Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 17:50:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Ponuku na anténe rozširuje JOJ HD - ďalšia stanica vo vysokom rozlíšení v Plustelke

  Autor: Towercom , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 08.11.2016



Rozširovanie programovej ponuky dostupnej cez bežnú anténu pokračuje. Diváci Plustelky si môžu od dnešného dňa naladiť najobľúbenejšiu TV stanicu JOJ HD aj vo vysokom rozlíšení.


Nová generácia digitálneho terestriálneho vysielania na Slovensku DVB-T2 otvorila dodatočný priestor pre zatraktívnenie programovej ponuky dostupnej cez bežnú anténu. Vysielateľ JOJ HD nasleduje moderné trendy v oblasti televízneho vysielania a poskytuje svoj obsah vo vysokom rozlíšení aj pre terestriálne vysielanie. Diváci si tak môžu vychutnať svoje obľúbené programy v excelentnej kvalite, s obrazom plným detailov, ktoré ponúka iba vysielanie vo vysokom rozlíšení.

„Záujem zákazníkov o terestriálne vysielanie, je záväzkom pre spoločnosť Towercom neustále rozvíjať platformu DVB-T. Spolu s rozširovaním dostupnosti Voľnej telky a Plustelky pre takmer každú domácnosť, pokračujeme a budeme pokračovať aj v rozširovaní programovej ponuky našich platforiem. Aktuálne sme k programom RTVS vo vysokom rozlíšení pridali aj ďalšiu obľúbenú stanicu JOJ HD,“ povedal Zsolt Nagy, technický riaditeľ spoločnosti Towercom, a.s

JOJ HD vysiela vo 4. celoplošnom multiplexe a je kódovaná systémom podmieneného prístupu Plustelka. Táto stanica sa stala automaticky súčasťou balíčku Plustelka Štandard, bez zmeny mesačného poplatku. Pre sledovanie JOJ HD je potrebný DVB-T2 prijímač Alma Plustelka alebo bezkartový modul Plustelka priamo v DVB-T2 televízore. Existujúcim divákom Plustelky odporúčame spustiť automatické vyhľadanie nových TV staníc.

Momentálne majú noví zákazníci Plustelky jedinečnú šancu ušetriť až 30 EUR pri zakúpení DVB-T2 set-top boxu Alma Plustelka. Podrobné informácie o kompletnej ponuke Plustelky a Voľnej telky získajú diváci na webovej stránke www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00 alebo u predajcov anténovej techniky.

Vysielanie JOJ v štandardnom rozlíšení (SD) ostáva bez zmeny a je dostupná pre divákov Voľnej telky zadarmo v 2. celoplošnom multiplexe.

Digitálne terestriálne vysielanie (DVB-T) je jediná voľne prístupná platforma na Slovensku, ktorá poskytuje divákom príjem obľúbených televíznych staníc úplne zadarmo. Popularita tejto platformy je vysoká, pričom televízny signál prostredníctvom DVB-T v roku 2016 prijíma vo svojej domácnosti 31% populácie SR vo veku 15-79 rokov (zdroj: Prieskum GfK, marec 2016).

„Ide o nezanedbateľný počet domácností, pre ktoré DVB-T resp. anténa predstavuje často jediný spôsob príjmu. Je to pre nás veľký záväzok, ktorý sa budeme snažiť napĺňať nielen v roku 2017, ale aj v ďalších rokoch,“ dodal na záver Zsolt Nagy.


O spoločnosti Towercom, www.towercom.sk

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercom, a.s. patria vysielatelia najvýznamnejších slovenských a českých televíznych a rozhlasových staníc, prevádzkovatelia EKS sietí, významní poskytovatelia EKS služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších osôb.Towercom, a.s. zabezpečuje pre koncových užívateľov (divákov) prístup k vysielaniu programových služieb slovenských vysielateľov, ktorý o poskytovanie takejto služby spoločnosť požiadali prostredníctvom technického prostriedku na zabezpečenie príjmu prostredníctvom prístupovej karty pod názvom Voľná telka. Towercom ,a.s. je rovnako prevádzkovateľom retransmisie pod obchodnou značkou Plustelka.

Spoločnosť Towercom, a.s. patrí do skupiny Macquarie Infrastructure Funds, ktorá patrí medzi významné svetové infraštruktúrne fondy.


Michal Šuran, Marketing Manager, Towercom, 8. 11. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.10.2016 • SENZI opäť dostupné v DVB-T. Rozširovanie programovej ponuky Plustelky
06.10.2016 • Užite si október s Viasatom a Plustelkou a ušetrite!
29.09.2016 • Rozširovanie pokrytia 1. multiplexu - Voľná telka teraz ešte bližšie k divákom
22.09.2016 • Diváci v Praze a Středočeském kraji mohou v experimentálním vysílání DVB-T2 sledovat kanál FunBox 4K, který nedávno zahájil ostrý provoz
09.09.2016 • Plustelka už vysiela v modernom štandarde DVB-T2
31.08.2016 • České Radiokomunikace spouští testování přijímačů pro novou generaci televizního vysílání DVB-T2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist