Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 12:04:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

FilmBox a UPC DTH spouštějí FilmBox Live v České republice, na Slovensku a v Maďarsku

  Autor: FilmBox International/PRAM , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 23.11.2016


Společnosti SPI International/FilmBox Channels Group a UPC DTH rozšířily svou spolupráci v České republice, na Slovensku a v Maďarsku s cílem přinést zákazníkům satelitních platforem freeSAT a UPC Direct novou aplikaci, FilmBox Live. Tato nová on-line služba bude součástí prémiového balíčku FilmBox Pak, který je k dispozici na obou platformách.


Jako součást pokračujícího závazku zvýšit hodnotu nabídky pro předplatitele freeSAT a UPC Direct bude FilmBox Live zařazen do aktuálního prémiového balíčku FilmBox Pak. Tento jedinečný produkt umožní předplatitelům balíčku FilmBox Pak možnost sledovat živé vysílání všech filmových a tematických programů FilmBox a zároveň si vychutnat bohatou videotéku s neomezenou možností sledovat nabídku FilmBox Live na více zařízeních zároveň.

Kromě hollywoodských trháků, oceněných filmů a televizních seriálů FilmBox Live nabízí i dokumentární pořady, přenosy ze sportovních akcí, stejně jako hudební videa a pohledy do světa módy. Mezi novými seriály ve videotéce FilmBox Live najdete například šestidílnou adaptaci Tolstého díla Vojna a mír z dílny BBC či seriál Wolf Hall, historické drama popisující vzestup Thomase Cromwella (rovněž BBC). FilmBox Live také přinese 13dílné britské fantasy drama Beowulf: Návrat do Shieldlands.

Služba také poskytuje přístup k množství kanálů, které vysílají živě, a to včetně filmových kanálů FilmBox, jakož i mezinárodních tematických kanálů: FightBox pro milovníky bojových umění; dokumentární kanál DocuBox, Fast & Funbox – kanál věnovaný extrémním sportům, FashionBox s 24hodinovým obsahem ze světa módy či FilmBox Art House, první kanál s nezávislou a uměleckou filmovou tvorbou a 360TuneBox pro hudební fanoušky.

„Nárůst počtu odběratelů balíčku FilmBox Pak byl loni více než dvouciferný. Jsme velmi rádi, že můžeme rozšířit náš stávající balíček FilmBox Pak na platformách freeSAT a UPC Direct. Tento komplexní zážitek ze sledování bude plnohodnotnou prémiovou televizní zábavou bez reklam, s možností sledování na více zařízeních. To umožní odběratelům, aby si rozsáhlou knihovnu špičkové kvality a její různorodý programový obsah opravdu užili kdekoliv chtějí – to vše v ceně jediného předplatného,“ vysvětluje Berk Uziyel, výkonný ředitel společnosti SPI International/FilmBox Channels Group.

„FilmBox Live je nyní jednou z hlavních VoD platforem v regionu, která kromě filmů na vyžádání přináší i nepřetržitý a neomezený přístup k několika živě vysílajícím kanálům,“ potvrzuje Berk Uziyel.

„Jsme potěšeni, že rozšiřujeme naši nabídku on-line službou FilmBox Live pro zákazníky freeSAT v České republice a na Slovensku a UPC Direct v Maďarsku. Dále tím rozšíříme naše služby sledování na více zařízeních a poskytneme našim zákazníkům více filmů i tematického obsahu,“ uvedl Jim Helfgott, viceprezident společnosti UPC DTH pro marketing a prodej.

Služba FilmBox Live VoD bude k dispozici i pro ostatní zákazníky freeSAT/UPC DTH, kteří si díky novému předplatnému užijí měsíc bezplatně. Spuštění FilmBox Live v Maďarsku, České republice a na Slovensku proběhne 23. listopadu 2016.

Více informací o nabídkách najdete na webových stránkách freeSAT pro Českou republiku a freeSAT pro Slovensko a UPC Direct (Maďarsko).


Sledujte nás také na:

Facebook: www.facebook.com/FilmBoxCZaSK
YouTube: www.youtube.com/FilmBoxCesko
Homepage: www.sledujfilmbox.cz


O společnosti SPI International (www.spiintl.com)

Již přes dvacet let patří společnost SPI International mezi přední poskytovatele filmového a televizního obsahu na mezinárodním trhu. SPI v současné době provozuje 34 TV programů v 41 zemích a jedinečnou VoD videotéku s celkem 25 miliony měsíčními předplatiteli. Díky spolupráci s partnery, mezi které patří například Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp. či Tandem, poskytuje poutavý obsah vysoké kvality. SPI jej šíří prostřednictvím nejnovějších technologií, které divákům umožňují jednoduchý přístup odkudkoliv. Poslední novinkou od společnosti SPI je aplikace FilmBox Live, jejímž prostřednictvím lze sledovat živé vysílání TV programů i obsah videotéky na jakémkoliv přístroji připojeném k internetu. Společnost SPI International posouvá hranice domácí zábavy a vytváří příležitosti pro svoje partnery z celého světa.


O společnosti UPC DTH:

UPC DTH S.à r.l. je předním poskytovatelem satelitních televizních služeb se sídlem v Lucemburku, evropském hlavním městě satelitních služeb. Své služby poskytuje v Maďarsku, České republice, na Slovensku a spravuje satelitní televizní služby v Rumunsku. Jeho služba Direct-To-Home (DTH), známá na maďarském trhu jako UPC Direct, na českém a slovenském trhu jako freeSAT a v Rumunsku jako Focus Sat, měla k 30. červnu 2016 více než 831 378 zákazníků. UPC DTH S.à r. l. nabízí svým zákazníkům prvotřídní zákaznický servis a vynikající kvalitu signálu, včetně výjimečně ostrého vysílání ve vysokém rozlišení. UPC DTH S.à r.l. je součástí společnosti Liberty Global plc.


O Liberty Global:

Liberty Global je největší světový mezinárodní poskytovatel kabelových služeb, působící ve více než 30 zemích v Evropě, Latinské Americe a Karibiku. Společnost Liberty Global provozuje nejmodernější širokopásmové komunikační sítě a inovativní technologické platformy, díky nimž spojuje 29 milionů zákazníků, využívajících více než 60 milionů televizních, internetových a telefonních služeb. Poskytuje také mobilní služby pro více než 10 milionů zákazníků, a WiFi služby prostřednictvím 7 milionů přístupových bodů. Operace společnosti Liberty Global jsou v současnosti orientované na dvě skupiny: Liberty Global Group (burzovní index NASDAQ: LBTYA, LBTYB a LBTYK), který se zaměřuje na evropské aktivity společnosti, a Lilac Group (NASDAQ: LILA a LILAK, OTC Link: LILAB) , který zahrnuje aktivity společnosti v Latinské Americe a Karibiku.

Liberty Global působí v 12 evropských zemích, kde jeho operace zahrnují značky Virgin Media, Ziggy, Unitymedia, Telenet a UPC. Skupina Lilac působí ve více než 20 zemích v Latiské Americe a Karibské oblasti, kde její operace zahrnují značky VTR, Flow, Liberty, Mas Movil a BTC. Součástí aktivit Lilac je také provozování podmořské optické sítě napříč regionem na 30 trzích. Více informací o Liberty Global najdete na stránce www.libertyglobal.com


Jacek Osadnik, Marketingový ředitel, FilmBox International
Adrian Gumulák, FilmBox International
Marek Němec, PRAM Consulting, 23. 11. 2016



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.11.2016 • Advent se blíží, DIGI CZ zlevnila balíček HBO na 149 Kč
01.11.2016 • Skupina Nova na svých stanicích spustila HbbTV
31.10.2016 • Využijte MAXI Halloween 2016 a pořiďte si MAXI balíček k DIGI TV se slevou 3666 Kč
18.10.2016 • Eutelsat Broadband prináša na slovenský trh satelitný internet Tooway Open za atraktívnu cenu
03.10.2016 • freeSAT na jeseň prináša darčekový balíček
03.10.2016 • DIGI CZ nabídne samostatný balíček SPORT PLUS, míří na fanoušky zklamané nabídkou konkurence

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist