Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:01:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Spoločnosť SATRO rozširuje ponuku SATROdigital

  Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 08.11.2016


Na jesenné aj zimné obdobie tohto roku spoločnosť SATRO s.r.o. pripravila pre svojich zákazníkov programové zmeny v ponuke služby SATROdigital. Do programového balíčka KLASIK bude zaradená stanica AMC, ktorá ponúka staršie aj novšie filmové lahôdky. Stanica sa zameriava aj na vlastnú seriálovú tvorbu. Diváci sa tak môžu tešiť na premiéry ďalšej série Walking Dead už niekoľko dní po jej uvedení v USA. Do balíka KLASIK bude zaradená športová stanica TV 213 zameraná výlučne na slovenské športy.


Do balíka KLASIK ďalej pribudne detská stanica KiKa (vysiela v nemeckom jazyku), ktorá bola predtým zaradená do balíčka KOMFORT a KOMFORT DETI. Po skončení vysielania tejto stanice budú môcť priaznivci počítačových hier a "vychytávok" sledovať vysielanie stanice GINX, nakoľko stanica MINIMAX vysiela už 24 hodín denne.

Do balíčka KOMFORT a KOMFORT DETI pribudne obľúbená stanica JimJam, určená pre deti do 8 rokov a vysielaná v českom jazyku. Súčasne do balíčka KOMFORT a KOMFORT film postupne pribudnú filmové stanice CS Film, CS Mini a Horor Film. Stanice už v svojom názve nesú svoje zameranie - klasické filmy z minulého obdobia - 60 -te až 90 -te roky, rozprávky a rozprávkové seriály, alebo horory a thrillery.

Ešte v októbri tohto roku bola do programovej ponuky SATROdigital, do balíčka MAGYAR zaradená filmová stanica Film+, ktorá vysiela v maďarskom jazyku. Film+ prináša bohatý TV program pre milovníkov filmov , seriálov ako aj filmové premiéry všetkých žánrov v maďarskom jazyku.

Od novembra tohto roku budú z programovej ponuky KLASIK, KOMFORT a KOMFORT FILM vyradené stanice AXN, AXN White a AXN Black.

Spoločnosť SATRO s.r.o. pripravuje ešte ďalšie programové zmeny na vianočné obdobie tak v oblasti digitálnej TV ako aj vysokorýchlostného internetu SATROnet.

Viac informácii sa zákazníci dozvedia na www.satro.sk, na fb spoločnosti SATRO s.r.o., alebo na Zákazníckej linke 0850 311 000.

Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu 24 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti nielen na celom území západného Slovenska, ale už aj vo vybraných mestách stredného aj východného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka digitálnu televíziu prostredníctvom satelitu a internet cez DSL.


Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.09.2016 • Viasat Nature HD/Viasat History HD nově dostupný i pro zákazníky kabelové televize UPC
22.06.2016 • JOJ Cinema pribudne do ponuky operátora UPC
20.06.2016 • UPC zaraďuje JOJ Cinema, Mňam TV a Mňau TV
13.06.2016 • UPC na Slovensku a v Česku má od 1. júna spoločný top manažment
11.06.2016 • Další exkluzivní zábava pro diváky, stanice O2 Sport odvysílá světovou ligu ELEAGUE
05.05.2016 • Spoločnosť SATRO pripravila od mája 2016 zmeny v ponuke SATROdigital

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist