Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 10:45:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vydejte se v prosinci do světa s Travel Channel!

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 05.12.2016


V prosinci můžeme na tematickém kanálu Travel Channel sledovat každý pracovní den seriál Bizarní jídla s Andrew Zimmernem, nedávno oceněný na festivalu o gastronomii Znojemský hrozen. Olly Smith se vydává každý čtvrtek na cesty v pořadu Olly Smith: Za americkými pivy. Henry Cole vyráží každé pondělí na pokračování Báječných vyjížděk na motocyklu.


Bizarní jídla s Andrew Zimmernem, jeden z divácky nejúspěšnějších pořadů na Travel Channel získal ocenění 18. Mezinárodního rozhlasového a televizního festivalu o gastronomii Znojemský hrozen.

Čestné uznání v kategorii televizních pořadů udělila odborná porota epizodě věnované Chorvatsku. Barbora Boháčková za odbornou porotu uvedla: „Málo obývaný chorvatský ostrov, stoleté tradice a tak endemické recepty. To vše dobře obrazově zpracované a hudebně ozvučené. Fundovaný vypravěč, který hodně viděl a hodně snědl, dokázal diváky zaujmout jak historickými fakty tak zeměpisnými informacemi.“

Vydejte se v prosinci do světa i s dalšími lahůdkami na Travel Channel! Každý správný fanoušek typického českého moku jistě rád vyrazí na zkušenou jinam, připojte se k Olly Smith na cestu za americkými pivy. Na Travel Channel motorkářská sezóna nekončí, Henry Cole vám tentokrát typicky na dvou kolech představí krásy a zajímavosti Velké Británie.



BIZARNÍ JÍDLA S ANDREWEM ZIMMERNEM

Andrew Zimmern se vydává na další kulinářské dobrodružství, aby ochutnal další podivnosti světových kuchyní, od syrového kozího masa po kachní játra. V této sérii ochutná v Japonsku vejce mořských hadů vodnářů a v Šanghaji shání hadí žluč. V Okinawě pak Andrew vyzkouší nakládané prasečí uši, a později jedovatého čtverzubce a oči tuňáka. A nakonec zamíří do Číny ochutnat želvu, kuřecí srdce a šnečí ulity. Pochutná si Andrew, nebo se mu udělá špatně? Zjistíte ve zcela nové sérii Bizarních jídel.

Každé pracovní den od 17:00 hod.



OLLY SMITH: ZA AMERICKÝMI PIVY

Olly Smith se tento měsíc vydává na cesty v pořadu Olly Smith: Za americkými pivy. Budeme sledovat fanouška alkoholu při návštěvě USA, kde je pivo pojem. Od prvních osadníků po dnešní řemeslná piva a minipivovary, Amerika miluje svá piva! Olly jede do Nevady, Oregonu, Jižní Karolíny, Illinois a Georgie při svých dobrodružstvích, kdy objevuje jak piva, tak vše o umění, jak je vařit. Během cesty Olly navštíví dům postavený skoro celý z pivních lahví, vyzkouší si pivní lázně a ochutná pivo věnované prezidentovi Lincolnovi. Pozvedněte svou sklenici dobrého piva a připravte se na cestu!

Premiéra ve čtvrtek 15. prosince ve 21:30 hod.



BÁJEČNÉ VYJÍŽĎKY NA MOTOCYKLU

Henry Cole se vrací tento měsíc na cesty při pokračování Báječných vyjížděk na motocyklu. v této sezóně si Henry užije jízdu po cestách poblíž domova a po Velké Británii. Chce si ověřit skutečnost, že není nutné cestovat po celém světě, abychom našli úžasné věci. Ve skutečnosti Henry vyrazí na výlety tak blízko svého bydliště, že začne přímo u svého domu! Navíc Henry zamíří na smaragdový ostrov, tedy do Irska, aby projel Obrův chodník na dvouválcové motorce v brat stylu. Nasedněte k Henrymu na cestu po Velké Británii - nikdy nevíte, jaké skryté poklady najdete.

Každé pondělí od 5. prosince ve 21:00 hod.



O Travel Channel:

Vysílá 24hodin denně, v češtině, bez reklamních bloků. Travel Channel je zábavným únikem z každodenní všednosti, užitečným společníkem na cestách, více než na destinaci klade důraz na zážitky z cest. Přináší inspiraci, cenné zkušenosti, nevšední zážitky a poutavá dobrodružství.


O Scripps Networks Interactive

Scripps Networks Interactive (NYSE: SNI) je jedním z předních producentů televizního, internetového obsahu v oblasti životního stylu orientovaného na kategorie domov a design, jídlo a cestování. Mediální portfolio společnosti zahrnuje oblíbené televizní kanály a internetové značky HGTV, DIY Network, Food Network, Cooking Channel, Travel Channel a Great American Country, které společně dosahují více než 190 millionů uživatelů měsíčně. Webové stránky doplňují program lineárního vysílání, podporují informovanost a inspiraci doprovodnými videi a sociálními sítěmi.

Scripps Networks International, divize SNI, působí ve 130 zemích Evropy, Středního východu, Afriky, Asie a Pacifiku, Latinské Ameriky a Karibiku a operuje se sedmi zábavnými značkami, mezi něž patří Asian Food Channel, Cooking Channel, DIY Network, Fine Living, Food Network, HGTV a Travel Channel. Divize dále dohlíží na společný podnik s BBC Worldwide v UKTV ve Velké Británii a v Shaw Media v Kanadě a na licenční program. Scripps Networks International sídlí v Knoxville, Tenn., a New Yorku, NY, dále provozuje kanceláře v Londýně, Miami, Miláně, São Paulu a Singapuru. Více informací najdete na: http://www.scrippsnetworksinteractive.com.


Eva Sedláčková, Channels, zastoupení Scripps Networks Interactive v ČR a SR





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.12.2016 • Prosinec bude dokumentárně bohatý na Prima ZOOM
02.12.2016 • Přímé přenosy Formule 1 na stanicích Sport1 a Sport2 sledovalo o 24 % víc diváků než minulou sezónu
30.11.2016 • Hopmanův pohár na Eurosportu
27.11.2016 • DIGI CZ nabízí u příležitosti fotbalového svátku El Clásico sportovní obsah včetně kanálů DIGI Sport na půl roku zdarma
27.11.2016 • Vydejte se do světa poznání ve 48. týdnu na Prima ZOOM
24.11.2016 • Severoamerická Major League Soccer na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist