Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:34:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

DIGI TV má velký vánoční dárek – slevu 50 procent na úplně všechno!

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 05.12.2016


Televizní operátor DIGI CZ přichází pro všechny nové zákazníky s opravdu velkým dárkem, slevou 50 procent na všechny programové balíčky po dobu 6 měsíců, a to u satelitní Nové DIGI TV i internetové televize DIGI2GO. Například balíček MAXI internetové televize DIGI2GO, který obsahuje 87 kanálů, 37 v HD, včetně programů HBO a DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD, tak stojí na půl roku jen 375 Kč měsíčně a za půl roku s ním zákazníci ušetří 2244 Kč.


Zákazníci si mohou vybírat mezi programovým balíčkem MAXI a ZÁKLADNÍM balíčkem, ke kterému jsou na výběr ještě čtyři doplňkové balíčky – SPORT, HBO (popřípadě HBO GO) a EXTRA. Vedle toho je pro sportovní fandy k dispozici ještě samostatný balíček SPORT PLUS, který lze na prvních šest měsíců nyní pořídit za 175 Kč. S internetovou televizí DIGI2GO může celá rodina sledovat různé programy až na čtyřech zařízeních současně od klasické televize, přes počítač a tablet až po chytrý telefon. Každý si vybere program, který mu vyhovuje, takže nehrozí, že by se členové domácnosti přetahovali o ovladač.

Pro zákazníky ale zůstává atraktivní i satelitní televize Nová DIGI TV, která znamená jistotu příjmu signálu i v zónách s horším pokrytím internetem a rovněž nabízí řadu moderních funkcí. Vánoční slevová akce je proto určena také pro nové zákazníky satelitní televize a zároveň pro zájemce o obě služby. Internetovou televizi si pro její nesporné výhody totiž stále častěji pořizují i zákazníci satelitní televize, kteří současně čerpají benefity obou způsobů příjmu televizního signálu.

Dnes už navíc nejde jen o kvalitní obsah na desítkách kanálů, ale i moderní funkce, které obyčejná pozemní televize nemá: internetová DIGI2GO umožňuje například přehrání jakéhokoliv programu odvysílaného za poslední tři dny, nahrání 30 hodin pořadů s uchováním až na 30 dní nebo pozastavení pořadu či posun na jeho začátek jedním kliknutím. „Vánoční období a půlroční 50procentní sleva na kvalitní, zábavný televizní obsah, ze kterého si vybere celá rodina, je podle nás dobrým důvodem, proč si pod stromeček pořídit některou z našich televizních platforem,“ uvádí výkonný ředitel DIGI CZ Vladimír Rusnák.

Televizní operátor DIGI CZ přináší atraktivní televizní zábavu pro každého. Široké filmové nabídce dominují nejen programy HBO, ale také například FilmBox či AXN, na své si přijdou i milovníci kvalitních dokumentů. Kanály Disney Junior, JimJam a další jsou důkazem, že televizní operátor myslí i na ty nejmenší. Ve spojení s moderními časovými funkcemi internetové DIGI2GO se v jeden moment nabízí k přehrání například až deset dílů Teorie velkého třesku, Sexu ve městě či Simpsonových najednou. Silným argumentem, proč si dát satelitní Novou DIGI TV nebo internetovou DIGI2GO pod stromeček, je také sportovní obsah, který není nikde jinde k vidění. O svátcích na konci roku ho symbolizuje zejména anglická Premier League, ze které například v pondělí 26. prosince přinášejí kanály DIGI Sport hned pět přímých přenosů, a to včetně zápasů slavného Arsenalu s Petrem Čechem, nebo třeba Chelsea či Manchesteru United.

Aby nový zákazník mohl získat 50procentní slevu na jakýkoliv programový balíček z nabídky DIGI CZ na prvních šest měsíců, musí si je objednat spolu se satelitní Novou DIGI TV nebo internetovou DIGI2GO nejpozději do konce kalendářního roku 2016. Novou DIGI TV nebo DIGI2GO ve Vánoční akci lze získat zavoláním na zákaznickou linku 533 427 533 njebo na http://cz.digi.tv/vanoce/.




O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague, 5. 12. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.11.2016 • Vánoční dárek pro nové zákazníky FLIX TV – 2 FlixBoxy za 1 Kč!
24.11.2016 • DIGI CZ má další předvánoční dárek – snižuje cenu programového balíčku MAXI
23.11.2016 • FilmBox a UPC DTH spouštějí FilmBox Live v České republice, na Slovensku a v Maďarsku
21.11.2016 • Advent se blíží, DIGI CZ zlevnila balíček HBO na 149 Kč
01.11.2016 • Skupina Nova na svých stanicích spustila HbbTV
31.10.2016 • Využijte MAXI Halloween 2016 a pořiďte si MAXI balíček k DIGI TV se slevou 3666 Kč

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist