Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 15:41:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Společnost ATSWIM natočila reklamní spot pro organizaci Debra ČR, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel

  Autor: 2media.cz , e-mail: info@2media.cz Přidané: 21.11.2016


Od loňského roku, kdy společnost AtSwim pod vedením Tomáše Krejčího vytvořila v New Yorku několik videí ke zvýšení povědomí o nemoci motýlích křídel, podporuje a nadále pomáhá organizaci Debra ČR. Sesterská organizace světové společnosti Milk and Honey Films letos pro Debru zajistila kompletní tvorbu kalendáře a propagačního videa. V těchto dnech je k vidění na obrazovkách České televize.


Letošní dobročinná kampaň vyvrcholí velkou vánoční benefiční diskotékou Disco Night!, která se uskuteční 22. prosince ve Velkém sále Lucerna v Praze.

V propagačním spotu společnosti ATSWIM vystupují osobnosti, které se staly tváří kalendáře Debra ČR pro rok 2017: Jitka Čvančarová, Tereza Voříšková, Jiří Bartoška, Dan Bárta, Tomáš Sedláček, Aňa Geislerová, Radek Jaroš, Pavlína Němcová a další.

Samotné video z produkce AtSwim vzniklo za využití speciální technologie – vizuální koncepce světelných projekcí. „Technologický koncept symbolizuje druhou kůži a evokuje situaci, ve které se ocitají pacienti s nemocí motýlích křídel. Spot vznikal ve třech fázích: nejprve jsme nafotili podklady pro projekce určené k tvorbě fotografií, následně jsme tento podklad promítli na osobnosti a v průběhu focení kalendáře jsme jednotlivé osobnosti natočili právě s touto projekcí. Ve třetí fázi jsme natočený materiál znovu promítli na různé materiály a architektonické prvky a tuto projekci znovu natočili,“ říká producentka reklamního spotu Monika Soukup. Režisérem videa je Jan Pavlacký.

Video je k vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=NfOPyLBKQt4


Další benefiční aktivitou z dílny ředitele společnosti Milk & Honey Films Tomáše Krejčího na podporu organizace Debra ČR je realizace velké předvánoční benefiční diskotéky Disco Night! „Snažil jsem se přijít s nápadem, jak zásadně zvýšit povědomí o asociaci Debra a zároveň vybrat i více peněz, se kterými by Debra mohla v příštím roce hospodařit. Zde se zrodila myšlenka vrátit se k tomu, kde jsem začínal a co bezpečně znám, a tím je DJství. Za minulého režimu jsem se u nás této činnosti věnoval, a tak jsem se znovu po letech rozhodl spojit s mými bývalými kolegy – dýdžeji a přes retro diskotéku, na které se všichni pobaví, Debru a pacienty s nemocí motýlích křídel podpořit,“ vysvětluje Tomáš Krejčí.

Retro pecky na diskotéce zahrají slavní DJ´s ze sedmdesátých a osmdesátých let, kteří byli zvyklí vyprodat a bavit celou Lucernu. Nyní se o to pokusí znovu – konkrétně vystoupí Tomáš Krejčí, Jitka Benešová, Martin Vysušil, Luděk Formánek, Jaroslav Tůma, Miloš Klikar, Michael Viktořík, Jiří Fryc, Jiří Pošta, Břetislav Vlček, Jaroslav Zelinger či Pavel Černocký.

Režisérem večera bude Marek Ciccotti a moderování se ujme herec Marek Vašut. Zúčastní se jí přední osobnosti české umělecké scény a lidé podporující organizaci DEBRA ČR v čele s herečkou Jitkou Čvančarovou. Chybět nebude ani ikona doby, zpěvák Michal David.


DISCO NIGHT!

První ročník benefiční diskotéky ve stylu 70. a 80. let se uskuteční 22. prosince 2016 od 19 hodin ve Velkém sále pražské Lucerny. Výtěžek z akce půjde na podporu organizace DEBRA ČR, která pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel. Účast přislíbili známí čeští diskžokejové, hvězdy pop-music i osobnosti, které dlouhodobě podporují organizaci DEBRA. Benefiční akci Disco Night! pořádá světově uznávaná produkční společnost Milk and Honey Films a její sesterská společnost AtSwim. Předprodej vstupenek zajišťuje síť TICKETPRO.


Michaela Rozšafná, 2media.cz a Monika Soukup, AtSwim


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.11.2016 • Oscarový režisér Michael Dudok de Wit přijede uvést českou premiéru svého filmu Červená želva – v Praze a Olomouci
14.11.2016 • Film I AM BOLT ukáže pod mikroskopem život hvězdného sprintera Usaina Bolta
11.11.2016 • Tisková zpráva z 20. zasedání RRTV, konaného dne 8. 11. 2016
10.11.2016 • RTVS má najobjektívnejšie spravodajstvo
09.11.2016 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR dňa 8. 11. 2016
09.11.2016 • V pražském Biu Oko se v lednu uskuteční přehlídka filmů legendy japonské animace Hajao Mijazakiho

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist