Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 15:55:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport prodloužil práva na 24 hodin Le Mans a MS FIA ve vytrvalostních závodech na další čtyři roky

  Autor: Media:List , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 15.10.2016


Jeden z nejslavnějších automobilových závodů historie 24 hodin Le Mans a Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech (FIA World Endurance Championship) uvidí i v příštích čtyřech letech diváci Eurosportu. Eurosport – číslo jedna mezi sportovními destinacemi v Evropě – prodloužil práva na exkluzivní vysílání 24 hodin Le Mans v Evropě s výjimkou FTA programů.


Slavnou čtyřiadvacetihodinovku a Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech bude Eurosport vysílat také v regionu Asie-Pacifik (nikoli exkluzivně).

24 hodin Le Mans organizuje Automobile Club de l’Ouest, který je zároveň promotérem Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech. Eurosport je dlouhodobým držitelem práv na vysílání 24 hodin Le Mans a šíří vášeň k motoristickému sportu díky bezkonkurenčnímu živému pokrytí závodu, zákulisním scénám a atraktivním rozhovorům.

24 hodin Le Mans i dalších osm podniků kalendáře Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech bude dostupných na všech platformách Eurosportu včetně internetového přehrávače Eurosport Playeru. Kromě živého vysílání Eurosport Player dále nabídne široký doprovodný obsah včetně záběrů z on-board kamer.

Partnerství bylo zprostředkováno přední mezinárodní sportovní marketingovou společností Infront Sports & Media, výhradním partnerem pro mediální práva Automobile Club de l’Ouest (ACO) a FIA World Endurance Championship (WEC).

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Motorističtí fanoušci patří k nejvěrnějším a tak jsme rádi, že jsme dále rozšířili naši dohodu o vysílání legendárních 24 hodin Le Mans a dalších nejlepších světových vytrvalostních závodů. Těšíme se na další čtyři roky jedinečné série, která bude dostupná fanouškům na všech platformách Eurosportu.“

Prezident Automobile Club de l'Ouest Pierre Fillon: „Jsme šťastní, že pokračujeme v našem partnerství s Eurosportem pro 24 hodin Le Mans na další čtyři roky. Jsme potěšeni, že tato dohoda zároveň zaručuje vysílání Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech. Soustředíme se na další rozvoj televizního pokrytí 24 hodin Le Mans a WEC a k tomu se zavázali i naši partneři. Nová dohoda dále posílí vysílání světového šampionátu i 24 hodin Le Mans v celé Evropě a v asijsko-pacifické oblasti.“

Generální ředitel FIA WEC Gérard Neveu: „Tato dohoda je tou nejlepší zprávou pro motoristické fanoušky a zvláště příznivce vytrvalostních závodů. Rozsáhlé vysílání překročí všechny hranice, představí vzrušující non-stop WEC divákům po celé planetě a otevře dveře mistrovství světa novým fanouškům.“

Nová čtyřletá dohoda platí od příštího roku až do roku 2020, Eurosport tradičně nabídne rozsáhlé pokrytí 24 hodin Le Mans včetně 29 hodin živého přenosu.

Více informací o letošním závodě v rubrice věnované 24 hodin Le Mans na www.eurosport.com.


O Eurosportu:

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 93 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.10.2016 • Halt and Catch Fire – PC Rebelové se vrací: drama se přesouvá do Silicon Valley
09.10.2016 • Vydejte se s Prima ZOOM ve 41. týdnu za dobrodružstvím
07.10.2016 • Richard Wagner: Tristan a Isolda v prvním satelitním přímém přenosu nové sezóny MET: Live in HD v sobotu 8. října
06.10.2016 • Eurosport představí seriál „Chasing History“ s lyžařskou ikonou Lindsey Vonnovou
03.10.2016 • Říjnové programové tipy E! Entertainment
03.10.2016 • Nový seriál AMC The Terror se bude odehrávat v Arktidě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist