Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 22:40:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV Sport získal práva na basketbalovou Ligu mistrů! Diváci se můžou těšit na špičkový basketbal včetně exkluzivních přenosů Nymburka

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 14.10.2016


Stanice O2 TV Sport pokračuje v dalším nákupu sportovních práv a nyní potěší především fanoušky basketbalu. Vedle Euroligy, nejprestižnější kontinentální soutěže, nabídne nově také zápasy z Basketball Champions League. Samozřejmě chybět nebudou ani přímé přenosy týmu ČEZ Basketball Nymburk, a to již od základní skupiny až po případné finále. Premiéra jediného českého zástupce v basketbalové Lize mistrů proběhne v úterý 18. října, kdy se Nymburk od 18.20 hodin.


Nejprve odstartuje na stanici O2 TV Sport prestižní Euroliga. Již dnes bude na programu ostře sledovaný zápas Galatasaray Odeabank Istanbul - CSKA Moskva. Síly tedy poměří vítěz Eurocupu proti současnému držiteli euroligového titulu. K velkým favoritům celého ročníku se bude řadit rovněž istanbulský Fenerbahce, mezi jehož klíčové hráče patří i český reprezentant Jan Veselý. Ten vstoupí do Euroligy v pátek, kdy v domácím bouřlivém prostředí přivítá německý Brose Bamberg.

"Veřejnosti tím dáváme jasný signál, že vedle fotbalu, tenisu, hokeje či bojových sportů se chceme věnovat i tomu nejlepšímu z basketbalu. Ten se dlouhodobě těší dobré sledovanosti, což jsme sami mohli sledovat v loňském úspěšném ročníku Euroligy," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. "Basketbalová Liga mistrů má velké ambice, je štědře honorovaná a chce se stát vůbec nejlepší soutěží v Evropě. Navíc se dočkáme výrazné české stopy. Fanoušci uvidí všechny zápasy Nymburka jak z domácích, tak venkovních utkání," říká Marek Kindernay.

Basketbalová Liga mistrů se inspiruje fotbalovou Champions League a letos vstupuje do premiérového ročníku. Celkem má 32 účastníků, bude se hrát ve čtyřech skupinách po osmi týmech. První čtyři postupují do další fáze. ČEZ Nymburk byl nalosován do atraktivní skupiny A, kde narazí například na ambiciózní Monaco, zkušený Frankfurt nebo na turecký Banvit.

"Na přímé přenosy televize O2 TV se moc těšíme a očekáváme vzájemně úspěšnou spolupráci. Systém je po dlouhé době nastavený ideálně, kdy o produkci přenosů se bude starat přímo stanice O2 TV Sport. Pevně věřím, že společně prožijeme spoustu radosti a naše partnerství bude pokračovat i v dalších sezonách," prohlásil ke spolupráci s O2 TV Ondřej Šimeček, člen představenstva nymburského klubu. Basketbalové přenosy na O2 TV Sport bude hlasem doprovázet trojice komentátorů ve složení Petr Janouch, Jiří Baumruk a Aleš Svoboda.


Plán úvodních přenosů Euroligy na O2 TV Sport:

čtvrtek 13. 10., 18:55 hod. Galatasaray Odeabank Istanbul - CSKA Moskva
čtvrtek 13. 10., 21:00 hod. Crvena Zvezda MTS Bělehrad - Darussafaka Dogus Istanbul
pátek 14. 10., 19:25 hod. Fenerbahce Istanbul - Brose Bamberg


Basketball Champions League na O2 TV Sport:

Úterý 18. 10., 18:30 hod. Bakken Bears - ČEZ Basketball Nymburk
Středa 19. 10., 17:50 hod. CSM CSU Oradea - Pinar Karsyiaka


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.10.2016 • Komentovaný přenos turnaje Counter Strike: Global Offensive z New Yorku sledoval rekordní počet diváků HbbTV
06.10.2016 • O2 TV Sport spustí v pondělí historicky první reality show! Osm bojovníků se utká o téměř 300 tisíc korun
26.09.2016 • Banaxi představí celosvětovou VOD s obsahem Echelon Studios
15.09.2016 • O2 TV vstupuje do hokejového světa - začíná se Znojmem a EBEL ligou
13.09.2016 • M&M‘s a Telekom prinášajú jedinečný zážitok zo sledovania filmov
12.09.2016 • Další sezona Ligy mistrů začíná! O2 TV nabídne každý týden 15 exkluzivních přenosů, atraktivní studia a řadu známých hostů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist