JOJ Family oslaví Štědrý den netradičně - bez reklamy
Autor: Atmedia , e-mail: info@atmedia.cz Přidané: 14.12.2016
Nová česká rodinná stanice JOJ Family nadělí svým příznivcům vánoční dárek. Na Štědrý den bude vysílat zcela bez reklam. Diváci si tak budou moci vychutnat vánoční pohádky a další pořady bez jediného komerčního sdělení. JOJ Family zastupuje v České republice mediální zastupitelství Atmedia.


JOJ Family se rozhodla podpořit vánoční atmosféru netradičním krokem. Na Štědrý den nebude na obrazovce k vidění jediný reklamní spot. Televizní příznivci tak budou mít možnost sledovat české pohádky a vánoční pořady zcela nerušeně. Stanice vsadila na pohádkovou klasiku Panna a netvor, Princ Bajaja nebo Rumburak a divácky osvědčené české filmy jako Nejlepší ženská mého života, Už zase skáču přes kaluže či Kdyby tisíc klarinetů. Nebudou chybět ani vánoční vydání slovenských seriálů Hoď svištěm, Naši nebo speciál úspěšného rodinného pořadu V Sedmém nebi.

Televize JOJ Family zahájila vysílání 5. září letošního roku. Programová skladba stanice je postavená zejména na česko-slovenských formátech, slovenské produkci i české klasické tvorbě. Již během prvních třech měsíců se ukázalo, že divácky funguje. Mezi úspěšné pořady patří talentová show Česko-Slovensko má talent, která oslovila celkem 845 tisíc diváků (CS 4+) nebo reality formát Soudní síň, která se umisťuje na předních příčkách nejsledovanějších pořadů stanice se sharem 2,05 % (CS 15+).

První epizody rodinného pořadu V Sedmém nebi sledovalo 1,58 % ze všech diváků, kteří trávili nedělní večer před televizními obrazovkami (CS 15+). Velmi oblíbené je také tzv. české okno se slavnými filmovými a seriálovými hity. Komediální trilogie o rodině Homolkových oslovila celkem 400 tisíc diváků (CS 4+).


Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství tematických TV stanic ve střední a východní Evropě. Atmedia působí na českém trhu od roku 2008, kdy začala s klasickým spotovým prodejem reklamního prostoru. V roce 2009 část stanic z portfolia vstoupila do peoplemetrového měření, a přidala se tak k prodeji v „jednotné měně“ – GRP. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Obchodně aktuálně zastupuje 25 tematických televizních stanic na českém a slovenském trhu, mmj. z významných mezinárodních skupin jako AMC, Disney, FOX nebo slovenské JOJ Group.


Tomáš Surák, Marketing Manager, Atmedia, 14. 12. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24078/joj-family-oslavi-stedry-den-netradicne-bez-reklamy/