Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 04:13:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Eutelsat Broadband prináša na slovenský trh satelitný internet Tooway Open za atraktívnu cenu

  Autor: Eutelsat/PRAM , e-mail: info@tooway.sk Přidané: 18.10.2016


Eutelsat Broadband, obchodná jednotka spoločnosti Eutelsat, oznámila uvedenie novej služby vysokorýchlostného internetového satelitného pripojenia na internet pod názvom Tooway Open na slovenskom trhu za veľmi atraktívne ceny a bez obmedzení prenesených dát*.


Prečo práve Open? Pretože táto nová služba je bez obmedzení! Len vďaka Tooway Open si zákazníci a firmy na Slovensku budú môcť dopriať neobmedzené satelitné pripojenie na internet s rôznou úrovňou rýchlostí od 5 do 30 Mbps** za ceny už od 14,90 EUR.

Služba je určená všetkým zákazníkom, ktorí hľadajú vysokorýchlostné pripojenie na internet za rozumnú cenu. Zákazníci získajú prístup k najrýchlejšej vysokorýchlostnej satelitnej službe v Európe a budú môcť využívať rýchlosti až 30 Mbps (download) a do 6 Mbps (upload).

"Novinka Tooway Open je ideálnym riešením pre menšie firmy, ľudí pracujúcich z domu, alebo lokality so slabým či žiadnym pripojením na internetové siete. Zároveň sme si istí, že všetkých osloví cena, ktorá sa vyrovná cene za pevné pripojenie," hovorí Marek Hrkeľ, marketingový manažér služby tooway na Slovensku. „Satelitné pripojenie na internet je dostupné kdekoľvek na území republiky a tak sa pre mnohých ľudí môže stať riešením ich problémového alebo neexistujúceho internetového pripojenia,“ dodáva.

Tooway Open je ľahké nastaviť: pre svoje fungovanie potrebuje iba malú satelitnú anténu a modem pripojený k počítaču. Satelitný komplet, ktorý si zákazník od spoločnosti prenajíma za nulový poplatok***, si môže každý nainštalovať sám, alebo inštaláciu zveriť niektorému z autorizovaných distribútorov tooway™, ktorí boli na túto prácu priamo vyškolení spoločnosťou Eutelsat Broadband.

Pre viac informácií o službách tooway™ navštívte: www.tooway.sk.


* Po vyčerpaní mesačného dátového limitu u jednotlivých balíčkov Tooway Open budú rýchlosti obmedzené na úroveň maximálne do 3 Mbps v prípade downloadu a maximálne do 1 Mbps v prípade uploadu. Dáta stiahnuté počas Nočnej zóny od 01:00 to 06:00 sa do mesačného dátového limitu nezapočítavajú.

** Využívanie rýchlosti 30 Mbps bude možné s novým modemom SurfBeam 2+, ktorý bude dostupný na slovenskom trhu najneskôr začiatkom budúceho roka.

*** Prenájom satelitného kompletu je zahrnutý v cene v prípade zmluvnej viazanosti na 24 mesiacov.



O Eutelsat Broadband

Eutelsat Broadband je obchodná jednotka spoločnosti Eutelsat, ktorá poskytuje širokopásmové satelitné služby pre rezidenčnú aj profesionálnu oblasť, ako aj pre vysielateľov naprieč Európou, až po južné Stredomorie a severnú Afriku. Produkt tooway™, určený pre rezidenčný segment, je najlepšie širokopásmové satelitné riešenie vo svojej triede. Je unikátnou nízkonákladovou alternatívou k pozemným technológiám v oblastiach so slabým alebo žiadnym pokrytím. Rýchlosti služby dosahujú až 30 Mbps pri downloade a do 6 Mbps pri uploade dát. Potreby firemných zákazníkov sú pokryté prostredníctvom satelitnej technológie KA-SAT Access a jej VNO a VPN riešeniami. Eutelsat Broadband v rámci riešenia NewsSpotter, ktoré funguje na báze IP, ponúka služby pre spravodajské tímy a televízie. Pre viac informácií navštívte: www.eutelsatbroadband.com


Jiří Kroulík, Account Manager, PRAM Consulting


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.10.2016 • freeSAT na jeseň prináša darčekový balíček
03.10.2016 • DIGI CZ nabídne samostatný balíček SPORT PLUS, míří na fanoušky zklamané nabídkou konkurence
29.09.2016 • freeSAT uvadza aplikaciu Stingray Music
20.09.2016 • Novinka pre futbalových fanúšikov v Magio GO
15.09.2016 • Videopůjčovna Banaxi a společnost M7 Group zahájili spolupráci
11.09.2016 • Skylink Live TV – nová služba v nabídce Skylinku - Aktualizováno

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist