Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 18:36:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové programové tipy E! Entertainment

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 03.10.2016


Televizní kanál E! v měsíci říjnu přináší hned dvě novinky: show Kdo uloví Travise, kdy si populární hráč amerického fotbalu vybírá mezi sportovkyněmi, modelkami či podnikatelkami tu pravou; a Divoká dvojčata - kdy dvojčata, profesionální zápasnice Brie a Nikki Bellovi přicházejí s vlastní show. Dále pokračuje vysílání reality show Rob & Chyna o vztahu Roba Kardashiana a jeho těhotné snoubenky Chyna a sledovat můžeme také nové díly pořadu Ženy slavných sportovců.



Kdo uloví Travise

Populární hráč amerického fotbalu Travis Kelce, který hraje v NFL se tentokrát chystá na zcela jiný útok, když na scénu přichází láska. 50 žen, jež splňují předpoklady pro status přítelkyně/ manželky slavného sportovce, je připraveno se odevzdat fotbalové superstar. Bývalky jiných úspěšných sportovců, sportovní smetánka, hvězdy sociálních médií, podnikatelky, zlatíčka z domova či fitness modelky z celé Ameriky se setkají v Los Angeles, aby se pokusily získat srdce zábavu milujícího Kelce, jež hledá po svůj bok tu pravou “týmovou hráčku”. Show plná zábavy a romantiky, která se ale určitě neobjede bez zlomených srdcí a potoku slz.

Od 14. října každý pátek ve 21:00 hodin



Divoká dvojčata

Hvězdy populárního a úspěšného seriálu Total Divas, který nahlíží do životů profesionálních zápasnic, přicházejí s vlastní show. Dvojčata Brie a Nikki Bellovi se stěhují pod jednu střechu a s nimi i jejich životní partneři John Cena a Daniel Bryan. Sestry sice vypadají stejně, ale tím jejich podobnost končí. Brie a Bryan jsou volnomyšlenkáři, vegani a zastánci hesla žít a nechat žít, zatímco Nikky miluje designerské kabelky a John svůj pečlivě zorganizovaný život. Přijměte pozvání na divokou jízdu těchto čtyř různorodých osobností a profesionálních wrestlerů, když se nastěhují do jednoho domu na okraji města Tampa na Floridě.

Od 16. října každou neděli ve 21:00 hodin



Rob & Chyna

Přijměte pozvání do života Roba Kardashiana a jeho snoubenky Blac Chyna. Po jejich vášnivém románku přichází zasnoubení a radostné očekávání prvního dítěte. Svoje štěstí vyhlásili do světa pomocí Instagramu a i přes Robův neustálý boj s váhou, se pár těší na to, že budou své štěstí sdílet s ostatními. Sledujte, jak se tito dva stále teprve poznávají, jak se těší na nový přírůstek a jak vycházejí s Robovou početnou Kardashian/Jenner rodinou.

Každou neděli ve 20:00 hodin



Ženy slavných sportovců

Sledujte nejnovější díly seriálu o nejatraktivnějších manželkách a přítelkyních slavných sportovců. Jejich životy jsou možná úžasné, plné výhod a splněných snů, ale jejich role si nese i určitá pravidla. Například, vypadat pořád skvěle, podporovat svého manžela a zároveň si ho neustále hlídat. Jsou umělkyněmi v manévrování a manipulování. Nahlédněte do zákulisí životů těchto žen a jejich každodenních radostí a dramat.

Druhá řada každý pátek ve 20:00 hodin



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Ivana Finlay-Notman, PR & Marketing manažerka TV Consulting,
zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 3. 10. 2016, foto: E! Entertainment Television



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.10.2016 • Nový seriál AMC The Terror se bude odehrávat v Arktidě
02.10.2016 • Říjen na Prima ZOOM vás pohltí
01.10.2016 • Giro di Lombardia na Eurosportu
29.09.2016 • Cyklistika v říjnu na Eurosportu
25.09.2016 • Dokumentární lahůdky pro vás ve 39. týdnu
22.09.2016 • Major League Soccer na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist