Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 14:49:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lyžařská hvězda TINA MAZEOVÁ podepsala smlouvu s Eurosportem

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 23.10.2016


Eurosport oznámil nejnovější slavné jméno ve své hvězdné stáji sportovních expertů – lyžařská královna Tina Mazeová vstoupí do vysílání zimních sportů, jejichž olympijský vrchol v Pchjongčchangu se blíží. Tina Mazeová pravděpodobně ukončí svou pozoruhodnou lyžařskou kariéru v domácím závodě SP ve Slovinsku v Mariboru.


• Tina Mazeová bude klíčovou tváří Eurosportu během vysílání sezony zimních sportů a OH
• Eurosport je oficiální televizní stanicí pro vysílání OH 2018
• Zimní sezona FIS 2016/17 startuje tento víkend v rakouském Söldenu

Méně než 500 dnů zbývá do zahájení Zimních olympijských her 2018 v Jižní Koreji. Tina Mazeová rozšířila tým expertů Eurosportu, v němž jsou trojnásobný olympijský vítěz biatlonista Michael Greis a polská skokanská legenda Adam Małysz.

Tina Mazeová pravděpodobně ukončí svou pozoruhodnou lyžařskou kariéru v domácím závodě SP ve Slovinsku v Mariboru.

Tina Mazeová může v roli experta Eurosportu čerpat ze svých rozsáhlých zkušeností ze světového poháru a dát divákům více nahlédnout do myslí sportovců v rozhovorech před a po závodech i ve svých taktických analýzách.

Tina Mazeová: „Jsem nadšená, že se připojuji do rodiny Eurosportu a vděčná za příležitost, že mohu pokračovat v kariéře ve sportu, který miluji. Nic nenahradí vzrušení ze závodů na olympijských hrách a ve světovém poháru, ale začíná nová kapitola mého života. Doufám, že přinesu divákům nový pohled do závodního dění.“

V červnu 2015 podepsaly Discovery Communications a Mezinárodní olympijský výbor dohodu, která dává Eurosportu exkluzivní televizní a multiplatformní práva v 50 zemích a teritoriích Evropy pro olympijské hry v letech 2018 – 2024 (ZOH Pchjongčchang 2018, LOH Tokio 2020, ZOH Peking 2022 a LOH 2024).

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Jsme hrdí na to, že je Eurosport domovem zimních sportů a nabízíme divákům mistrovství světa a světové poháry ve všech populárních zimních sportech. Vstup Tiny Mazeové do našeho týmu sportovních expertů dá fanouškům jedinečný pohled na lyžování na nejvyšší úrovni. Pro Eurosport je podpis Tiny Mazeové s ohledem na blížící se olympijské hry důležitý. Tina Mazeová je mimořádná osobnost, která se neobává vyjádřit svůj názor. A mluvím za všechny v Eurosportu, těšíme se na spolupráci s Tinou v nadcházejích měsících a letech.“

Světový pohár v alpském lyžování odstartoval 22. října celou zimní sezonu na Eurosportu. I během nadcházející sezony upevní Eurosport svou pozici „Domova zimních sportů“, bude vysílat na 800 hodin živých přenosů od října až do dubna. Eurosport představí kompletní program světových pohárů v alpském lyžování, biatlonu a skocích na lyžích. Celkem nabídne Eurosport 11 mistrovství světa a 7 světových pohárů v zimních sportech.

Každý víkend Eurosport zároveň představí magazín Wintersports Today, který shrne vše podstatné, co se událo ve světě zimních sportů. Diváci Eurosportu uvidí také všechny důležité události v krasobruslení, curlingu a rychlobruslení.


Tina Mazeová

Slovinsko, nar. 2. května 1983 ve Slovinském Hradci
profesionální debut: 2. ledna 1999
Největší úspěchy: dvakrát zlato z OH v Soči 2014 (sjezd a obří slalom), mistryně světa 2011 (obří slalom), 2013 (super-G), 2015 (sjezd a kombinace), 26 vítězství ve SP, celková vítězka SP 2013.


O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí. Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News mají 236 milionů kumulativních předplatitelů v 93 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů s průměrem 14 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Player nabízí v 52 zemích přístup k největším sportovním akcím na všech platformách. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí. Více informací na corporate.eurosport.com.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.10.2016 • Arena Sport - preteky NASCAR sa blížia do finále
23.10.2016 • Utrhněte si váš dokument na Prima ZOOM ve 43. týdnu
21.10.2016 • Opera Wolfganga Amadea Mozarta Don Giovanni v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 22. října
19.10.2016 • V listopadu odstartují na Eurosportu závody dronů
16.10.2016 • Vydejte se do světa Prima ZOOM ve 42. týdnu
15.10.2016 • Eurosport prodloužil práva na 24 hodin Le Mans a MS FIA ve vytrvalostních závodech na další čtyři roky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist