Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:54:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

DIGI CZ zařazuje do nabídky program NOVA Sport 2 HD

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 20.10.2016


Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní Nové DIGI TV a internetové televize DIGI2GO, přidává do své nabídky sportovní kanál NOVA Sport 2 HD. Zároveň na satelitní Nové DIGI TV bude NOVA Sport 1 vysílat v HD místo dosavadního SD rozlišení. Kanály jsou od středy 19. 10. 2016 na satelitní Nové DIGI TV i internetové televizi DIGI2GO součástí doplňkového balíčku SPORT a rovněž rozšiřují nabídku samostatného balíčku SPORT PLUS.


DIGI CZ zařazením sportovního kanálu NOVA Sport 2 v HD rozlišení vychází vstříc sportovním fanouškům. NOVA Sport 2 vysílá hokejovou NHL, basketbal, tenis, motorsport, bojové sporty, ale i turnaje v šipkách či pokeru a řadu dalších sportovních událostí. „Nový kanál přidáme do vysílání obou našich televizí, satelitní i internetové, přitom se však nebudou měnit ceny programových balíčků. Jsme rádi, že můžeme vyhovět našim divákům, kteří si zařazení kanálu NOVA Sport 2 dlouhodobě přáli,“ vysvětlil Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

NOVA Sport 2 HD rozšíří už tak širokou sportovní nabídku DIGI CZ o žádaný kanál se zajímavými sporty. Celkem je nyní v nabídce internetové DIGI2GO 12 sportovních kanálů, až na jedinou výjimku všechny v HD rozlišení. Satelitní Nová DIGI TV nabízí rovněž 12 sportovních kanálů, novinkou je NOVA Sport 1 v HD rozlišení, který nahradí dosavadní NOVA Sport 1 v SD rozlišení.

Vlajkovou lodí sportovní nabídky DIGI CZ jsou nadále kanály DIGI Sport 1, 2 a 3, na kterých se vysílá exkluzivní obsah: přenosy z anglické Premier League, z druhé anglické nejvyšší soutěže Sky Bet Championship a ze španělské La Ligy. Dále seriál závodů mistrovství světa na ploché dráze Speedway Grand Prix. Od ledna 2017 pak přibydou pravidelné přenosy z nejprestižnějších turnajů tenisového okruhu ATP.

„Kanály DIGI Sport rozvíjíme společně se Slovak Telekomem a snažíme se z nich udělat regulérní česko-slovenský sportovní projekt. Pro obě strany je to výhodné, efektivní a ekonomické,“ řekl Vladimír Rusnák. Vlastníkem vysílacích práv ke zmíněným sportovním soutěžím pro ČR, ale ve většině případů i pro Slovensko, je DIGI CZ, která je v projektu rovnocenným partnerem společnosti Slovak Telekom. O kanálech DIGI Sport 1, 2 a 3, jejich vysílání a obsahu v ČR rozhoduje DIGI CZ. „Bez našeho souhlasu nemůže nikdo jiný v ČR programy DIGI Sport 1, 2 a 3 mít ve své nabídce,“ zdůrazňuje Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.


Jak naladit:

Zákazníkům Nové DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky, kanál NOVA Sport 1 HD se objeví na pozici 26, kanál NOVA Sport 2 HD pak na pozici 27. Zákazníci využívající CA Moduly naladí nové kanály zadáním následujících parametrů: NOVA Sport 1 HD – 11843 MHz, Vertical, DVB-S2, 30000, 3/4, SID 31004 a NOVA Sport 2 HD – 12380 MHz, Vertical, DVB-S, 28000, 5/6, SID 7008. V nabídce digitální televize DIGI2GO se kanál NOVA Sport 2 HD objeví automaticky po restartu set-top boxu Arris. Aplikaci na telefonu či tabletu je potřebné také restartovat.


Přehled sportovních programů na internetové televizi DIGI2GO a satelitní Nové DIGI TV:

Digi Sport 1 HD Digi Sport 2 HD
Digi Sport 3 HD
Sport 1 HD
Sport 2 HD
Arena Sport HD*
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
ČT Sport HD
Nova Sport 1 HD
Nova Sport 2 HD
Golf Channel

(*Satelitní Nová DIGI TV vysílá kanál Arena Sport v SD rozlišení)


O DIGI CZ

DIGI CZ je jediný televizní operátor v Česku, který programy mnoha televizních stanic přináší zákazníkům dvěma cestami – prostřednictvím internetového připojení i přes satelit. Společnost na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou, exkluzivními programy a výhradními právy k řadě prestižních sportovních soutěží. DIGI CZ je jediným čistě českým televizním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.10.2016 • FLIX TV zařazuje do balíčku Lepší TV další program – Fight Channel World HD
18.10.2016 • JOJ Family si naladila již třetina domácností [ 1 ]
16.10.2016 • Další program v základním balíčku FLIX TV – tematický kanál HOROR FILM
15.10.2016 • Sky 1 startuje 3. 11. 2016 z družice Astra 1N
10.10.2016 • AXN Deutschland v německé satelitní platformě Sky do 24. 10. 2016
30.09.2016 • DIGI CZ zařazuje do svého vysílání na satelitu i na internetu kanály JOJ Family a JOJ Cinema

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist