Nový kanál Prima +1 na Skylinku umožní divákům sledovat pořady Primy s hodinovým časovým posunem
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.12.2016
Nový kanál FTV Prima Prima +1 běží od 7. prosince od 14.30 exkluzivně pro předplatitele satelitního operátora Skylink. Nový kanál umožní divákům sledovat jejich oblíbené pořady z hlavního kanálu Primy s hodinovým časovým posunem. Diváci tak ještě ten den mohou sledovat své oblíbené pořady, které si včas nestihli pustit.


„Jsem rád, že jako první v České republice přinášíme divákům možnost sledovat hlavní kanál Prima s hodinovým časovým posunem. Věřím, že stejně jako v zahraničí čeští diváci tento koncept ocení. Každý z nás to zajisté zažil – zpozdíte se, uteče vám začátek oblíbeného pořadu a poté se marně snažíte zorientovat v ději. Koncept o hodinu posunutého vysílání tento problém řeší,“ vysvětluje Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Nový kanál nabídne televize Prima díky dlouhodobé strategické spolupráci se společností M7 Group, pod kterou patří satelitní televize Skylink – exkluzivní zprostředkovatel vysílání nového kanálu.

Podrobnější informace a přehledný návod k aktivaci najdou zákazníci na webových stránkách www.skylink.cz.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima, 7. 12. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24055/novy-kanal-prima-1-na-skylinku-umozni-divakum-sledovat-porady-primy-s-hodinovym-casovym-posunem/