Koncert ADELE z Royal Albert Hall od 14. 12. v českých kinech
Autor: ATLANTIS Entertainment CZ , e-mail: lantis@telecom.cz Přidané: 29.11.2016
Společnost ATLANTIS Entertainment si dovoluje informovat, že před vánocemi uvede v českých kinech koncert ADELE z Royal Albert Hall - premiéra bude ve středu 14. 12. 2016. Adele si splnila svůj sen, když vystoupila v Londýnské Royal Albert Hall. I vy můžete zažít fantastickou atmosféru, emocemi nabitý sál a při "Someone like you" vám přeběhne mráz po zádech.


Album s názvem "21" se stalo nejprodávanějším albem tohoto století a prestižní hudební magazín Billboard ho označil za nejlepší album všech dob. Každá píseň z CD ADELE "21" se postupně stala hitem číslo jedna v amerických hitparádách. CD ADELE '21' se pouze v Británii prodalo přes čtyři milióny kopií a překonalo tak 'Dark Side of the Moon' od Pink Floyd a 'Bad' Michaela Jacksona.

Koncert ADELE z Royal Albert Hall v Londýně, v režii Paula Dugdalea, nabízí hity převážně z tohoto alba. Koncert uvidí diváci v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Hradci Králové, Plzni, Českých Budějovicích, Havířově, Karlových Varech, Šumperku a mnoha dalších městech po celé ČR.

Kompletní informace a přehled kin, která koncert uvedou jsou k dispozici na www.adelevkinech.cz.


Klára Beverly, distributor, ATLANTIS Entertainment CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24026/koncert-adele-z-royal-albert-hall-od-14-12-v-ceskych-kinech/