Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 05:39:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Duel nesmiřitelných mezi Plzní a Spartou uvidí diváci exkluzivně na kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 21.10.2016


Tato neděle nabídne dlouho očekáváný souboj dvou nejúspěšnějších českých klubů posledních let. Šlágr 11. kola ePojisteni.cz ligy mezi Viktorií Plzeň a Spartou Praha vždy budí řadu emocí, vyhrocených okamžiků a také krásných fotbalových momentů. Stanice O2 TV Sport využije naplno jedinečné funkce multidimenze, kdy kromě různých pohledů kamer bude k dispozici i diskusní chat fanoušků. Předzápasové studio Petra Svěceného začíná v 17.30 hodin.


Ve studiu nebudou chybět ani experti stanice O2 TV Sport. O své poznatky se podělí František Straka, který v minulosti vedl na trenérské lavičce jak pražskou Spartu, tak Viktorii Plzeň. Sparťanská ikona se dokonce v sezoně 2005/2006 podílela na záchraně západočeského celku v české nejvyšší soutěži. Druhým hostem bude Jan Rajnoch, bývalý reprezentant s bohatými mezinárodními zkušenostmi.

"Očekávám, že se bude opět o neděli hodně mluvit. Poslední dobou to jsou vždy bitvy, které se zapíší fanouškům do paměti. Navíc oba týmy hrají Evropskou ligu, roli tam bude hrát i únava a případný neúspěch může poznamenat zbytek celé sezony. Fanoušci uvidí znovu jedinečný souboj českých gigantů," říká Petr Svěcený, zkušený moderátor a hlavní tvář stanice O2 TV Sport. Nedělním přímým přenosem bude provázet komentátorská dvojice ve složení Tomáš Radotínský a Milan Štěrba.

Digitální televize O2 TV využije rovněž všechny funkce multidimenze. Každý si bude moci vybrat mezi hlavní kamerou, pohledem za brankou nebo hlavním mixem. Dále poběží i fanouškovský live chat, kdy se lze do živého přenosu zapojit třeba přes sociální síť Twitter. Stačí kamkoliv do svého tweetu přidat hashtag ve tvaru #O2sportLIVE. U Facebooku je potřeba příspěvek s hashtagem přidat přímo na zeď stránky www.facebook.com/O2SportCZ.

Letenským se zatím na podzim příliš nedaří a navíc poslední čtyři vzájemné střetnutí s Plzní prohráli. Povede se nyní pod vedením mladého kouče Davida Holoubka zlomit tuto sérii? Nebo Viktoria potvrdí svoji dominanci a odskočí Spartě na propastných sedm bodů? Na všechny tyto otázky odpoví živé vysílání stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!


11. kolo ePojisteni.cz ligy na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal:

Sobota 22. 10. 2016, 14:30 - 17:30 1. FK Příbram - FK Jablonec
Neděle 23. 10. 2016, 17:30 - 20:30 FC Viktoria Plzeň - AC Sparta Praha


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.10.2016 • Češi poletí na Měsíc. Každou neděli v nové satirické minisérii Kosmo
21.10.2016 • Matásek střídá Bartošku
20.10.2016 • Cesty (křižovatky – jízdní řády – setkání): filmová rekonstrukce, která otřásla československým divadelnictvím
19.10.2016 • Víťazstvo na 32. ročníku Košický zlatý poklad si vyspieval Martin Brečko so skladbou Slová
19.10.2016 • ZÁKON HELENA, dokumentární gangsterka Petry Nesvačilové
18.10.2016 • Tvoja tvár znie povedome opäť ovládla nedeľný večer!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist