auto speciál byl zajímavý nejen pro laickou veřejnost, ale i pro nadšené fanoušky, kteří se v tomto světě aktivně pohybují. Jsem rád, že se na tomto projektu mohu podílet od samého začátku. Po dvaceti letech v tištěných médiích je to pro mě nový impuls a zkušenost. Těším se na tu interaktivitu se čtenáři a jsem přesvědčený, že se jim trefíme do vkusu. Jsem zároveň moc rád, že nezačínáme na zelené louce, ale že za sebou máme silného partnera a velkou skupinu,“ říká Jan Červenka, vedoucí redaktor magazínu.

V návaznosti na nový projekt vytváříme i FB stránku „Auto TN.cz“, kde si budou moci fanoušci přečíst aktuální zajímavosti ze zákulisí testování vozů či si sami zasoutěžit o testovací jízdy nebo jízdy na závodním okruhu.

Obchodní partneři zde mohou pro prezentaci své značky kromě klasické display reklamy využít také rich media, videoreklamu či speciální projekty na míru. „Přicházíme s kvalitním obsahem pro mužskou cílovou skupinu. Dlouhodobě sledujeme zvýšený zájem o náš videoobsah a tato očekávání chceme naplnit,“ vysvětluje Jan Vlček, obchodní ředitel skupiny Nova.


Jan Červenka, automobilový novinář, závodník a instruktor ježdění

Jan Červenka se v automobilové branži pohybuje už dvacet let. Stál u zrodu časopisů Speed, TopGear a Autocar a jeho jméno je známé všem fanouškům rychlých kol. V roce 2011 přivedl společně se svými přáteli do Čech novou závodní sérii Caterham Race Academy a zároveň začal aktivně učit lidi správně jezdit nejen na závodních tratích. V posledních dvou letech závodí se závodním týmem Hello Titty Racing na Nordschleife, nejtěžším okruhu na světě, předtím startoval v několika 24hodinovkách.

Navštivte autoTN.cz, https://www.facebook.com/autotncz/


Martina Vrňáková, PR Koordinátor, CET 21, 29. 9. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23769/zpravodajsky-portal-tn-cz-prinasi-novy-magazin-autotn-cz/