Skupina Nova zastřeší všechny své stanice názvem Nova
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 02.01.2017

Skupina Nova k oslavě svých 23. narozenin dne 4. února 2017 posílí svou programovou nabídku o kvalitní lokální tvorbu a zároveň zastřeší všechny své stanice pod název skupiny.


„Tímto krokem zdůrazňujeme, že skupina Nova je se všemi svými stanicemi místem s nejlepší zábavou i důvěryhodným zpravodajstvím a informacemi,“ říká Christoph Mainusch, jednatel a generální ředitel skupiny Nova.

Ze SMÍCHOVA se stane Nova 2, která nabídne nový premiérový lokální obsah, včetně oblíbených mezinárodních zábavných formátů a divácky oblíbených komediálních pořadů.

FANDA se promění v Nova Action a nabídne oblíbené akční a kriminální seriály i sportovní přenosy. Ze stanice TELKA se stane Nova Gold a přinese nestárnoucí zábavné hity pro všechny věkové kategorie. Nova Cinema bude i nadále divákům přinášet nejlepší české a zahraniční filmy.

Všechny stanice budou zastřešeny názvem skupiny Nova, a tím divákům zřetelněji ukážou své propojení s Novou a pestrost nabídky pro celou rodinu.

Od 4. února 2017 tak budou TV Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Action a Nova Gold volně šířenými stanicemi skupiny Nova v České republice. V nabídce dále zůstávají prémiové sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 a na Slovensku Nova International.


Jana Ondrejechová, Koordinátorka korporátního PR, 2. 1. 2017




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24137/skupina-nova-zastresi-vsechny-sve-stanice-nazvem-nova/