Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:00:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Advent se blíží, DIGI CZ zlevnila balíček HBO na 149 Kč

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 21.11.2016


Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní Nové DIGI TV a internetové televize DIGI2GO, výrazně zlevnila balíček HBO, který nabízí nepřetržitý proud kvalitní filmové nabídky pro všechny skupiny televizních diváků. Noví zákazníci DIGI CZ nebo ti, kteří balíček HBO dosud neměli, jej v rámci aktuální akce pořídí za 149 Kč místo stávajících 199 Kč. DIGI CZ tímto krokem zpřístupňuje v předvánočním čase kvalitní filmový obsah širší skupině zákazníků.


„Blíží se Advent, často vládne nevlídné počasí a je brzy tma. Lidé tedy tráví více času ve svých domovech a naším cílem je jim tento čas maximálně zpříjemnit, třeba právě zhlédnutím atraktivního filmu, seriálu či dokumentu,“ zdůvodňuje aktuální akční nabídku Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ, a dodává: „Tuto akci zároveň vnímáme jako první ochutnávku toho, co máme pro naše stávající i nové zákazníky připravené pro předvánoční čas.“

Mezi hlavní lákadla HBO v současnosti patří nový český seriál Pustina, který HBO vysílá v premiéře vždy v neděli večer. Podle recenzí jde o nejlepší český původní seriál, který kdy vznikl. Divácky atraktivní je také nový seriál Westworld. Ambicí tohoto westernového sci-fi je nahradit na obrazovkách kultovní Hru o trůny, které zbývá odvysílat poslední dvě série.

Hlavní jsou na kanálech HBO bezesporu filmy. V prosinci se mohou diváci těšit zejména na nejnovější zpracování Knihy džunglí (The Jungle Book), okouzlujícího Malého prince (Le Petit Prince) anebo fantasy dobrodružný film Pan. Dále HBO balíček nabídne Sorrentinovo Mládí (Youth), vtipný i dojemný snímek Joy nebo oscarové drama Revenant Zmrtvýchvstání (The Revenant).

Balíček HBO zahrnuje tři kanály, konkrétně HBO, HBO2 a HBO3. Nabízejí nepřetržitý proud filmů, původních seriálů i dokumentů. Za 149 Kč měsíčně, což je méně než jedna vstupenka do multikina, jej mohou získat jak stávající zákazníci DIGI CZ, kteří balíček HBO dosud nemají, tak noví zákazníci. Akční nabídka potrvá do konce roku. Podmínkou pro získání doplňkového balíčku HBO je mít současně základní balíček, který na satelitní Nové DIGI TV zahrnuje 70 kanálů, z toho 12 v HD rozlišení, a na internetové DIGI2GO 60 kanálů, z nichž je plných 27 v HD rozlišení.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1, 2 a 3. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 21. 11. 2016
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.11.2016 • Skupina Nova na svých stanicích spustila HbbTV
31.10.2016 • Využijte MAXI Halloween 2016 a pořiďte si MAXI balíček k DIGI TV se slevou 3666 Kč
18.10.2016 • Eutelsat Broadband prináša na slovenský trh satelitný internet Tooway Open za atraktívnu cenu
03.10.2016 • freeSAT na jeseň prináša darčekový balíček
03.10.2016 • DIGI CZ nabídne samostatný balíček SPORT PLUS, míří na fanoušky zklamané nabídkou konkurence
29.09.2016 • freeSAT uvadza aplikaciu Stingray Music

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist